spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Ce ucide dragostea la fiecare zodie?

Facebook Twitter Google+
Ce ucide dragostea la fiecare zodie?

Stim cu totii marele juramant “Te voi iubi pana cand… moartea ne va desparti!”. Dar, intr-o relatie, nu este tot timpul asa.

Iata cum arata continuarea pentru fiecare zodie a frazei „Te voi iubi pana cand…”

BERBEC

Te voi iubi pana cand… ma vei trada

Berbecul este foarte pasional si hotarat. Nativii zodiei sunt foarte grijulii cu persoanele pe care le iubesc si in care au incredere oarba. Insa cand se ajunge la tradare, la manipulare sau la jocul cu focul, s-a terminat.

TAUR

Te voi iubi pana cand… ma vei rani

Taurul este o fire dependenta si loiala. Este greu sa convingi un Taur sa renunte la o relatie in care a investit sentimente profunde, insa va renunta fara sa clipeasca daca partenerul nu-i mai raspunde la iubire. Rupe-i inima si n-o sa-l mai vezi vreodata in viata ta!

GEMENI

Te voi iubi pana cand… vei face pe desteptul cu mine

Gemenii au doua puncte forte: comunicarea si intelectul. Ei se mandresc cu abilitatea lor de a gandi deschis, de a gasi rapid solutii. Insa daca incerci sa-i plimbi cu vorba, sa-i manipulezi, sa te joci cu sentimentele lor, s-a cam terminat cu relatia.

RAC

Te voi iubi pana cand… ma vei parasi

Racul este un partener de cuplu sensibil si loial. Este foarte angajat in relatia de cuplu si gata pentru orice sacrificiu in numele iubirii. Iar aceste lucruri vor ramane asa cat timp partenerul ii raspunde cu aceeasi moneda. Cand simte ca partenerul nu-i mai ofera stabilitate si securitate, se protejeaza, intra in carapace si asteapta sa fie parasit.

LEU

Te voi iubi pana cand… ma vei face de ras

Leului ii place sa fie in centrul atentiei. Partenerul de cuplu este un fel de accsesoriu care il face si mai stralucitor. Atat timp cand o relatie ii aduce capital de imagine, Leul va fi incantat si va oferi securitate si protectie persoanei iubite. Daca va considera ca partenerul ii stirbeste din stralucitre sau nu-i mai acorda respectul meritat, s-a terminat cu dragostea.

FECIOARA

Te voi iubi pana cand… ma vei minti

Fecioara este o fire perfectionista, dar poate ierta multe greseli in numele iubirii. Ceea ce nu va ierta niciodata este minciuna. Nativii zodiei apreciaza foarte mult onestitatea si nu vor accepta in viata lor pe nimeni care nu se ridica la standarde inalte din acest punct de vedere.

BALANTA

Te voi iubi pana cand… imi vei distruge linistea

Balantele iubesc armonia si pacea. Pentru a le atinge sunt in stare de sacrifii imense. Nu vor sta sub nicio forma langa o persoana conflictuala, care cauta cearta din orice. Nici macar nu vor incerca sa isi explice decizia. Vor pleca discret din viata celor care le distrug armonia.

SCORPION

Te voi iubi pana cand… vei avea secrete

Scorpionul este o fire secretoasa si misterioasa. Insa nu incerca sa tii secrete fata de el. Va lua foc si nu va mai avea niciodata incredere in persoana care i-a ascuns ceva. Da, este un paradox! Desi ii place ca el sa aiba secretele sale, isi doreste un partener care sa fie precum o carte deschisa.

SAGETATOR

Te voi iubi pana cand… nu imi vei aduce speranta

Pentru Sagetator lumea este un loc plin de oportunitati, de lucruri care asteapta sa fie descoperite. Indiferent cat ii este de greu, Sagetatorul are speranta ca intr-o zi totul va fi mai bine. Daca partenerul incepe sa-i umbreasca si cea mai mica farama de speranta, relatia s-a terminat. Sagetatorului nu-i place negativitatea si va fugi de ea.

CAPRICORN

Te voi iubi pana cand… vei renunta la noi

Capricornii sunt persoane muncitoare care construiesc incet, dar sigur o relatie. Indiferent cat i-ar fi de greu, el va starui cu dedicare, pentru a face relatia sa functioneze. Insa, in momentul in care va simti ca partenerul nu va face acelasi lucru va renunta fara sa se mai uite inapoi.

VARSATOR

Te voi iubi pana cand… vei incepe sa fii normal

Varsatorul este nonconformistul zodiacului. Atat timp cat esti “altfel” el va trai in armonie cu tine. Cand va simti ca intri intr-o oarecare “normalitate”, se va plictisi si va cauta alte atractii.

PESTI

Te voi iubi pana cand… ma vei opri din visat

Pestii sunt visatorii zodiacului. Nu le place ca cineva sa-i aduca cu picioarele pe pamant. Sunt foarte sensibili la acest capitol si nu vor sta niciodata langa o persoana care sa nu le permita sa viseze.

Facebook Twitter Google+

Redactor colaborator

Facebook Comments

Mai poti citi si....