Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Cea mai bună firmă de colectare datorii din România

Publicat

in

Ai căutat și tu pe net în legătură cu KRUK România: Păreri despre plata datoriei fără executare silită?

Atunci probabil că deja te-ai edificat asupra faptului că la compania de recuperare a datoriilor Kruk România drepturile debitorilor sunt în totalitate respectate, deoarece aici lucrează profesioniști în adevăratul sens al cuvântului.

Când te poate contacta o firmă de colectare credite?

Sun influența filmelor și a zvonurilor multe persoane care au ajuns într-un impas financiar și nu își mai pot achita facturile sau împrumuturile contractate probabil că sunt terifiante când aud de societăți de colectare credite.

Trebuie precizat că în România acestea funcționează în conformitate cu legea și respectând un cod deontologic bine stabilit.

Conform prevederilor amintite, un reprezentant al unei companii de recuperare datorii trebuie să procedeze conform unor proceduri clare, fără a hărțui persoanele ce au de restituit diferite sume de bani.

La început se efectuează acțiunea de contactare a persoanei cu respectarea legislației în vigoare. În concret, se va putea face acest lucru prin telefon, scrisoare recomandată, email, în anumite condiții și prin rețelele de socializare sau în cazurile extreme, printr-o vizită personală la domiciliu, dacă nu te poate lua legătura în alt fel cu datornicul.

O mențiune specială ce trebuie făcută este aceea că atunci când un colector de datorii contactează un debitor prin email sau prin intermediul unei rețele sociale (de regulă Facebook), acesta trebuie să își ia toate măsurile de siguranță pentru ca acel mesaj să fie confidențial, să nu poată ca să fie vizualizat de către nimeni în afară de acela căruia îi este adresat.

În acest sens, având în vedere reglementările în vigoare în materie de Facebook, care de ceva vreme este considerat domeniu public, un reprezentant al unei societăți de colectare datorii nu va putea să lase datornicului un mesaj vizibil, pe care să poată citi și cei aflați în lista de prieteni sau alți useri cu privire la achitarea unei datorii, ci doar printr-un mesaj privat.

Colectorul de datorii are voie să contacteze datornicul pentru informații despre datoria pe care o are și urmează a fi achitată, deoarece în cursul unei discuții amiabile ce va avea loc se vor putea găsi și cele mai bune variante de stingere a debitului restant.

Dacă nu se poate plăti integral datoria, se poate elabora de comun acord un plan de rambursare. Acesta poate chiar să fie modificat (revizuit) dacă apar elemente noi pe parcursul desfășurării colaborării (dacă anumite elemente din situația financiară a debitorului s-au schimbat în sens pozitiv sau negativ).

La Kruk România se respectă legislația în litera și spiritul ei!

Reprezentanții Kruk România au mare experiență în domeniu, de aceea pot ca să fie în măsură a găsi cele mai bune căi de a se plia pe noile stări de fapt.

Revenind la problema contactării unui debitor, de care se leagă mulți datornici care se tem de societățile de colectare împrumuturi, trebuie subliniat că în afară de cazurile urgente, în mod normal nu trebuie ca acesta să fie apelat mai mult de trei ori pe săptămână sau de maxim 9 – 10 ori pe lună și întotdeauna la niște ore rezonabile (nu noaptea sau dimineața foarte devreme, nici în perioada timpul sărbătorilor legale). În caz contrar aceasta ar intra în categoria hărțuirilor, care sunt sancționate legal. Din fericire la Kruk România asemenea lucruri nu se petrec.

Cu privire la vizitele la domiciliu, trebuie spus că reprezentantul unei societăți de colectare datorii poate să le facă doar dacă nu se poate lua legătura în niciun alt mod cu  debitorul (inclusiv dacă există anumite dubii referitoare la identitatea sau locația în care se găsește acesta).

La Kruk România un debitor va beneficia atât de eșalonarea datoriilor (dacă este cazul), cât și la sfaturi de natură juridică și financiară, care să îl ajute ca pe viitor să nu mai ajungă în situații neplăcute în care să nu își poată achita datoriile.

