Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

CIOCU MIC, ALTFEL… ! Jurista primăriei regale a dat în judecată un cetățean pentru postările de pe FB – Îi cere 67.374 Euro DAUNE

Publicat

in

Atenție ce postati pe facebook la adresa autoritatilor locale și, indicat, ar fi sa postati numai laude. In caz contrar , ca va exprimati nemultumirea sau revolta, riscati sa pățiți precum un cetățean al Curții de Argeș. Mihai Stanciulescu, caci despre el este vorba, fost polițist, și-a exprimat pe facebook nemultumirea si revolta fata de presupuse nereguli in primaria Curtea de Arges si impotriva juristei Janina Zarioiu. Aceasteia nu prea i-au priit postarile lui Stanciulescu, motiv pentru care l-a actionat in judecată. Intr-unul dintre dosare, jurista sustine ca i s-a prejudiciat imaginea de catre Mihai Stanciulescu prin postarile sale pe facebook si, pentru a se repara totul, îi cere daune morale uriase, in valoare de 67.374 Euro. Dosarul se judeca la Tribunalul Arges iar magistratii vor trebui sa decida cine are dreptate: cetateanul Mihai Stanciulescu sau jurista Janina Zarioiu.

Fostul politist nu pare a fi speriat de actiunea in instanta si de posibilitatea de a plati jurostei aproape 70 mii de euro. O arata si o ultima postare a sa in care publica integral cererea de chemare in judecata. De precizat ca este al doilea dosar in instanta in care cei doi sun parti, unul reclamant, altul parat.

” Știind ca actul de justiție este public precum și actele emise de instituțiile publice, respectiv primăria, mi-am permis sa public acte ce ma vizează in mod direct fata de acțiunile publice și comportamentul funcționarului public zarioiu janina. Ca urmare a faptului ca îndrăznesc sa arat realitatea am fost din nou acționat in instanța de aceasta individa zarioiu janina, considerând ca sesizările mele sunt jignitoare și ii aduc atingere onoarei și implicit instituției, considerând ca trebuie sa implice in acțiunile ei toate persoanele din instituția publica in care lucrează.”, spune fostul polițist care a atasat si cererea de chemare in judecata

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Traian Băsescu reacționează: „ar fi o mare greşeală”!

Publicat

in

De

Traian Băsescu, fostul Președinte, contestă decizia luată de Klaus Iohannis. Conform acestuia ceea ce face este o mare greșeală. 

„Nu mai poate merge pe varianta Ludovic Orban (preşedintele Klaus Iohannis – n.r.). Mai mult decât atât, ar fi o mare greşeală să meargă pe varianta tehnocrată pentru că ar fi o variantă care nu ar avea putere în mod real. Trebuie să recunoaştem şi să observăm că în jurul PSD-ului s-a format o nouă majoritate în Parlament. PSD-ul cu aliaţii săi au din nou majoritate în Parlament, ceea ce înseamnă că cea mai convenabilă soluţie pentru preşedinte ar fi să desemneze un premier dintr-un partid pe care să-l agreeze, inclusiv din PNL, dar să stimuleze un guvern politic de largă majoritate parlamentară, adică va trebui să fie PNL-ul şi PSD-ul în acest guvern. Şi să nu-mi spuneţi că o să aibă prea multe complexe să o facă, deocamdată pică din nevoi electorale, dar până mai acum câţiva ani au fost cu USL-ul, s-au înţeles foarte bine”, a declarat fostul Președinte într-o intervenţie telefonică la Digi 24.

Vezi și:

EXCLUSIV O mare mascaradă?! S-a confirmat dezvăluirea lui Coarnă. ‘Vela încearcă să-și facă imagine publică și pe coronavirus’

E lege! Câti bani primești dacă intri în carantină sau ești izolat la domiciliu

Ăsta da oficial! Un ministru spune adevărul: ‘Nu e loc de panică. Mai mulți oameni mor de gripă, decât de coronavirus’

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Se instaurează criza? Victor Ponta dă cărțile pe față

Publicat

in

De

Victor Ponta, fostul premier, a dat bomba serii: ”Eu cred că în condițiile actuale, în care avem un caz confirmat (n.r Se referă la infecția cu coronavirus)…”.

Victor Ponta a declarat la România TV:

”Eu cred că în condițiile actuale, în care avem un caz confirmat (n.r Se referă la infecția cu coronavirus), cred că vom avea mai multe cazuri confirmate, și în situația actuală politică, eu cred că avem nevoie de un Guvern. Voturile le au.

Asta înseamnă că se votează. Noi nu o să votăm pentru că nu am fost de acord, probabil că nici PSD-ul nu o să-i voteze, dar ei au voturile. Să se apuce de treabă.

Singura variantă în care Guvernul Cîțu nu va trece este aceea în care PNL nu își votează propriul Guvern”.

Vezi și:

EXCLUSIV O mare mascaradă?! S-a confirmat dezvăluirea lui Coarnă. ‘Vela încearcă să-și facă imagine publică și pe coronavirus’

E lege! Câti bani primești dacă intri în carantină sau ești izolat la domiciliu

Ăsta da oficial! Un ministru spune adevărul: ‘Nu e loc de panică. Mai mulți oameni mor de gripă, decât de coronavirus’

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend