spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

COLTUL ARGESEANULUI INFURIAT ! Mitrofan si Diaconu sa dea explicatii pentru prostia lor !

Facebook Twitter Google+
COLTUL ARGESEANULUI INFURIAT !  Mitrofan si Diaconu sa dea explicatii pentru prostia lor !

Zilele trecute am primit la redacţie o scrisoare din partea unui argeşean, cititor al ziarului, care este total în dezacord cu faptul că oameni fără prea multe studii sau care nu prea au de-a face cu cultura, au participat la dineul oficial de la Palatul Elisabeta, cu ocazia înmânării titlului de Oraş regal municipiului Curtea de Argeş. Fără alte comentarii, vă prezentăm în continuare, textul acestei scrisori. Nemulţumirea argeşeanului, un venerabil profesor de istorie, completează valul de nemulţumiri şi dezamăgiri după publicarea unui amplu material în ediţia precedentă a ziarului nostru în care reflectam cum un oraş se poate face de râs după ce primarul şi viceprimarul au inclus pe lista persoanelor care fac parte din societatea civilă şoferi, săpători de şanţuri, barmani şi alte profesii… academice.
„Un vechi pensionar, cititor al ziarului dumneavoastră vă felicită pentru articolul din ziarul de luni, 3 noiembrie privind delegaţia argeşeană care a mers la Palatul regal şi vă roagă să-l întrebaţi pe primar sau pe cum bine spuneti viceoprimarul barman de bodega,ce au căutat acolo:

  • Neacşu – consilierul său, numit consilier într-un post creat de primar, care i-a lipit afişe în campania electorală la alegerile trecute, insa fără studii corespunzătoare şi cu o cultură generală slabă.
  • Iordăchescu de la Distrigaz, fost director, dat afară în urmă cu câţiva ani pentru abuz în serviciu şi retrogradat şef de secţie – solist vocal care cântă pe bani grei la nunţi şi petreceri, fără a fi autorizat şi fără a plăti impozitele legale. Doar ce a trădat ca un laş PNL şi a trecut la primar la PSD.
  • Savu de la Electriva ce merite are?
  • Velea, din câte ştiu profesor de sport, ce merite are? Nu era mai bun Borţan care a făcut ceva în oraş?
  • Sebastian Tudor – Piteşti – ce a căutat la Curtea de Argeş? Nu erau destui intelectuali în oraş?
  • Rodoş Ion – fără să-i contest talentul ce a căutat în oraş? Nu avem nou alţi artişti, exemplu Duţă, sculptor, sau Gârjoabă pictor?
  • La fel de mulţi alţi din delegaţie.
  • De ce n-au fost invitaţi şi profesori? Malacea (96 de ani), veteran de război, participant la cel de-al doilea război mondial în armata regală?

Şi câte ar mai fi de spus.”

Cu stima,

Un profesor pensionar

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....