spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Cea mai bună firmă de colectare datorii din România

Facebook Twitter Google+
Cea mai bună firmă de colectare datorii din România

Ai căutat și tu pe net în legătură cu KRUK România: Păreri despre plata datoriei fără executare silită?

Atunci probabil că deja te-ai edificat asupra faptului că la compania de recuperare a datoriilor Kruk România drepturile debitorilor sunt în totalitate respectate, deoarece aici lucrează profesioniști în adevăratul sens al cuvântului.

Când te poate contacta o firmă de colectare credite?

Sun influența filmelor și a zvonurilor multe persoane care au ajuns într-un impas financiar și nu își mai pot achita facturile sau împrumuturile contractate probabil că sunt terifiante când aud de societăți de colectare credite.

Trebuie precizat că în România acestea funcționează în conformitate cu legea și respectând un cod deontologic bine stabilit.

Conform prevederilor amintite, un reprezentant al unei companii de recuperare datorii trebuie să procedeze conform unor proceduri clare, fără a hărțui persoanele ce au de restituit diferite sume de bani.

La început se efectuează acțiunea de contactare a persoanei cu respectarea legislației în vigoare. În concret, se va putea face acest lucru prin telefon, scrisoare recomandată, email, în anumite condiții și prin rețelele de socializare sau în cazurile extreme, printr-o vizită personală la domiciliu, dacă nu te poate lua legătura în alt fel cu datornicul.

O mențiune specială ce trebuie făcută este aceea că atunci când un colector de datorii contactează un debitor prin email sau prin intermediul unei rețele sociale (de regulă Facebook), acesta trebuie să își ia toate măsurile de siguranță pentru ca acel mesaj să fie confidențial, să nu poată ca să fie vizualizat de către nimeni în afară de acela căruia îi este adresat.

În acest sens, având în vedere reglementările în vigoare în materie de Facebook, care de ceva vreme este considerat domeniu public, un reprezentant al unei societăți de colectare datorii nu va putea să lase datornicului un mesaj vizibil, pe care să poată citi și cei aflați în lista de prieteni sau alți useri cu privire la achitarea unei datorii, ci doar printr-un mesaj privat.

Colectorul de datorii are voie să contacteze datornicul pentru informații despre datoria pe care o are și urmează a fi achitată, deoarece în cursul unei discuții amiabile ce va avea loc se vor putea găsi și cele mai bune variante de stingere a debitului restant.

Dacă nu se poate plăti integral datoria, se poate elabora de comun acord un plan de rambursare. Acesta poate chiar să fie modificat (revizuit) dacă apar elemente noi pe parcursul desfășurării colaborării (dacă anumite elemente din situația financiară a debitorului s-au schimbat în sens pozitiv sau negativ).

La Kruk România se respectă legislația în litera și spiritul ei!

Reprezentanții Kruk România au mare experiență în domeniu, de aceea pot ca să fie în măsură a găsi cele mai bune căi de a se plia pe noile stări de fapt.

Revenind la problema contactării unui debitor, de care se leagă mulți datornici care se tem de societățile de colectare împrumuturi, trebuie subliniat că în afară de cazurile urgente, în mod normal nu trebuie ca acesta să fie apelat mai mult de trei ori pe săptămână sau de maxim 9 – 10 ori pe lună și întotdeauna la niște ore rezonabile (nu noaptea sau dimineața foarte devreme, nici în perioada timpul sărbătorilor legale). În caz contrar aceasta ar intra în categoria hărțuirilor, care sunt sancționate legal. Din fericire la Kruk România asemenea lucruri nu se petrec.

Cu privire la vizitele la domiciliu, trebuie spus că reprezentantul unei societăți de colectare datorii poate să le facă doar dacă nu se poate lua legătura în niciun alt mod cu  debitorul (inclusiv dacă există anumite dubii referitoare la identitatea sau locația în care se găsește acesta).

La Kruk România un debitor va beneficia atât de eșalonarea datoriilor (dacă este cazul), cât și la sfaturi de natură juridică și financiară, care să îl ajute ca pe viitor să nu mai ajungă în situații neplăcute în care să nu își poată achita datoriile.

La Kruk România orice debitor este tratat cu demnitate și respect nu, se va țipa la el, nu va fi insultat sau agresat fizic. Toată activitatea de aici se desfășoară doar în conformitate cu legislația în vigoare.

Există mare diferență între empatia de care angajații Kruk dau dovadă și comportamentul existent la acele firme care funcționează la limita gri a legii și care amenință cu procese și cu alte prejudicii în cazul neplății unor datorii. Aceia ce au colaborat cu această companie de recuperare datorii pot depune oricând mărturie în acest sens.

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....