Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Cine mai coseşte iarba din oraşe ? Șerpii și-au făcut apariția pe străzile oraşelor din Argeş

Publicat

in

Anul acesta Campulungul a luat-o înaintea Curţii de Argeş în materie de spaţii verzi neîntreţinute dar, mai ales, la şerpărie. Aşa se face că, şerpii și-au făcut apariția pe străzile din Câmpulung! Zilele trecute, o tânără din Câmpulung a zărit pe o stradă, în apropierea fostei platforme ARO, în timp ce se ducea la serviciu, un şarpe măricel, de peste un metru, mort. Anul trecut, aceeaşi situaţie se întîmpla la Curtea de Argeş şi se datora faptului ca seviciul specializat al primăriei nu era in stare să cureşe spaţiile verzi invadate de bălării sau ierburi inalte. Situaţia nu este deloc diferita nici in acest an, chiar dacă suntem în campanie electorală nimenui nu pare a-i păsa de halul in care arata spatiile verzi.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Ministrul Finanțelor iese la rampă după declarațiile premierului: A făcut o declarație pe care o susțin 100%

Publicat

in

De

”Premierul Romaniei a facut o declaratie pe care o sustin 100%. Dinamica cresterilor cheltuielilor cu asistența sociala este conditionata, ca in orice tara din lume, de evolutia economiei si a incasarilor la buget. Mai ales in situatia Romaniei unde 2/3 din chletuieli curente sunt salarii si asistenta sociala.

În plus, dublarea alocatiilor, 7.5 miliarde lei NU a fost inclusa in buget si este nevoie de resurse suplimentare – venituri mai mari decat cele bugetate si/sau reduceri de cheltuieli.

Din primul moment am cautat analiza facuta de PSD pentru legea pensiilor. Am cautat sursa de finantare. Nu am gasit-o. Nu exista. Am facut la fel pentru amendamentul introdus in Parlament care dubleaza alocatiile. Nici acolo nu am gasit sursa de finantare. Iresponsabilitate maxima din partea socialistilor care in disperarea de a-si salva imaginea sunt gata sa arunce in aer Romania.

Guvernarea PNL este una RESPONSABILA. Venim cu solutii atat pe partea de cheltuieli (reorganizarea aparatului adminstrativ) cat si pe partea de venituri (informatizarea ANAF) pentru a repara mizeriile si populismele guvernarilor PSD din ultimii ani”, a scris Florin Cîțu, pe Facebook.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Răsturnare de situație! Gheorghe Dincă nu mai recunoaște nimic

Publicat

in

De

Criminalul din Caracal își retrage iar toate declarații. Gheorghe Dincă neagă că a violat-o pe Alexandra şi că a ucis-o pe Luiza.

Tonel Pop susţine că Dincă poate fi achitat de orice instanţă, lipsa certificatului de deces în cazul Luizei fiind o gafă de proporţii a procurorilor care au întocmit rechizitoriul.

Cazul Caracal ia o întorsătură radicală după trimiterea în judecată. Potrivit România TV, Gheorghe Dincă s-a sucit din nou și spune că nu a violat-o sau ucis-o pe Alexandra Măceșanu! Ba mai mult, Luiza Melencu trăiește, fiindu-i luată din locuinţă.

Gheorghe Dincă și-a chemat de urgență avocatul din oficiu. Acum, Gheorghe Dincă nu mai recunoaște că a omorât-o pe Alexandra Măceșanu și că a violat-o pe Luiza Melencu.

Alexandru Cumpănașu a comentat informația la România TV „Vă spun doar atât. Acest derbedeu, în ultimele declarații, spune adevărul. Durata lui de viață s-a diminuat considerabil, indiferent de ce pedeapsă va primi, pentru că oamenii care au copii în pușcării nu-l vor tolera. E un om bătrân, oricât de mare și tare s-ar dădea. DIICOT are o însiruire de texte luate din manualele de psihologie, sociologie și Petre Ispărescu, în rest, nu are probe.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend