spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Clauza UNICA in Romania pentru Ianis Hagi! Conditia pe care Gigi Becali trebuie sa o accepte daca il vrea pe Ianis la FCSB! Suma imensa pregatita!

Facebook Twitter Google+
Clauza UNICA in Romania pentru Ianis Hagi! Conditia pe care Gigi Becali trebuie sa o accepte daca il vrea pe Ianis la FCSB! Suma imensa pregatita!

Gigi Becali vrea sa il cumpere pe Ianis Hagi de la Viitorul.

FCSB a incheiat campionatul pentru al 4-lea an la rand pe locul secund, o contraperformanta istorica in Liga 1. Gigi Becali vrea sa intareasca lotul si este gata sa ofere o suma record pentru Ianis Hagi: 3,75 milioane de euro.

Clauza speciala pentru Ianis Hagi

Suma oferita de Gigi Becali nu l-a convins pe Gica Hagi sa isi trimita fiul la FCSB. „Regele” ii propune patronului vicecampioanei o clauza unica in fotbalul romanesc: Becali ar trebui sa plateasca inca 1.300.000 de euro daca il critica public pe Ianis Hagi, scrie Gazeta Sporturilor.

Mai mult, Gica Hagi vrea sa aiba certitudinea ca fiul sau nu va avea soarta lui Adrian Stoian sau Florentin Matei. Patronul si antrenorul de la Viitorul a mai propus o clauza pentru Ianis Hagi. FCSB va trebui sa achite inca 1.300.000 milioane de euro daca Ianis nu va fi folosit in cel putin 80% dintre meciurile oficiale dintr-un sezon.

 

Clauze impotriva declaratiilor la TV

 

Patronul de la FCSB este cunoscut pentru declaratiile sale in spatiul public, iar ceilalti patroni din Liga 1 au inceput sa ii impuna clauze care sa il impiedice sa mai critice jucatori in presa. Becali a dezvaluit ca Valeriu Iftime, patronul de la FC Botosani, a acceptat transferul lui Mihai Roman cu conditia ca acesta sa nu fie criticat la TV.

Facebook Twitter Google+

Redactor colaborator

Facebook Comments

Mai poti citi si....