spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

CJ Argeş lămureşte şituaţia școlilor din judeţ cu WC-urile în curte CÂTE SUNT DE FAPT

Facebook Twitter Google+
CJ Argeş lămureşte şituaţia școlilor din judeţ cu WC-urile în curte CÂTE SUNT DE FAPT

Având în vedere că în spațiul public circulă o listă cu situația unităților școlare cu grupurile sanitare în exterior, CJ Argeş informează, printr+un comunicat de presă remis redacţiei, că, în ceea ce privește județul Argeș, informațiile nu sunt actualizate.

„În prezent, în Argeș mai sunt doar 22 de școli cu grupurile sanitare în exterior sau care mai necesită modernizare, în 11 localități din județul Argeș.
Menționăm că, în general, este vorba despre unități de învățământ destructurate. Dintre acestea, o parte se află în lucru, iar unele unități școlare de nivel gimnazial sunt cu perspectivă demografică descendentă. Reprezentanții autorităților locale și-au luat angajamentul ca până la începutul noului an școlar toate aceste obiective să fie realizate.

În perioada iunie 2016 – iunie 2018, Consiliul Județean Argeș a alocat sume în valoare totală de 19.617 mii lei, în 79 de localități, reprezentând peste 211 investiții în unitățile școlare, de la amenajarea toaletelor în incinta școlilor, până la reabilitarea, modernizarea sau extinderea unor clădiri.”, se arată în comunicatul CJ Argeş.

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....