spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Cine urmează??? 4 primari PSD audiaţi de DNA în dosarul Mircea Drăghici

Facebook Twitter Google+

Mâine, alţi edili social democraţi sunt aşteptaţi de procurorii anticorupţie

Primarii din patru localităţi argeşene au fost audiaţi, marţi, la sediul DNA Piteşti, într-un dosar în care este cercetat deputatul PSD Mircea Drăghici şi care vizează contracte pe care o firmă de consultanţă în care acesta ar fi implicat le-a obţinut de la administraţiile locale respective.

Cei patru primari, Gheorghe Cernătescu din localitatea Cuca, Ene Florea din Moşoaia, Marian Ibric de la Leordeni şi Elisaveta Tudose din localitatea Coşeşti, toţi de la PSD, au fost audiaţi la sediul DNA Piteşti – Serviciul Teritorial.

Surse din rândul anchetatorilor au declarat că mai multe primării din judeţul Argeş au virat sume de bani pentru proiecte de consultanţă în proiecte europene.

Potrivit surselor citate, miercuri, la DNA Piteşti vor fi audiaţi şi alţi primari ai unor localităţi din zonă, într-un dosar în care este cercetat deputatul PSD Mircea Drăghici.

În 4 martie, deputatul PSD Mircea Drăghici din Colegiul Curtea de Argeş a fost audiat la sediul Serviciului Teritorial DNA Piteşti, el declarând după audieri că este învinuit în dosarul în care preşedintele PSD Argeş şi al Consiliului Judeţean, Constantin Nicolescu, este inculpat pentru fapte de corupţie.

„Sunt cercetat în calitate de învinuit în dosarul în care este cercetat şi preşedintele Constantin Nicolescu. Mi s-a spus că sunt complice, sunt onorat că sunt complice cu domnul Nicolescu, dar nu am înţeles de ce sunt învinuit. Cert este că domnul Nicolescu are interdicţie de a mă vedea, iar astăzi (n.r. – vineri) mi-a fost adus la cunoştinţă că sunt cercetat în calitate de învinuit. Mai multe nu pot să va spun”, declara la acea dată Mircea Drăghici.

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....