Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Ce se va scumpi si ce se va ieftini in 2018 pe piaţa imobiliară din Argeş 

Publicat

in

Ca la fiecare inceput de an, probabil că ai în minte o multimede  planuri  pentru 2018. Dacă unele dintre obiectivele tale țin de sfera imobiliară (poate că ai o locuință de vânzare sau vrei, dimpotrivă, să cumperi una), cu siguranță că vrei să fii la curent cu evoluția prețurilor pe această piață. Klanar Imobiliare, cea mai puternica agentie din judetul Arges, a facut bilantul pe 2017 si, ca de obicei, de aici puteti afla ultimele noutati si tendinte in materie de imobiliare pentru anul care vine.
Astfel, potrivit Klanar Imobiliare, piaţa imobiliară din judetul Arges intra in noul an 2018 într-un moment extrem de bun, putandu-se spune ca tranzactiile sunt pe val. Motorul ei, creditarea, a functionat din plin ceea ce a facut ca preturile sa creasca usor. În 2017 au fost acordate in Arges cu 39 % mai multe credite prin „Prima Casă” decat in 2016. Cu toate facilitatile oferite de programul guvernamental, argesenii, fie din Curtea de Arges sau Pitesti au devenit din ce in ce mai pretentiosi si, pentru a avea o locuinta mai mare si mai moderna, apeleaza la alte tipuri de credite bancare sau la economiile familiei.

Tinerele familii si argesenii care muncesc in strainatate au accelerat piata imobiliara

Potrivit Klanar Imobiliare in mai bine de jumatate din tranzactiile de anul trecut nu s-au folosit credite bancare ci bani economisiti de familiile tinere, in special cele care muncesc in strainatate: „În 2017, cele mai cautate au fost apartamentele pana in 30.000 Euro, cele prin „Prima Casă”, terenurile pentru construcţia blocurilor şi casele. In ultima jumatate a anului , s-au tranzactionat in ritm accentuat si cu plata integrala, clientii fiind in special familiile tinere dar si cei care obtin venituri din afara tarii sau vand alte proprietati, in special terenuri sau casute in zonele rurale. Am avut şi solicitări de case mai scumpe, care s-au vândut cu banii jos. Sunt cereri pentru case de peste 100.000 de euro, dar nu prea mai avem ce oferi. Clienţii vor anumite condiţii: casele să fie situate în zona buna si linistita, să aibă deschidere mare la stradă asfaltata şi un teren de cel putin 300 de metri.”

Care imobile se vor scumpi in 2018 si care se vor ieftini

Avand in spate 12 ani de experienta in domeniu imobiliar, Klanar Imobiliare anticipeaza ca in Arges, si in 2018, preturile vor continua sa creasaca usor, dar nu in ritmul de anul trecut. „Pe fondul apetitului crescut pentru achiziții, prețurile cerute pentru apartamentele scoase la vânzare vor avea o crestere usoara in 2018. Daca la nivel de Pitesti, unde cererea este compensata in proportie de 80% de oferta, preturile ar putea stagna, in Curtea de Arges unde cererea este mult mai mare decat oferta, in absenta unor investitori care sa construiasca noi blocuri, preturile vor continua sa creasca usor. Nu va fi o

Narcisa Uţă, manager Klanar Imobiliare si proprietara a portalulrilor arges-imobiliare.ro si maxioferte.ro

Narcisa Uţă, manager Klanar Imobiliare si proprietara a portalulrilor arges-imobiliare.ro si maxioferte.ro

crestere mare, de speriat, insa se vor vinde foarte bine apartamentele cu doua camere situate in zone unde exista toate facilitatile, casele de dimensiuni medii si cu preturi intre 50 si 80 mii euro precum si terenurile care beneficiaza de toate utilitatile. Sunt zone ale Curtii de Arges care ar putea scadea in ceea ce priveste preturile dar, in acelasi timp, sunt si altele in care pretul ar putea creste cu mult peste asteptari, cert este ca media va fi una lejera car sa nu puna presiune pe cei care doresc sa cumpere. Ideal at fi daca in Curtea de Arges ar aparea cel putin 3, 4 blocuri de locuinte, adica cel putin 50 apartamente si garsoniere.”, spune Narcisa Uta, manager Klanar Imobiliare, cea mai puternica agentie imobiliara din Arges. Aceasta mai atrage atentia asupra segmentului de imobile destinat inchirierilor si care este deficitar de aproape doi ani. ” Intram in anul 2018 cu o lista de asteptare a clientilor care doresc sa inchirieze apartamente sau garsoniere, practic sunt foarte multi cei care cauta sa inchirieze si prea putini cei care ofera locuinte de inchiriat iar , din semnalele primite din mediul economic, in special, in 2018 vom avea o avalansa de cereri de inchiriere, in special din zona companiilor care aduc in oras noi specialisti in diverse domenii „, spune Narcisa Uta, manager Klanar Imobiliare.
Asadar, anul 2018 vine cu vesti dinspre piaţa imobiliara iar cei de la Klanar Imobiliare va vor tine permanent la curent cu evolutiile viitoare. Cei care doresc mai multe informatii pot apela permanent la sprijinul agentiei fie pentru a obtine sfaturi, fie pentru cotatii de pret, statistici, evaluari, studii si, desigur, tranzactii reusite. O pot face accesand site-ul agentiei – www.arges-imobiliare.ro, sunand la telefoanele 0348 569 11 sau 0743 237 183 sau direct la sediul agentiei Klanar situat in spatele Bisericii Sf. Gheorghe, la parterul blocului unde se afla companiile de asigurari si UPC.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Traian Băsescu reacționează: „ar fi o mare greşeală”!

Publicat

in

De

Traian Băsescu, fostul Președinte, contestă decizia luată de Klaus Iohannis. Conform acestuia ceea ce face este o mare greșeală. 

„Nu mai poate merge pe varianta Ludovic Orban (preşedintele Klaus Iohannis – n.r.). Mai mult decât atât, ar fi o mare greşeală să meargă pe varianta tehnocrată pentru că ar fi o variantă care nu ar avea putere în mod real. Trebuie să recunoaştem şi să observăm că în jurul PSD-ului s-a format o nouă majoritate în Parlament. PSD-ul cu aliaţii săi au din nou majoritate în Parlament, ceea ce înseamnă că cea mai convenabilă soluţie pentru preşedinte ar fi să desemneze un premier dintr-un partid pe care să-l agreeze, inclusiv din PNL, dar să stimuleze un guvern politic de largă majoritate parlamentară, adică va trebui să fie PNL-ul şi PSD-ul în acest guvern. Şi să nu-mi spuneţi că o să aibă prea multe complexe să o facă, deocamdată pică din nevoi electorale, dar până mai acum câţiva ani au fost cu USL-ul, s-au înţeles foarte bine”, a declarat fostul Președinte într-o intervenţie telefonică la Digi 24.

Vezi și:

EXCLUSIV O mare mascaradă?! S-a confirmat dezvăluirea lui Coarnă. ‘Vela încearcă să-și facă imagine publică și pe coronavirus’

E lege! Câti bani primești dacă intri în carantină sau ești izolat la domiciliu

Ăsta da oficial! Un ministru spune adevărul: ‘Nu e loc de panică. Mai mulți oameni mor de gripă, decât de coronavirus’

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Se instaurează criza? Victor Ponta dă cărțile pe față

Publicat

in

De

Victor Ponta, fostul premier, a dat bomba serii: ”Eu cred că în condițiile actuale, în care avem un caz confirmat (n.r Se referă la infecția cu coronavirus)…”.

Victor Ponta a declarat la România TV:

”Eu cred că în condițiile actuale, în care avem un caz confirmat (n.r Se referă la infecția cu coronavirus), cred că vom avea mai multe cazuri confirmate, și în situația actuală politică, eu cred că avem nevoie de un Guvern. Voturile le au.

Asta înseamnă că se votează. Noi nu o să votăm pentru că nu am fost de acord, probabil că nici PSD-ul nu o să-i voteze, dar ei au voturile. Să se apuce de treabă.

Singura variantă în care Guvernul Cîțu nu va trece este aceea în care PNL nu își votează propriul Guvern”.

Vezi și:

EXCLUSIV O mare mascaradă?! S-a confirmat dezvăluirea lui Coarnă. ‘Vela încearcă să-și facă imagine publică și pe coronavirus’

E lege! Câti bani primești dacă intri în carantină sau ești izolat la domiciliu

Ăsta da oficial! Un ministru spune adevărul: ‘Nu e loc de panică. Mai mulți oameni mor de gripă, decât de coronavirus’

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend