Conecteaza-te cu noi

DIVERSE

Coca-Cola lansează o băutură care încalcă TRADIŢIA de 130 de ani a celebrei companii

Publicat

in

Una dintre cele mai cunoscute branduri de băuturi răcoritoare din lume anunţă un nou capitol. Pe piaţa din Japonia va fi lansată Coca-Cola cu alcool, noteaza mediafax.ro.  Compania a spus că va îmbina o băutură celebră japoneză numită „Chu-Hi” cu apă carbogazoasă, dar şi cu diverse arome.

Noul produs va conţine o doză redusă de alcool, în schimb va avea mai multe arome de la kiwi la yuzu – şi va fi disponibil în magazinele din întreaga Japonie.

Preşedintele brandului Coca-Cola din Japonia, Jorge Garduno, a spus că acest produs este un exemplu că se poate de explorat şi alte oportunităţi. „Coca-Cola s-a concentrat întotdeauna pe băuturile non-alcoolice, iar acesta este un experiment modest al unui segment de piaţă”, a declarat acesta. Cel mai probabil, conceptul de băuturi Coca-Cola va rămâne doar în Japonia, fără să se extindă global. Motivul este datorat pieţei japoneze „unice şi speciale”, a precizat Jorge Garduno.

Băutura Coca-Cola a apărut în urmă cu 130 de ani în Statele Unite.

Comenteaza cu profilul de FB

Dezvaluiri

Răsturnare situație în privința execuției anunțate de Marcel Vela: ‘Poveste veche de 5 ani’

Publicat

in

De

Președintele Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual din MAI, Dumitru Coarnă, aruncă bomba în cazul execuției făcute publice de ministrul de Interne, Marcel Vela, referitoare la ofițerul BCCO care s-ar fi apropiat de interlopi.

Coarnă a precizat, pentru Bugetul.ro, că e o poveste veche de 5 ani și se întreabă retoric de ce s-au luat măsuri de-abia acum.

Asta a fost și retorica mea (n.r. – De ce s-au luat măsuri de-abia acum?): De ce acum, de ce Vela? Vela e cu teoria băgatului în seamă. S-a știut, cu certitudine, de mult timp. Din câte știu, a fost și Corpul de Control al IGPR-ului, că au fost sesizări pe tema asta și n-au constatat nimic.

Este veche de 5 ani povestea, s-a știut cu certitudine. Problema a fost că au lipsit constatările corecte și dispozițiile corecte. În această perioadă, omul și-a văzut de treabă, șefii IGPR au știut și toată lumea a fost mulțumită. Întrebați inspectorii generali în ordinea asta: Tobă, Despescu, Vasilescu”, a declarat, pentru Bugetul.ro, Dumitru Coarnă.

Anterior, șeful interimar al MAI a dezvăluit că un ofițer de la Brigada de Combatere a Criminalității Organizate, care s-a apropiat prea mult de interlopi, a fost „pus la dispoziția unității”.

Mai mult, în acest caz, va fi sesizat Parchetul competent, a precizat Marcel Vela.

Poliția a declanșat investigații ample, pe multiple paliere, în tot ceea ce privește criminalitatea din această țară și rezultatele o să le vedeți imediat ce acest lucru va fi posibil, fără să afectăm anchetele desfășurate. Nu ne limităm să facem curățenie doar în afara instituției, ci și în personalul din MAI.

Un singur lucru vreau să vă prezint: un ofițer de la Combaterea Criminalității Organizate despre care aveam date și suspiciuni că s-a apropiat mult prea mult de infractori, și nu în sensul de a-i prinde, ci pentru a-i sprijini, a fost pus la dispoziția unității, i-a fost retras accesul la informațiile clasificate și va fi sesizat Parchetul competent”, a declarat, joi, Marcel Vela.

Vezi și

EXCLUSIV Şmen făcut de Guvernul Orban! Condiția care le anulează acest drept polițiștilor și militarilor

E oficial! Se vor da amenzi de până la 6.000 de lei

EXCLUSIV Nebunie în MAI și MApN! Avalanșă de procese în cazul ‘Secretului ascuns timp de 15 ani’

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

Dezvaluiri

EXCLUSIV Nebunie în MAI și MApN! Avalanșă de procese în cazul ‘Secretului ascuns timp de 15 ani’

Publicat

in

De

Bugetul.ro a publicat luni, 10 februarie, articolul intitulatEXCLUSIV ‘Secretul’ ascuns timp de 15 ani în MAI! Lovitură pentru sute de polițiști! Trebuie să primească zeci de mii de dolari”.

Polițiștilor și militarilor trimiși în misiunile de pace li s-a ascuns, timp de 15 ani, că trebuie să primească o diurnă de 41 de dolari pe zi (din care 40 de dolari diură suplimentară cheltuielilor de hrană și cazare + 1 dolar pentru facilitarea legăturii cu familia și recreere). Emil Păscuț, președintele de onoare al Sindicatului „Diamantul”, fost polițist care a participat la astfel de misiuni, a declarat, pentru Bugetul.ro, că sunt circa 500 de polițiști care ar avea de încasat aproximativ 15.000 de dolari pentru fiecare an de misiune internațională

Despre ce e vorba mai exact? În 2004, Guvernul Adrian Năstase adopta Hotărârea de Guvern nr. 1.086. În baza acestei Hotărâri, polițiștii și militarii aflați în misiuni de pace trebuiau să primească o diurnă în valută de 41 de dolari pe zi. Emil Păscuț, fost participant la astfel de misiuni și președinte de onoare al Sindicatului Polițiștilor din România „Diamantul” Oficial, a declarat, pentru Bugetul.ro, că ar fi în jur de 500 de beneficiari. La 3-4 ani de misiune, fiecare ar trebuie să încaseze aproximativ 40.000 de dolari. Sindicalistul ne-a precizat că responsabili pentru ascunderea acestui detaliu ar fi consilierii juridici din MAI.

Vezi și EXCLUSIV ‘Secretul’ ascuns timp de 15 ani în MAI! Lovitură pentru sute de polițiști! Trebuie să primească zeci de mii de dolari

Grup de 60 de persoane ar vrea să dea în judecată statul

După articolul publicat de Bugetul.ro, apar zeci de solicitări. Pe pagina de Facebook a Sindicatului Diamantul, un grup de 60 de persoane îi solicită lui Emil Păscuț sprijin, pentru a merge în instanță împotriva statului și a-și recupera diurna de 41 de dolari pe zi.

Avocatul Ion Militaru are în lucru zeci de spețe

Ion Militaru, unul dintre avocații care a preluat în anul 2019 mai multe astfel de cazuri, s-a trezit cu noi cereri luni.

Avocatul a dezvăluit, pentru Bugetul.ro, că, în acest moment, lucrează la zeci de astfel de cazuri și că nu a mai putut să preia spețele apărute, dat fiind că îi place să-și facă treaba cu prosionalism.

9 sentințe în favoarea militarilor și polițiștilor

Emil Păscuț face apel la toți cei care au fost plecați în misiune de menținere a păcii, ca aceștia să intenteze procese împotriva statului român, pentru a-și recupera banii.

„In atentia veteranilor din misiunile de mentinere a pacii!
Pana acum, exista urmatoarele hotarari judecatoresti recente, favorabile reclamantilor:

1. Decizia civila nr.1867 din 17.04.2019 pronuntata de CA Bucuresti in dosar 12423/3/2016, cu reclamant recurent Ghiulea Alexandru Andrei;
2. Sentinta nr. 8443 din 05.12.2019, pronuntata in dosar TMB-SCAF nr. 2209/3/2019, cu reclamant Anastasiu Laura Cristina;
3. Sentinta civila nr. 8642 din 05.12.2019, pronuntata in dosar TMB -SCAF nr. 24159/3/2019, cu reclamant Dinu Cristian Valentin;
4. Sentinta nr. 1367 din 05.12.2019, pronuntata de Tribunalul Sibiu in dosar 675/85/2019, cu reclamant Dragulin Mircea Cristian:
5. Sentinta nr.524 din 23.12.2019, pronuntata in dosar 1640/113/2019 de catre Tribunalul Braila, reclamant Bratu Marian.
6. Sentinta nr. 8991 din 20.12.2019, pronuntata in dosar 21013/3/2019 de Tribunalul Bucuresti, cu reclamant Gheorghe Viorel;
7. Sentinta nr.8785 din 17.12.2019, pronuntata in dosar 21019/3/2019 de Tribunalul Bucuresti, cu reclamant Iordache Ionut;
8. Sentinta nr.376 din 30.01.2020, pronuntata in dosar 24552/3/2019 de Tribunalul Bucuresti, cu reclamant Mihailescu Alexandru Florin;
9. Sentinta nr.83 din 31.01.2020, pronuntata in dosar 3651/105/2019 de Tribunalul Prahova, cu reclamant Smeu Nicolae;

Una dintre ele este cu MAN ( dosar 675/85/2019).
Daca mai sunt care mi-au scapat, va rog sa le treceti la comentarii.
Cine are instructiunile MAI pentru misiuni, va rog sa mi le trimiteti si mie ca sa le postez pe pagina, pentru ajutorarea colegilor reclamanti!

Pentru cei care inca dormiteaza, nu ii iertati! Mergeti in instanta pentru drepturile voastre! Nu s-a mai intamplat in istorie ca o hotarare de guvern nepublicata (HG 1086/2004) trimisa ministerelor spre aplicare din 2004, sa fie ascunsa beneficiarilor legitimi, de o ceata de nemernici, timp de 15 ani! Asta e o conduita infractionala continuata, cu multi implicati!

PS : In prezent sunt cel putin vreo 50 pendinte pe rolul tribunalelor, a caror solutionare este temporar intarziata de greva judecatorilor. Inclusiv al meu. Sunteti insa circa 500 de victime ale conduitei unor infractori. Asa ca nu va lasati calcati in picioare. Cautati avocati competenti si luati ce vi se datoreaza!”, spune, miercuri, Emil Păscuț.

ATENȚIE! În ianuarie 2020, HG nr. 1.086/2004 a fost abrogată de Guvernul Orban, odată cu publicarea în Monitorul Oficial a HG nr. 46/2020. Chiar și așa, ea își produce efectele pentru cei care au fost plecați în misiuni de menținere a păcii, până atunci, a dezvăluit, pentru Bugetul.ro, avocatul Ion Militaru.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend