Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Cetățean român, suspectat de terorism, anchetat în Italia

Publicat

in

Un cetăţean român şi doi marocani suspectaţi de legături cu organizaţii teroriste islamiste sunt cercetaţi în nordul Italiei pentru trafic de droguri şi posibile legături cu grupuri teroriste islamiste, informează presa italiană.

Cei trei indivizi se deplasau cu un vehicul prin orăşelul italian Montecatini Terme, situat în apropiere de Florenţa. Şoferul a refuzat să oprească la un control de rutină al poliţiei. Maşina a fost abandonată după câteva sute de metri, iar cei trei indivizi au fugit pe jos. Autorităţile italiene au reuşit să îi reţină după câteva ore. Suspecţii sunt doi marocani şi un român cu vârste cuprinse între 25 şi 29 de ani, rezidenţi în Italia, informează publicaţia Firenze Post.

În vehiculul abandonat au fost găsite droguri, telefoane mobile, o carte despre Osama Ben Laden, fostul lider al reţelei teroriste Al-Qaida, şi un exemplar al Coranului.

Investigaţia a fost preluată de Divizia Investigaţii Generale şi Operaţiuni Speciale (DIGOS).

Comenteaza cu profilul de FB

NATIONAL

Nelu Tătaru taie în carne vie: Șefii unor Direcţii de Sănătate Publică au fost DEMIȘI

Publicat

in

De

Directorii Direcţiilor de Sănătate Publică Timiş, Arad, Braşov şi Vâlcea au fost schimbaţi din funcţie.

Potrivit unui informări a Ministerului Sănătăţii, luni după amiază au fost semnate ordinele de înlocuire din funcţie a directorilor DSP Timiş, DSP Arad, DSP Braşov, DSP Vâlcea de către ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru. Situația de la Timiș, de exemplu, este extrem de ciudată, pentru că cel demis doar ce fusese numit.

Citește și: Klaus Iohannis, despre rectificarea bugetară: Vom avea o situație complicată a bugetului .

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Premieră în lupta cu noul coronavirus – Un colectiv de medici şi o fabrică românească de textile au realizat un echipament special de protecţie

Publicat

in

De

Industria textilă din România, atât de greu încercată de-a lungul timpului se reinventează și vine în sprijinul tuturor căutând soluții inovative pentru materialele de protecție de care spitalele și instituțiile au atâta nevoie, potrivit Romaniatv.net.

Multe companii din domeniu s-au aliat și au construit tipare noi cu țesături tratate prin diferite procedee de impermeabilizare și au dezvoltat produse noi.

Unul dintre cele mai cunoscute branduri de fashion din România, NISSA, a alocat toate resursele de care dispunea pentru această dezvoltare și a creat măști de protecție, halate de unică folosință, combinezoane, botosi, cagule, viziere, halat și șorț impermeabil, botoşi înalți impermeabili, mâneci impermeabile și un set din polietilenă pentru pacient care înlocuiește cu success izoleta și îl separă total pe pacient de mediul extern.

Materialele utilizate sunt similare cu cele oferite de furnizorii din China și respectă standardele internaționale. Informațiile din piață ne arată că furnizorii din China deja au dublat și triplat prețurile la materialele de protecție.

Ce putem noi să facem în aceste momente dificile este să sprijinim companiile românești prin achizițiile directe de la producătorii din ROMÂNIA.

Firma Demiuma din București a schimbat fluxurile de producție și produce echipamente pentru spitale cu peste 600 de persoane.

Tema de cercetare finalizată de specialiști români în materiale medicale precum și de doctori din spitalele românești a fost implementată rapid în fabricile Demiuma.

 • VIZIERĂ
 • MASCA PROTECȚIE
 • HALAT VIZITATOR
 • HALAT IMPERMEABIL
 • BOTOȘI IMPERMEBILI
 • MANȘETE IMPERMEABILE
 • CAGULA IMPERMEABILĂ
 • COMBINEZON PROTECȚIE
 • BONETĂ
 • ȘORȚ IMPERMEABIL
 • SET PACIENT IMPRRMEABIL – pantalon +halat+botoși – pentru pacienții care intra in spitale – se echipează în CORT

Dacă vrei să afli mai multe despre produsele dezvoltate de aceștia trimite emailul tău la office@nissa.ro. Capacitatea de producție pentru noile produse asigura continuitate companiei după ce această a fost grav afectată de închiderea tutror magazinelor din mall-uri. Susține și tu producătorii români!

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

SUSȚINE PRESA LIBERĂ

Dacă ești mulțumit de activitatea noastră și crezi că facem o presă liberă, ne poți sprijini să contiumăm în slujba ta, fără a fi nevoiți să încheiem contracte cu statul. Pentru fiecare donație, îți publicăm pe site si print 3 anunturi la loc vizibil.

Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend