spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

COMUNICAT DE PRESĂ – SC YAC BESTWOOD SRL

Facebook Twitter Google+
COMUNICAT DE PRESĂ – SC YAC BESTWOOD SRL

Titlu proiect: „Consolidarea poziției pe piață a SC Yac Bestwood SRL prin tehnologii avansate”

SC Yac Bestwood SRL, cu sediul în Municipiul Curtea de Argeş, Strada Albeşti, Nr. 30, Corp C12, Etaj 1, Județul Argeş, România, anunță finalizarea implementarii proiectului cu titlul ” Consolidarea poziției pe piață a SC Yac Bestwood SRL prin tehnologii avansate”, aferent Contractului de finanțare nr. 275/02.08.2017, Cod SMIS 104270.

Valoarea totală a proiectului este de 1.360.654,81 RON din care 894.325,92 RON reprezintă finanțarea nerambursabilă, din care finanțată din Fondul European pentru Dezvoltare Regională 760.177,03 RON și Bugetul Național 134.148,89 RON.
SC Yac Bestwood SRL a încheiat Contractul de finanțare nr. 275/02.08.2017 cu Ministerul Dezvoltării Regionale si Administratiei Publice în calitate de Autoritate de Management pentru Programul Operational Regional 2014 – 2020 și cu Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia în calitate de Organism Intermediar pentru Programul Operational Regional 2014 – 2020 la nivelul regiunii Sud-Muntenia

Obiectivul general al proiectului este „Consolidarea capacității productive a SC Yac Bestwood SRL prin achiziția de echipamente de ultimă generaţie necesare derulării activităţii de tăiere și rindeluirea lemnului, într-un interval de 12 luni de la data semnării contractului de finanțare, astfel încât să contribuie la dezvoltare regională, precum şi la consolidarea și dezvoltarea durabilă a sectorului productiv din Regiunea Sud Muntenia”

Rezultatele proiectului:
– Crearea a 5 noi locuri de munca la sfarsitul perioadei de implementare a proiectului.
– Menţinerea, peste 3 ani de la data finalizării proiectului, a locurilor de muncă existente la depunerea cererii de finanţare şi a celor 5 locuri de muncă nou create.
– Achizitionarea a 4 active specifice domeniului taierii si rindeluirii lemnului.

Impactul investiției la nivelul localității/regiunii – Realizarea investiţiei va avea următoarele efecte benefice asupra economiei locale: va contribui la diminuarea şomajului prin faptul că prin implementarea proiectului se vor crea 5 noi locuri de muncă; va asigura un model de bună practică la nivelul întregului sector al prelucrarii lemnului din Regiune ca urmare a implementării măsurilor specifice de informare şi publicitate conform Ghidului Solicitantului.

S.C. YAC BESTWOOD S.R.L.
Date de contact: Dl. Ureche Andrei Cristian, administrator S.C. YAC BESTWOOD S.R.L
Tel: 0758572222, e-mail: contact@yacbestwood.ro

 

 

 

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....