spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Cea mai sexy bunică din România. Cum arată, la 50 de ani, o superbă actriţă de la noi

Facebook Twitter Google+
Cea mai sexy bunică din România. Cum arată, la 50 de ani, o superbă actriţă de la noi

Chiar dacă este bunică, nu-i dai mai mult de 30 de ani.

Luminiţa Filimon, mama ”bebeluşei” Cristina de la emisiunea ”Cronica Cârcotaşilor” (Prima TV), arată senzaţional. Luminiţa a lucrat o viaţă ca artist de circ, a făcut gimnastică de performanţă şi este una dintre cele mai curajoase femei din România.

De 15 ani practică cascadoria şi are o pasiune comună cu celebrul ei ginere, pentru că şi ei îi plac caii. Unde mai pui că frumoasa brunetă a cochetat şi cu actoria. A fost parteneră  pe platourile de filmare cu Demi Moore, Steven Seagal, dar şi cu Woody Harrelson. În pelicula ”Bunraku”, ea a dublat-o pe Demi Moore care avea de executat câteva cascadorii complicate.
Luminiţa este şi o bunică perfectă. Se ocupă de micuţa Delia şi o ajută pe fiica ei de fiecare dată când întâmpină dificultăţi.Cea mai sexy bunică din România. Cum arată, la 50 de ani, o superbă actriţă de la noiCea mai sexy bunică din România. Cum arată, la 50 de ani, o superbă actriţă de la noiCea mai sexy bunică din România. Cum arată, la 50 de ani, o superbă actriţă de la noiCea mai sexy bunică din România. Cum arată, la 50 de ani, o superbă actriţă de la noi

 

 

Facebook Twitter Google+

Redactor colaborator

Facebook Comments

Mai poti citi si....