spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Club Havana – Locul unde clientii sunt tratati prost iar organizarea lasa de dorit

Facebook Twitter Google+
Club Havana – Locul unde clientii sunt tratati prost iar organizarea lasa de dorit

Week-end-ul acesta, in Curtea de Arges s-a deschis, pentru ca inaugurat ar fi impropriu spus, un nou club. Club Havana. Ceea ce s-a vrut a fi probabil unul dintre si asa putinele locuri de distractie pentru argeseni, la standarde inalte, se dovedeste insa a fi un loc unde administratorul si angajatii mai au multe de invatat, asta daca o vor face vreodata.

Clientii care au trecut sambata seara pragul clubului Havana au fost intampinati cu un puternic miros de vopsea. Probabil din cauza faptului ca renovarea se incheiase cu numai cateva zile inainte, lucru dovedit si de etichetele dizgratioase cu detalii tehnice de pe chiuvetele din bai si obiectele sanitare.

Dar iata cum sta de fapt treaba, cum este tratat un client la Club Havana. Intri in bar, ignori mirosul de vopsea pentru ca iti atrage totusi atentia muzica buna si sonorizarea aproape perfecta. Te asezi la una dintre multele mese libere, pe care de altfel nu este pus nici un cartonas cu mentiunea „rezervat”. Te faci comod, astepti un meniu iar apoi sa dai comanda. Chelnerita vine la masa ta, spune ca te va servi si pleaca. Peste cateva minute apare insa un alt angajat care te pofteste sa te ridici de la masa pentru ca, de fapt, locurile sunt rezervate. Fara prea multe explicatii ti se lasa de inteles ca daca vrei sa stai la alta masa, dar nu se stie la care, o poti face, daca nu, poti pleca… clientii pe ultimul loc. Urmeaza sa apara si chelnerita care nu, nu vine cu comanda, vine sa te mute si ea de la masa.

Din curiozitate ramai, la alta masa. Astepti comanda care, intr-un final apare. Ti se trantesc produsele comandate pe masa si… cam atat. La un moment dat, ai nevoie sa mergi la toaleta dar… alarma de incendiu exista in grupurile sanitare. Nu si hartia igienica sau servetelele pentru maini. In rest, curatenie si acelasi miros puternic de vopsea.

Animatoarele si muzica buna, invaluite intr-un prea mare nor de fum nu iti atrag atentia intr-atat incat sa ignori felul in care ai fost tratat. Asa ca ceri nota de plata. Dupa minute bune de asteptare, chelnerita apare cu un bon fiscal, ti-l inmaneaza si te pazeste cu strictete, fara sa clipeasca, pana cand scoti banii.

Cam asa esti tratat la Club Havana.

Totusi, ca plusuri putem mentiona curatenia, muzica buna si prezenta boody-guard-ilor. Nu este insa totul drept pentru care recomandam celor care au de gand sa faca o afacere infloritoare din acest club, sa mizeze mai mult pe felul in care sunt tratati clientii sau in felul in care se simt.

 

Facebook Twitter Google+

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: [email protected]

Facebook Comments

Mai poti citi si....