spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Cinci criterii importante pentru alegerea ceasului de dama perfect

Facebook Twitter Google+
Cinci criterii importante pentru alegerea ceasului de dama perfect

Uneori, alegerea unui ceas de mana femei devine o misiune nu numai necesara, ci chiar obligatorie. Fie ca este achizitionat pentru a fi daruit cu ocazia unei aniversari, fie ca este achizitionat de insasi femeile care doresc sa isi intregeasca cutia cu accesorii, ceasul de mana pentru femei este cea mai buna alegere pentru accesorizarea tinutelor.

De la aparitia telefoanelor mobile smart, care ofera toate detaliile importante pe care le-ar fi oferit si un ceas de mana, aceste accesorii sunt privite acum, in mod absolut eronat, ca o „relicva” a trecutului, ca un accesoriu a carei functionalitate pare depasita. Cu toate ca in ziua de azi aproape orice dispozitiv electronic afiseaza ora, ceasul de mana ramane in continuare un accesoriu foarte apreciat de persoane de toate categoriile de varsta, care vor sa adauge un plus de rafinament si de stil tinutei lor.

Mai mult decat atat, ceasul de mana achizitionat de pe site a devenit un real indicator al statutului social, intregind orice tinuta si abordare vestimentara.

 

Criterii in functie de care clientele se ghideaza in alegerea ceasului de mana
Primul si cel mai important criteriu pe baza caruia clientele iau aceasta decizie este stilul ceasului. Prima intrebare pe care trebuie sa si-o puna femeile inainte de a face o asemenea investitie este „unde va fi purtat ceasul?”. Daca ceasul va fi purtat la un eveniment, cu o tinuta mai eleganta, atunci, cu siguranta, alegerea trebuie sa fie de tipul „fashion statement”. In schimb, un ceas care va fi purtat zilnic in timpul antrenamentelor fizice, trebuie sa fie functional si rezistent.

In oferta magazinului online Japora sunt disponibile ceasuri casual, care pot fi asortate cu orice tinuta, ceasuri sport, care sunt menite sa reziste in timpul exercitiului fizic, ceasurile clasice, care pot fi asortate cu tinutele de acelasi fel, precum si ceasurile fashion si elegante, menite sa iasa in evidenta si sa atraga privirile.

Functionalitatea ceasului este un alt criteriu de care trebuie sa tina cont clientele. In privinta modului de functionare, ceasurile se impart in doua categorii importante: cu quartz si mecanice. Ceasurile mecanice pot fi simple si automate, iar cele cu quartz pot functiona cu ajutorul unei baterii sau printr-un sistem kinetic de miscare a mainii.

Ceasurile cu quartz au functii impresionante, precum afisarea datei, a orei, cronometru, barometru, busola si functii de iluminat.

Precizia este un alt criteriu pe baza caruia femeile pot face o alegere in acest sens si isi pot cumpara cel mai bun ceas de pe site-ul Japora. Precizia este o proprietate importanta, iar clientele trebuie sa tina cont de faptul ca, desi ceasurile mecanice au avantajul traditiei si al elegantei, acestea nu sunt la fel de precise precum ceasurile cu baterie.

Designul este un alt criteriu foarte important in alegerea ceasului, iar aici intra mai multe aspecte – de la forma cadranului, de la materialele din care este confectionata bratara si dimensiunea acesteia, pana la tipul de afisaj al ceasului si culoarea lui. Ceasurile cu afisaj digital se vor potrivi mai degraba cu tinutele sport, pe cand cele cu afisaj analog sunt ideale pentru tinutele casual sau elegante.

Nu in ultimul rand, pretul este un alt criteriu de alegere a ceasului de mana. Magazinul Japora ofera clientelor posibilitatea de a investi atat in ceasuri foarte scumpe, cat si in ceasuri de mana mai accesibile ca pret.

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....