spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Comandament de iarna la Mioveni – Primarul Georgescu vine sfaturi pentru argeseni

Facebook Twitter Google+
Comandament de iarna la Mioveni – Primarul Georgescu vine sfaturi pentru argeseni

Conform datelor primite de la Prefectura Argeș și de la Comandamentul Județean de Iarnă, în intervalul de valabilitate 05 ianuarie, ora 22.00 – 07 ianuarie, ora 10.00, ne vom afla sub incidența Codului Galben de ger, existând probabilitatea să ningă, iar temporar viscolul va fi puternic, rafalele vântului putând ajunge în anumite zone la 50 km/h.
În aceste condiții a fost alertat Comandamentul Local pentru Situații de Urgență, la primărie, la societățile din subordinea Consiliului Local cât și la serviciile de urgențe din Mioveni se va face permanență până la încetarea codului, pentru a răspune cu promptitudine oricărei solicitări venite din partea cetățenilor.

„Totodată, vă transmit să luați măsuri de protecție împotriva înghețului, să vă protejați atât pe dumneavoastră, cât și bunurile, să protejați de îngheț sursele de apă, cișmelele, hidranții, centralele termice. ” spune primarul Mioveniului, Ion Georgescu.
Pentru prevenirea evenimentelor, polițiștii recomandă conducătorilor auto să aibă autovehiculul dotat corespunzător pentru circulația în condiții de iarnă și să respecte regulile de circulație pe drumurile publice. De asemenea, în cazul în care se va depune strat de zăpadă consistent, se recomandă conducătorilor auto să evite deplasarea cu autoturismele personale, pentru a nu se produce blocaje în trafic, până când utilajele vor deszăpezi străzile. Dacă vor fi nevoiţi să plece cu maşina la drum, şoferii vor trebui să se asigure că o au echipată de iarnă. Dacă va fi nevoie, cetăţenii sunt sfătuiţi să nu ezite să ceară ajutor autorităţilor, prin intermediul numărului unic de urgenţă 112, la dispeceratul Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni telefon 0348.457.102 sau la ofițerul de servicu care asigură permanența la Primăria Mioveni telefon 0348/455.999 și 0730.444.784.

Facebook Twitter Google+

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: [email protected]

Facebook Comments

Mai poti citi si....