spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Ce se va scumpi si ce se va ieftini in 2019 pe piaţa imobiliară din Argeş 

Facebook Twitter Google+
Ce se va scumpi si ce se va ieftini in 2019 pe piaţa imobiliară din Argeş 

– Apartamentele cu doua camere si casele medii vor fi vedetele anului

Ca la fiecare inceput de an, probabil că aveţi în minte o multime de planuri pentru 2019. Dacă unele dintre obiectivele tale țin de sfera imobiliară (poate că ai o locuință de vânzare sau vrei, dimpotrivă, să cumperi una), cu siguranță că vrei să fii la curent cu evoluția prețurilor pe această piață. Klanar Imobiliare, cea mai puternica agentie din judetul Arges, a facut bilantul pe 2018 si, ca de obicei, de aici puteti afla ultimele noutati si tendinte in materie de imobiliare pentru anul care vine.
Astfel, potrivit Klanar Imobiliare, piaţa imobiliară din judetul Arges intra in noul an 2019 într-un moment extrem de bun, putandu-se spune ca tranzactiile sunt pe val. Motorul ei, creditarea, a functionat din plin ceea ce a facut ca preturile sa creasca usor. În 2018 au fost acordate in Arges cu 42 % mai multe credite prin „Prima Casă” decat in 2017. Cu toate facilitatile oferite de programul guvernamental, argesenii, fie din Curtea de Arges sau Pitesti au devenit din ce in ce mai pretentiosi si, pentru a avea o locuinta mai mare si mai moderna, apeleaza la alte tipuri de credite bancare sau la economiile familiei.

Tinerele familii si argesenii care muncesc in strainatate au accelerat piata imobiliara

Potrivit Klanar Imobiliare in mai bine de jumatate din tranzactiile de anul trecut nu s-au folosit credite bancare ci bani economisiti de familiile tinere, in special cele care muncesc in strainatate: „În 2018, cele mai cautate au fost apartamentele pana in 30.000 Euro, cele prin „Prima Casă”, terenurile pentru construcţia blocurilor şi casele. In ultima jumatate a anului , s-au tranzactionat in ritm accentuat si cu plata integrala, clientii fiind in special familiile tinere dar si cei care obtin venituri din afara tarii sau vand alte proprietati, in special terenuri sau casute in zonele rurale. Am avut şi solicitări de case mai scumpe, care s-au vândut cu banii jos. Sunt cereri pentru case de peste 100.000 de euro, dar nu prea mai avem ce oferi. Clienţii vor anumite condiţii: casele să fie situate în zona buna si linistita, să aibă deschidere mare la stradă asfaltata şi un teren de cel putin 300 de metri”, spune Narcisa Uţă, manager Klanar Imobiliare.

Care imobile se vor scumpi in 2019 si care se vor ieftini

Avand in spate 13 ani de experienta in domeniu imobiliar, Klanar Imobiliare anticipeaza ca in Arges, si in 2019, preturile vor continua sa creasaca usor, dar nu in ritmul de anul trecut. „Pe fondul apetitului crescut pentru achiziții, prețurile cerute pentru apartamentele scoase la vânzare vor avea o crestere usoara in 2019. Daca la nivel de Pitesti, unde cererea este compensata in proportie de 80% de oferta,

Narcisa Uţă, manager Klanar Imobiliare si proprietara a portalulrilor arges-imobiliare.ro si maxioferte.ro

preturile ar putea stagna, in Curtea de Arges unde cererea este mult mai mare decat oferta, in absenta unor investitori care sa construiasca noi blocuri, preturile vor continua sa creasca usor. Nu va fi o crestere mare, de speriat, insa se vor vinde foarte bine apartamentele cu doua camere situate in zone unde exista toate facilitatile, casele de dimensiuni medii si cu preturi intre 50 si 80 mii euro precum si terenurile care beneficiaza de toate utilitatile. Sunt zone ale Curtii de Arges care ar putea scadea in ceea ce priveste preturile dar, in acelasi timp, sunt si altele in care pretul ar putea creste cu mult peste asteptari, cert este ca media va fi una lejera car sa nu puna presiune pe cei care doresc sa cumpere. Ideal at fi daca in Curtea de Arges ar aparea cel putin 3, 4 blocuri de locuinte, adica cel putin 50 apartamente si garsoniere.”, spune Narcisa Uta, manager Klanar Imobiliare, cea mai puternica agentie imobiliara din Arges. Aceasta mai atrage atentia asupra segmentului de imobile destinat inchirierilor sau al apartamentelor medii si care este deficitar de aproape doi ani. ” Intram in anul 2019 cu o lista de asteptare a clientilor care doresc sa cumpere apartamente medii, să inchirieze apartamente sau garsoniere, practic sunt foarte multi cei care cauta sa inchirieze si prea putini cei care ofera locuinte de inchiriat iar , din semnalele primite din mediul economic, in special, in 2019 vom avea o avalansa de cereri de inchiriere, in special din zona companiilor care aduc in oras noi specialisti in diverse domenii , spune Narcisa Uţă, manager Klanar Imobiliare.

Asadar, anul 2019 vine cu vesti dinspre piaţa imobiliara iar cei de la Klanar Imobiliare va vor tine permanent la curent cu evolutiile viitoare. Cei care doresc mai multe informatii pot apela permanent la sprijinul agentiei fie pentru a obtine sfaturi, fie pentru cotatii de pret, statistici, evaluari, studii si, desigur, tranzactii reusite. O pot face accesand site-ul agentiei – www.arges-imobiliare.ro, sunand la telefoanele 0348 569 11 sau 0743 237 183 sau direct la sediul agentiei Klanar situat in spatele Bisericii Sf. Gheorghe, la parterul blocului unde se afla companiile de asigurari si UPC.

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....