spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Consilier local: „Toti locuitorii orasului sa puna umarul la inlaturarea stratului de zapada”

Facebook Twitter Google+
Consilier local: „Toti locuitorii orasului sa puna umarul la inlaturarea stratului de zapada”

„Dupa ce zapada de pe principalele strazi ale orasului a fost indepartata ,Serviciul Public de Gospodarire Comunala ,societate aflata in subordinea CL C.de Arges,actioneaza ferm si pe strazile periferice ale orasului.Imi exprim dorinta si rugamintea ca toti locuitorii orasului sa puna umarul la inlaturarea stratului de zapada de pe trotuare din dreptul proprietatilor unde locuiesc sau desfasoara activitati.Spor la treaba !” acesta ese mesajul publicat in urma cu cateva minute pe o pagina de socializare de consilierul local Ionel Paunescu.

Ramane de vazut daca cei pe care ii reprezinta, adica locuitorii municipiului, il vor asculta pentru ca, cel putin pana la aceasta ora, destul de putini sunt cei care au deszapezit asa cum trebuie in fata spatiilor comerciale, a curtilor sau a blocurilor.

Facebook Twitter Google+

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: [email protected]

Facebook Comments

Mai poti citi si....