spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

CONCURS PROFIT ! Câştigătoarea săptămânii trecute a intrat în posesia premiului

Facebook Twitter Google+
CONCURS PROFIT ! Câştigătoarea săptămânii trecute a intrat în posesia premiului

Concursul verii organizat de ziarul PROFIT sub sloganul „VARA ASTA COMENTAM ” si-a desemnat deja primul castigator. Construit pe baza unei teme de interes la care cititorii trebuie sa comenteze urmand ca autorul celui mai apreciat comentariu sa fie desemnat castigator, concursul „VARA ASTA COMENTAM ” s-a bucurat de un real succes, argesenii aratand ca pot discuta civilizat pe diferite teme. Intrebarea saptamanii trecute la care cititorii ziarului nostru au fost provocati sa comenteze pe pagina de facebook a ziarului a fost: „Curtea de Arges este oras regal sau comuna cu aspiratii de oras ?” iar premiul a fost unul special, un SUPER GRILL TEPPANYAKI 90/25 cm.

Zeci de argeseni s-au inscris in concurs spunandu-si parerea, insa numai unul a strans suficiente aprecieri cat sa fie declarat castigator fara tragere la sorti. Comentariul a apartinut Marilenei Popescu din Curtea de Arges si a fost unul simplu dar izvorat din toata inima de argeseanca increzatoare in regalitate dar si in viitorul orasului: ” Curtea de Argeș este un oraș regal, este unic in România, aici sunt înmormântați regii României. Prima capitală a Tarii Românești. Sunt mandra de orașul meu! Orașul regalități!”, a comentat si a castigat Marilena Popescu(foto)

Astazi, Marilena Popescu si-a ridicat personal premiul de la sediul redactiei ziarului si s-a declarat multumita ca presa organizeaza si astfel de concursuri in care cititorii sunt provocati sa participe la discutii pe diverse teme de interes.

Concurul verii continua si saptamana aceasta pe pagina de Facebook a ziarului. Cum se anunta canicula, premiul saptamanii este un super ventilator de camera  complet automatizat, marca Hausberg, fabricat in Germania.

Asadar, intrati pe pagina de Facebook a ziarului  pentru  ca doar acolo „VARA ASTA COMENTAM” si castigam !

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....