spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Consilierul Ionel Păunescu, făcut de râs de tinerii din Curtea de Argeş: „Amarul ăsta are niște figuri pe el….”

Facebook Twitter Google+
Consilierul Ionel Păunescu, făcut de râs de tinerii din Curtea de Argeş: „Amarul ăsta are niște figuri pe el….”

La fix trei ani de cand cel mai slab primar şi cei mai slabi consilieri locali au preluat frâiele oraşului, cetîţenii şi-au cam dat seama ce specimene au votat acum trei ani. Dacă acum o luna ziarul nostru relata despre faptul că Ionel Păunescu nu este bine vazut nici de proprii vecini de bloc cărora le blochează accesul la o parcare, zilele trecute, un grup de tineri a explodat dupa ce înfumuratul consilier de la Valea Iasului cu mutatie pe Curtea de Argeş şi in Consiliul Local al urbei asa zis regale şi-a arătat dispreţul faţă de aceştia. Totul a pornit după ce un tanar a fost jignit pe facebook de consilierul Punescu. In loc sa ofere explicatii de bun simt, Păunescu a preferat să facă pe şeful, arătându-şi aroganţa de prost gust. Postarea cu captura mesajului jignitor al lui Paunescu postat de tanarul argesean a stârnit mânia şi altor tineri care vor altfel de politicieni, în niciun caz de genul celor lui Ionel Păunescu.

Petrut Alexandru , cel are a avut curajul sa ia atitudine faţă de comportamentul lui Paunescu: „Domnul Paunescu Ionel este consilier in primaria Curtea de Arges si l-a durut adevarul cand i-am zis sa nu mai prosteasca lumea cu „daca va fi bine la alegerile de la anul ” o sa facem strada x,y,z. Sa puna mana sa faca ceva pentru orasul Regal pentru locuitorii care platesc taxe peste taxe si nu ieftine si atunci a durut adevarul si am primit asta pe privat”

Silviu Chirca:  Aaa îl știu pe amarul asta, Păunescu Ionel, are niște figuri pe el. Petrut Alexandru m-a bag și eu de altfel…

 
IATA FIRUL DISCUTIEI IN CARE TINERII ARATA CA S-AU SĂTURAT DE ACTUALII CONSILIERI LOCALI

 

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....