Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Consilierul Ionel Păunescu, făcut de râs de tinerii din Curtea de Argeş: „Amarul ăsta are niște figuri pe el….”

Publicat

in

La fix trei ani de cand cel mai slab primar şi cei mai slabi consilieri locali au preluat frâiele oraşului, cetîţenii şi-au cam dat seama ce specimene au votat acum trei ani. Dacă acum o luna ziarul nostru relata despre faptul că Ionel Păunescu nu este bine vazut nici de proprii vecini de bloc cărora le blochează accesul la o parcare, zilele trecute, un grup de tineri a explodat dupa ce înfumuratul consilier de la Valea Iasului cu mutatie pe Curtea de Argeş şi in Consiliul Local al urbei asa zis regale şi-a arătat dispreţul faţă de aceştia. Totul a pornit după ce un tanar a fost jignit pe facebook de consilierul Punescu. In loc sa ofere explicatii de bun simt, Păunescu a preferat să facă pe şeful, arătându-şi aroganţa de prost gust. Postarea cu captura mesajului jignitor al lui Paunescu postat de tanarul argesean a stârnit mânia şi altor tineri care vor altfel de politicieni, în niciun caz de genul celor lui Ionel Păunescu.

Petrut Alexandru , cel are a avut curajul sa ia atitudine faţă de comportamentul lui Paunescu: „Domnul Paunescu Ionel este consilier in primaria Curtea de Arges si l-a durut adevarul cand i-am zis sa nu mai prosteasca lumea cu „daca va fi bine la alegerile de la anul ” o sa facem strada x,y,z. Sa puna mana sa faca ceva pentru orasul Regal pentru locuitorii care platesc taxe peste taxe si nu ieftine si atunci a durut adevarul si am primit asta pe privat”

Silviu Chirca:  Aaa îl știu pe amarul asta, Păunescu Ionel, are niște figuri pe el. Petrut Alexandru m-a bag și eu de altfel…

 
IATA FIRUL DISCUTIEI IN CARE TINERII ARATA CA S-AU SĂTURAT DE ACTUALII CONSILIERI LOCALI

 

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

USR atacă PNL și pe Klaus Iohannis: ‘Președintele și PNL sunt mai degrabă preocupați de combinații politice’

Publicat

in

De

Liderul deputaţilor USR, Cătălin Drulă, susţine că preşedintele Klaus Iohannis şi PNL ”sunt mai degrabă preocupaţi de combinaţii politice pentru maximizarea şanselor electorale, decât de rezolvarea crizei”. Drulă spune că ”nu poţi construi telepatic o formulă de guvernare şi o majoritate” şi nu poţi face consultări cu partidele după ce ai anunţat lista de miniştri.

”Am mers cu bună-credinţă la întâlnirea cu Preşedintele Iohannis ca să găsim o cale de ieşire din criza politică. Din păcate, ne-a fost clar rapid că Preşedintele şi PNL sunt mai degrabă preocupaţi de combinaţii politice pentru maximizarea şanselor electorale, decât de rezolvarea crizei. Am sperat totuşi după desemnarea dlui. Cîţu că există dorinţa reală de a construi o majoritate care să includă USR. Ne-am exprimat disponibilitatea şi dorinţa de a participa deplin la o guvernare bazată pe această majoritate” a scris, vineri, pe Facebook, liderul deputaţilor USR, Cătălin Drulă.

Acesta afirmă că premierul desemnat nu a avut până acum nicio discuţie cu USR.

”Ne-am lămurit rapid prin atitudinea PNL şi a dlui. Cîţu care nu au avut până acest moment niciun fel de consultări cu USR. În mod sigur, nu poţi construi telepatic o formulă de guvernare şi o majoritate. Nu poţi avea consultări DUPĂ ce faci lista guvernului şi programul de guvernare. Decât dacă le faci de formă şi dacă aroganţa îţi e mod de lucru”, a mai scris Drulă.

Acesta afirmă că ”atitudinea PNL şi PSD este orientată strict către câştigul electoral din vară”.

”Ţara, criza politică şi potenţiala criză de sănătate sunt pe planul doi. Pe locul unu, sunt aceleaşi blaturi de care românii sunt sătui până peste cap”, a încheiat Drulă.

”Am prezentat lista guvernului şi programul de guvernare, le vom depune astăzi în Parlament. Lucian Heiuş este propus pentru MInisterul Finanţelor. Este un om cu care am lucrat”, a anunţat Cîţu, vieri, după şedinţa conducerii liberale.

Conform premierului desemnat, liderii PNL au decis să se formeze o ecipă de negocieri, din care sp facă parte el, liderii de grup, prşedintele partidului şi viceprşeedinţii, pentru a începe negocierile în vederea formării unei majorităţi, conform news.ro

Vezi și:

E scandal mare în Ministerul de Interne! Marcel Vela, în fața procurorilor!

Dreapta-împrejur! Marea plecare din sistem

EXCLUSIV O mare mascaradă?! S-a confirmat dezvăluirea lui Coarnă. ‘Vela încearcă să-și facă imagine publică și pe coronavirus’

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Lista miniștrilor guvernului Cîțu

Publicat

in

De

Premierul desemnat, Florin Cîțu, a anunțat, vineri, că nu au fost făcute mari modificări în componența guvernului. Singura modificare este la Ministerul Finanțelor, acolo unde cel care a fost desemnat în Biroul Executiv al PNL este Lucian Heiuș.

Premierul desemnat, Florin Cîțu, a anunțat vineri componența Guvernului propus.

„Am prezentat lista guvernului şi programului de guvernare. Le vom depune astăzi (vineri-n.r.) în Parlament. Este o modificare la Ministerul Finanţelor, este propus colegul meu Lucian Heiuş, vicelider şi la Camera Deputaţilor, membru în comisia de buget finanţe. Este un om cu care eu am lucrat la mai multe amendamente, proiecte de legi, este un om care ştie foarte bine ce înseamnă finanţele şi în care am încredere că va duce mai departe ceea ce am început la Ministerul Finanţelor Publice”, a declarat Florin Cîțu.

Lista membrilor Guvernului Cîţu:

Florin Cîţu – Prim-ministru

Raluca Turcan – Viceprim-ministru

Marcel Vela – Ministru de Interne

Lucian Heiuş – Ministru de Finanţe

Bogdan Aurescu – Ministru de Externe

Nicolae Ciucă – Ministrul Apărării

Cătălin Predoiu – Ministrul Justiţiei

Violeta Alexandru – Ministrul Muncii

Victor Costache – Ministrul Sănătăţii

Monica Anisie – Ministerul Educaţiei

Marcel Boloş – Ministrul Fondurilor Europene

Virgil Popescu – Ministrul Economiei

Lucian Bode – Ministrul Transporturilor

Bogdan Gheorghiu – Ministrul Culturii

Ionuţ Stroe – Ministerul Tineretului şi Sportului.

Florin Cîţu a mai spus că s-a format deja o echipă şi de luni liberalii vor începe negocierile pentru formarea unei majorităţi, informează Mediafax.ro

Vezi și:

E scandal mare în Ministerul de Interne! Marcel Vela, în fața procurorilor!

Dreapta-împrejur! Marea plecare din sistem

EXCLUSIV O mare mascaradă?! S-a confirmat dezvăluirea lui Coarnă. ‘Vela încearcă să-și facă imagine publică și pe coronavirus’

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend