Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Consilierii locali vor decide – Impozite cu 200% mai mari pentru cladirile din centrul vechi

Publicat

in

Multe dintre adiministratiile locale din tara au gasit solutia, cel putin teoretica, pentru ca proprietarii de imobile sau terenuri lasate in paragina sa fie obligati sa le intretina, prin majorarea impozitelor, cu pana la 200 sau chiar 500 la suta.

Situatii similare se intalnesc si la Curtea de Arges unde exista multe cladiri a caror tencuiala cade pe strada, ale caror acoperisuri sunt aproape de a se desprinde sau a caror imagine afecteaza intreg municipiul, mai ales in ochii turistilor.

O parte dintre aceste cladiri se afla pe centrul vechi iar in ultima perioada foarte putine dintre ele au fost renovate desi necesita lucrari urgente.

Deocamdata la Curtea de Arges nu s-a stabilit un impozit mai mare pentru aceste cladiri sau terenuri insa, nu este exclus ca in perioada urmatoare sa fie luate astfel de masuri, spun surse din cadrul administratiei locale. Cel mai probabil alesii locali vor discuta aceasta reglementara in sedinta de consiliu care va avea loc la sfarsitul acestei luni.

Comenteaza cu profilul de FB

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

ACTUAL

Sumă impresionantă de bani donată de fiul lui Ion Țiriac pentru medicii din România

Publicat

in

De

Ion Ion Țiriac, fiul omului de afaceri Ion Țiriac, a făcut o donație impresionantă, astăzi, pentru medicii care luptă împotriva coronavirus în spitalele din România, în cadrul teledonului ‘Români Împreună’.

Antena Group a organizat, astăzi, teledonul ‘Români Împreună’ pentru strângerea de fonduri necesare utilării secțiilor ATI din spitalele din țară, dar și pentru achiziționarea de echipamente de protecție pentru medici.

Teledonul este transmis simultan de cinci canale TV, inclusiv Antena 3, iar în cadrul acestuia, zeci de vedete au intrat în direct cu cei care au vrut să pună umărul în acest ‘război’ invizibil cu noul coronavirus.

Printre primii care au vrut să dea un exemplu, dar și să ajute cât mai mult, s-a numărat și Ion Ion Țiriac, fiul omului de afaceri Ion Țiriac.

Astfel, Ion Ion Țiriac a anunțat, în direct la teledonul ‘Români Împreună’ că va face o donație de 100.000 de euro.

„Vă felicit pentru demersul pe care îl faceți. Cred că în momentul ăsta luptăm toți împotriva unui inamic care nu ține cont de frontiere sociale, naționale sau internaționale. Doar uniți putem învinge. Noi, la Fundația Țiric, împreună cu tatăl meu și sora mea, Ioana, am început să ajutăm de circa 3-4 săptămâni în Spania. Și ce am făcut în Spania, facem și în România, dar la o scară mult mai mare.

Cu ce am ajutat până acum? Am luat legătura cu primarii, să identificăm cât mai mulți pensionari și bătrâni care nu se pot deplasa sau care nu ar trebuie să se deplaseze și să le asigurăm livrarea la domiciliu, în fața ușii, a unui coș în valoare de 60-70 de euro, care va conține tot ce e nevoie.

Vrem să donăm pentru ventilatoare 100.000 de euro astăzi”, a declarat Ion Ion Țiriac, conform Antena3.ro

Vezi și:

Atenționare: Pandemia de coronavirus ne poate aduce într-o criză alimentară

Acuze dure lansate de un medic: Se fac angajări ‘pe pile’ folosindu-se starea de urgență

Se vor lua noi măsuri în România! Ce presupune scenariul 4

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Ludovic Orban criticat dur: ‘Sică Mandolină, caz de targă, poate fi acuzat pur și simplu de crimă’

Publicat

in

De

Ludovic Orban, testat de mai multe ori, nu vrea să fie testat și poporul român, spune Marius Tucă.

Redăm integral comentariul:

Sică Mandolină, caz de targă, poate fi acuzat pur și simplu de crimă

Nici n-a fost instalat bine în scaunul de Ministru al Sănătății, un scaun foarte fierbinte de altfel, și domnul Nelu Tătaru s-a și ars. În fapt, domnia sa în noua poziție, este înainte de toate un țuțăr al lui Ludovic Orban eventual, cu puțină îngăduință, un ușier al Primului Ministru. După ce Primarul General al Capitalei a anunțat împreună cu Prof. Dr. Adrian Streinu-Cercel că vor începe testarea la nivelul Capitalei, Ludovic Orban și ciracii săi au intrat în trepidație.

Așa se face că după ce Nelu Tătaru, Ministrul Sănătății, s-a întâlnit cu reprezentanții, tot odată și profesioniștii, de la Institutele Naționale de Sănătate Publică și cel de Boli Infecțioase ”Matei Balș” urma să aprobe și să semneze un document semnat de toți ceilalți prin care să realizeze un studiu atât în Capitală, cât și la nivel național de investigare seroepidemiologică în infecții virale COVID-19. Metodologia respectivă este recomandată de Organizația Mondiala a Sănătății.

Numai că numitul Nelu, zis și Tătaru a dat fuguța repede să ia lumină de la cel numit în folclorul întregului popor drept Sică Mandolină. Atentie! Documentul nu era semnat de Primarul General al Capitalei. Cu toate acestea Ludovic Orban nu a reușit să-și depășească condiția de politruc și nu i-a dat acordul lui Nelu Tătaru să contrasemneze și să aprobe documentul atât de important pentru testarea populației, atât de important pentru România.

Avem așadar de-a face, și nu spun vorbe mari, cu o sabotare a intereselor cetățenilor români, punerea sub semnul întrebării a sănătății acestora, iar dacă ar fi să ne inspirăm din vocabularul procurorilor, de crimă împotriva umanității, de crimă împotriva poporului român.

Sică, obișnuit să ia decizii având-o la stânga pe Turcan și de-a dreapta pe liftiera de serviciu, crede că poate să oprească România între etaje, când vrea mușchiul lui sau butonul numit Nelu Tătaru. Ludovic Orban, Primul Ministru al României crede că după ce el a fost testat de mai multe ori dimpreună cu camarila PNL nu mai e nevoie să fie testat și poporul român.

În ultimul ceas, care poate fi ultimul ceas la propriu al României, Ludovic poate să înțeleagă că România nu este un poligon de încercare electorală în care el să execute adversarii politici, să-și dea două palme la propriu și să-i dea ordin obedientului Ministru de la Sănătate să semneze documentul atât de important, aș spune vital pentru România, conform Mediafax.ro

Vezi și:

Atenționare: Pandemia de coronavirus ne poate aduce într-o criză alimentară

Acuze dure lansate de un medic: Se fac angajări ‘pe pile’ folosindu-se starea de urgență

Se vor lua noi măsuri în România! Ce presupune scenariul 4

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

PROFIT 24 TV LIVE

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend