spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Comandantul pompierilor din Curtea de Arges trimis in judecata pentru abuz in serviciu

Facebook Twitter Google+
Comandantul pompierilor din Curtea de Arges trimis in judecata pentru abuz in serviciu

pompieri + smurd (16)Procurorii militari din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Secția de combatere a infracțiunilor de corupție săvârșite de militari au dispus trimiterea în judecată a inculpatului locotenent colonel Pioarcă Nicolae – comandantul Detașamentului de Pompieri Curtea de Argeș, pentru abuz în serviciu.

În perioada 1994 – 2012, prin exercitarea abuzivă a atribuțiilor funcției de conducere pe care a ocupat-o, Pioarcă Nicolae a dispus folosirea ilegală a autovehiculelor din dotarea subunității și a subordonaților săi la prestarea unor lucrări în timpul programului de lucru, în folosul său și al altor persoane fizice și juridice, cauzând astfel Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Cpt. Puică Nicolae” al Județului Argeș un prejudiciu în valoare totală de 114.229,70 de lei și obținând pentru sine și pentru alții un avantaj patrimonial în cuantum de 32.638,82 de lei.

În vederea reparării pagubei și confiscării speciale a sumelor obținute ilegal, s-au dispus măsuri asigurătorii prin aplicarea sechestrului asupra unui imobil proprietate a inculpatului.

Dosarul a fost trimis pentru judecare la Tribunalul Militar București.

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....