La Kruk România orice debitor este tratat cu demnitate și respect nu, se va țipa la el, nu va fi insultat sau agresat fizic. Toată activitatea de aici se desfășoară doar în conformitate cu legislația în vigoare.

Există mare diferență între empatia de care angajații Kruk dau dovadă și comportamentul existent la acele firme care funcționează la limita gri a legii și care amenință cu procese și cu alte prejudicii în cazul neplății unor datorii. Aceia ce au colaborat cu această companie de recuperare datorii pot depune oricând mărturie în acest sens.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Atenție! Din ce localitate este românul depistat cu coronavirus? Jandarmii au descins în comună! Alte 7 persoane, în carantină!

Publicat

in

De

Un prim caz de coronavirus a fost confirmat, în mod oficial, în România!

Persoana infectată cu coronavirus are 20 de ani şi locuieşte cu bunicii în comuna Prigoria, judeţul Gorj. Tânărul lucrează la un restaurant unde patron este italianul internat la Rimini, a declarat, miercuri noaptea, pentru MEDIAFAX, primarul comunei, Iuliana Iliescu.

Iuliana Iliescu a spus că pacientul confirmat cu noul coronavirus locuieşte cu bunicii şi părinţii în satul Dobrana şi lucra la un restaurant unde patron era italianul venit la rude în România, numit de ministrul Sănătăţii „pacientul zero”.

„De azi dimineață (miercuri – n.r.) știam că a fost contact și l-am supravegheat toată ziua, și cu Poliția. Știam de familie, dar așteptam rezultatul analizelor. Acum câteva minute a venit confirmarea. A venit jandarmeria, așteptăm mașina specială de la Craiova să îl ia să-l ducă la București. Băiatul lucrează la o unitate la care este patron italianul. Lucra aici în România, nu în Italia. Băiatul este din Dobrana, locuiește cu părinții și cu bunicii. Sunt izolați de azi-dimineață toți. Are aproximativ 20 de ani”, a precizat primarul.

Ar fi vorba de un tânăr de 20 de ani. Secretarul de stat în MAI, Raed Arafat, a dezvăluit că alte șapte persoane locuiau împreună cu tânărul. Acestea au rămas în carantină.

Directorul Institutului Matei Balș, Adrian Streinu-Cercel, a precizat, la Digi24, că printre cei șapte aflați în carantină se află și persoane în etate.

Cele șapte persoane au fost testate deja pentru coronavirus, iar testul a ieșit negativ.

Conform lui Streinu-Cercel, cei șapte vor mai fi testați și la ieșirea din carantină, adică peste 14 zile.

Mai mult, Adrian Streinu-Cercel a dezvăluit că, pentru a băga întreaga localitate în carantină, e nevoie ca în total să fie trei cazuri de coronavirus confirmate.

Tânărul depistat cu coronavirus se află, la această oră, în drum spre București, el urmând să fie internat la „Matei Balș”.

Având în vedere vârsta sa, are șanse mari să-și revină.

BUGETUL.RO vă va ține la curent cu acest caz.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

ALERTĂ Primul caz de coronavirus în România: Este o persoană din Gorj

Publicat

in

De

S-a confirmat primul caz de coronavirus din România! Este vorba despre o persoană din Gorj, care a intrat în contact cu cetățeanul italian.

Cel mai probabil, gorjeanul va fi plasat în carantină și i se va face și lui traseul epidemiologic, pentru a vedea cu cine a intrat în contact. Se pare că gorjeanul infectat nu aveam simptome, dar se afla în carantină la domiciliu, pentru că intrase în contact cu italianul care avea coronavirus.

Ministerul Sănătății confirmă acest prim caz și există suspiciunea că ar fi și un al doilea caz, tot în Gorj. Cei doi vor fi aduși la București, unde vor fi internați, în carantină, la Institutul ”Matei Balș”.

Ministrul Sănătăţii, Victor Costache, a oferit primele detalii despre gorjeanul testat pozitiv cu coronavirus.

„În urma testarii persoanelor din Gorj care au intrat în contact cu cetăţeanul italian dn Rimini, avem primul caz confirmat de coronavirus. Pacientul nu manifestă simptome şi nu trebuie să ne alarmăm. Mai avem în lucru 33 de teste din acea zonă”, a declarat Costache.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend