Conecteaza-te cu noi

Curtea de Arges

Colegii de partid a lui Cătălin Teodorescu spun că afacerile personale nu au de a face cu politica

Publicat

in

Reprezentanţii PDL din Curtea de Argeş au declarat zilele trecute, în cadrul unei conferinţe de presă că, problemele pe care deputatul Cătălin Teodorescu le are cu justiţia sunt probleme personale care nu implică activitatea politică. „Cătălin Teodorescu a fost un conducător bun, a preluat organizaţia când era în degringoladă şi a reuşit ca până la europarlamentarele din 2014 să facă o echipă puternică şi să ridice partidul. Problemele pe care le are acum cu DNA-ul, cu justiţia, sunt probleme personale care nu implică în nici un fel partidul iar noi nu putem spune decât că justiţia trebuie să îşi facă treaba”, a declarat Victor Suhanu, preşedinte al organizaţiei PDL Curtea de Argeş.

Comenteaza cu profilul de FB

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

ACTUAL

ALERTĂ ! Vineri si sâmbătă va NINGE în Argeș VEZI PROGNOYA DETALIATĂ

Publicat

in

De

Potrivit datelor furnizate de satelitul EUMETSAT, în zona zona deluroasă si montana a Argesului vremea se va schimba radical, începând de maine si până sâmbătă.

Astfel, de maine, joi 21 noiembrie, va ploua in tot judetul Argeș iar temperaturile nu vor depasi 9 grade. In anumite zone din județ se vor acumula cantități de apă care vor depăși izolat 40…60 l/mp.
Vremea se va răci treptat in Argeș, astfel încât vineri (22 noiembrie) și sâmbătă (23 noiembrie) vom avea parte de lapoviță si ninsoare, in special in zona Curtea de Arges, Campulung si comunele limitrofe. Primii fulgi de zapada isi vor face apritia vineri seara si vor contiua sa cada si sambata dimineata când se estimeaza depunerea unui strat de zapada de minim 2 cm.
În zona montană a Argesului, mai ales la altitudini de peste 1500 m, vor predomina ninsorile și se va depune strat de zăpadă consistent. Tot de vineri, in zona Pitesti , trecător, precipitațiile vor fi mixte si pot determina depuneri de polei,

Iata mai jos prognoza detaliata pentru judetul Arges:

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

La Curtea de Argeș, focar de pestă porcină africană la mistreţi

Publicat

in

De

Analizele de laborator au confirmat prezenţa virusului pestei porcine africane (PPA) la un porc mistreţ descoperit pe raza fondului de vânătoare nr. 7 Curtea de Argeş.
Centrul Local de Combaterea a Bolilor la Animale (CLCB) s-a întrunit astăzi pentru a adopta planul de măsuri specifice acestei situaţii.
A fost delimitată zona afectată pe o rază de 13 km, după cum urmează:

 • Zona infectată se întinde pe o rază de 8 km şi cuprinde localităţile: Valea Muscelului, Costeşti – Vâlsan, Stroeşti, Mălureni, Topliţa, Zigoneni, Noapteş, Curtea de Argeş, Valea Danului, Borobăneşti, Valea Uleiului, Valea Iaşului, Borovineşti, Albeşti Pământeni, Barbalatesti şi fondurile de vânătoare 7 Curtea de Argeş, 6 Valea Danului, 9 Muşăteşti şi 10 Mălureni.
 • Zona tampon – încă 5 km – cuprinde localităţile: Mălureni, Priseaca, Laiceşti, Lăpuşani , Găneşti, Retevoieşti, Vărzăroaia, Bădeşti, Pietroşani, Domneşti, Valea Faurului, Valea lui Mas, Robaia, Muşăteşti, Bolovăneşti, Florieni, Dumireşti, Oeşti Pământeni, Oeşti Ungureni, Mioarele, Cicăneşti, Valea Calului, Bolculeşti, Cepari Pământeni, Verneşti, Băniceşti, Bârseştii de Jos, Bârseştii de Sus, Blaju, Bălteni, Tigveni, Bălileşti, Schitu Matei, Alunişu, Valea lui Enache, Băiculeşti, Valea Brazilor, Stejari. În zona tampon sunt incluse şi fondurile de vânătoare: 14 Retevoieşti şi 3 Poienari
  Au fost adoptate măsurile, conform legii:
 • Se vor vâna integral mistreţii prin metode de vânătoare care nu dislocă efectivul, prevenind astfel răspândirea bolii (în fondurile de vânătoare afectate sunt 332 de porci mistreţi)
 • Porcii vor fi neutralizaţi prin îngropare.
 • Se vor recolta probe de la porcii mistreţi împuşcaţi , bolnavi sau morţi de către medici veterinari sau de către personalul tehnic al gestionarilor fondurilor de vânătoare.
 • Se vor institui patrule de către paznici de vânătoare pentru a depista eventuale cazuri de îmbolnăvire sau mortalitate printre porcii mistreţi.
 • Vor fi verificate terenurile pentru a identifica plantele atinse sau consumate de porci mistreţi. Acestea vor fi neutralizate.
  Reamintim că orice suspiciune de boală trebuie comunicată de urgenţă medicului veterinar sau autorităţilor publice locale, pentru a preveni răspândirea bolii.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

SUNTEM SI AICI

COMENTARII FACEBOOK

În Trend