spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Concurs national de chimie – Elevi din 35 de judete se vor intrece la Curtea de Arges

Facebook Twitter Google+
Concurs national de chimie –  Elevi din 35 de judete se vor intrece la Curtea de Arges

În perioada 18 – 21 mai 2017 se va desfășura la Curtea de Argeș ediția a VIII-a a etapei naționale a Concursului Național de Chimie “Petru Poni”, clasele IX-XII, filiera tehnologică, sub coordonarea Ministerului Educației Naționale și a Inspectoratului Școlar Județean Argeș. La acest concurs sunt așteptați 148 de elevi din 35 de județe.

Festivitatea de deschidere va avea loc joi, 18 mai 2017, la ora 18.00 la Casa de Cultură ”George Topârceanu” din Curtea de Argeș. La acest concurs vor participa 148 de elevi din 35 de județe. Probele concursului se vor desfășura la Colegiul Național ”Vlaicu Vodă” Curtea de Argeș, proba scrisă – 19 mai, respectiv la Liceul Tehnologic Forestier, proba practică – 20 mai 2017. Festivitatea de premiere va avea roc duminică, 20 mai 2017, ora 16.00 la Casa de Cultură ”George Topârceanu” din Curtea de Argeș.

Facebook Twitter Google+

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: [email protected]

Facebook Comments

Mai poti citi si....