spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Clienti din ce in ce mai putini in targul de second-hand

Facebook Twitter Google+
Clienti din ce in ce mai putini in targul de second-hand

Comerciantii targului saptamanal din Curtea de Arges care se desfasoara in fiecare miercuri si joi se plang pentru lipsa clientilor si implicit a vanzarii produselor.

In ultimii ani, din ce in ce mai putini oameni merg in targ sa mai cumpere articole vestimentare sau produse de uz casnic. Numarul de clienti a scazut semnificativ, targul este aproape gol, comerciantii nu isi mai vand produsele ca si in alti ani. Preturile hainelor sunt accesibile pentru orice om de rand, acestea scanzand in fiecare an din cauza lipsei de vanzare. Aceste probleme se regasesc in toate orasele.

„Nu mai avem vanzare mai deloc in ultimii ani. Din lipsa banilor, oamenii nu mai vin sa cumpere, iar cei cu bani multi merg in magazinele mari. Venim mereu pentru ca alt venit nu avem si nici unde sa mergem sa muncim. Oamenii vin se uita dar nu cumpara nimic, multi au plecat in strainatate din lipsa banilor. In alti ani nu era zi de miercuri sau joi sa nu ne scoatem minim un salariu, acum daca mai vindem cateva produse” ne-a declarat un comerciant din targ.

In aceeasi situatie sunt si oamenii care merg destul de des in targ. „Venim aici cand avem bani sau cand luam pensia, ne mai cumparam si noi cate ceva, nu avem ce face, ne conformam preturilor si pensiei de care depindem” ne-a declarat o pensionara intalnita.

Facebook Twitter Google+

Redactor colaborator editia online si print

Facebook Comments

Mai poti citi si....