Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Ce pǎrere aveţi ? Bolovan spune cǎ apa de la robinet e mai curatǎ decât toatǎ apa platǎ care se vinde în Curtea de Argeş deci, ar trebui sǎ se scumpeascǎ

Publicat

in

Directorul SC Aquaterm, Ion Bolovan continuǎ sǎ suţinǎ cǎ apa pe care o furnizeazǎ locuitorilor din Curtea de Argeş e curatǎ ca lacrima. Mai mult decât atât, în ciuda numeroaselor reclamaţii venite de la populaţie, acesta spune cǎ, a fǎcut analize mai multor mǎrci de apǎ platǎ din magazine şi la toate au fost gǎsite probleme.

« Inclusiv când a fost criza bebeluşilor s-a demonstrat cǎ apa noastrǎ este curatǎ. Avem cel mai modern şi performant laborator de analize din judeţ şi de aceea avem adrese de la DSP în care se recomanda ca analizele apei sǎ fie fǎcute la noi », a declarat directorul Bolovan.

Nu de aceeaşi pǎrere sunt însǎ argeşenii care folosesc apa furnizatǎ de Aquaterm şi care de nenumǎrate ori au semnalat faptul cǎ este foarte tulbure şi murdarǎ.

Iar pentru cǎ apa de la robinete este atât de curatǎ iar consumul a scǎzut dramatic în ultimii ani, atunci ar fi cazul sǎ se mai şi scumpeascǎ. Procentul de 10% care ar trebui adǎugat la actualul preţ va fi totuşi discutat abia dupǎ alegeri pentru ca nu cumva vreun candidat la primǎrie sǎ aibǎ de pierdut voturi de pe urma acestor scumpiri.

Comenteaza cu profilul de FB

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

Citeste mai mult
Publicitate
4 Comentarii

4 Comments

 1. gigel

  31 martie 2016 la 21:48

  Nu este o solutie fericita pentru Societatea de apa Curtea de Arges de a scumpi pretul apei .Consumul va fi mai mic , si deci vor pierde . Domnul are prea multi salariati si care nu-si au justifica salariul . de ca nu este capabil mister Bolovan sa faca ordine in propria ograda ?
  De ce in acest oras nu se poate face plata onleine la apa ?
  De ce la aceasta societate nu se poate da indexul consumului lunar onleine sau prin telefon?
  De ce rau platnicii nu sunt executati silit ?
  De ce avem pierderi de apa nejustificate ?
  Avem si alte propuneri dar sa dea raspuns la acestea .

 2. Daniel Eremia

  1 aprilie 2016 la 21:25

  Pentru dl Bolovan…cand vreti sa vin cu filtrele de apa sa va demonstrez contrariul…..le schimb maxim la o luna…..sunt infecte….negre de rugina si nisip…..asta e vrajeala……vor sa scumpeasca apa pentru ca nu-si acopera salariile la armata aia de angajati…..de ce nu se pot plati facturile ca la orice furnizor de servicii…..de ce nu se livreaza factura la domiciliu in cutia postala asa cum fac toti furnizorii…..mi-e sila de miloaga lor……sa se scumpeasca ca asa meritam…..suntem niste prosti care acceptam pumnul in gura in orice conditii…cade apa pe noi bai BOLOVANULE

 3. Cristian Banu

  22 aprilie 2016 la 4:05

  Apa din judetul Arges are se vinde la cel mai mare pret din tara dupa cea din Constanta. Nu stiu de unde i.a venit ideea cum ca trebuie scumpita apa. Aquatermu ia apa din una dintre cele mai curate surse de apa (Vidraru). Ar trebui sa aiba costuri de epurare mai mici decat cele pe care le au alte companii de apa.

 4. Cristian Banu

  22 aprilie 2016 la 4:06

  Toate companiile de apa si canalizare din tara livreaza apa potabila la o calitate mai buna decat cea livrata de unii producatorii de ape minerale. Problema e: ce calitate are apa care ajunge la robinetele din blocuri. Apa pleaca curata din statiile de epurare, dar instalatiile prin care trece pentru a ajunge la robinetele oamenilor sunt infecte in anumite cazuri.

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

ACTUAL

Lia Olguța Vasilescu a luat foc:`Tot PSD are ceva vină`!

Publicat

in

De

 Fostul ministru al Muncii din Guvernul PSD,Lia Olguța Vasilescu, a postat un mesaj din care reiese faptul că nu foștii miniștri PSD au angajat-o pe respectivă liftieră, așa cum lăsase să se înțeleagă liberală.

Angajații ministerului mi-au povestit că Dragoș Pîslaru, ministrul Muncii din Guvernul Cioloș și coleg de cabinet cu Violetă Alexandru, atunci ministru al Dialogului Social, era cel pentru care se bloca liftul cu liftieră, câte o ora, când venea/pleca, să nu cum va să aștepte după lift!”, se mai arată în mesajul distribuit de ministrul Lia Olguța Vasilescu.

”Ce motivație a găsit Baubau de concediere… Ea o da afară, dar tot PSD are ceva vină…”, a mai scris Lia Olguța Vasilescu pe Facebook.

Reacția fostului ministru vine după ce Violetă Alexandru a declarat că tradiția cu liftierul de la minister se oprește în anul 2019, adăugând că „urcă și coboară pe scări”, iar dacă are nevoie de lift poate apăsă singură pe buton.

””Tradiția” conform căreia când Ministrul Muncii pleca din cabinetul său și până parcurgea, în 30 de secunde, distanța până la lift, secretariatul sună și transmitea liftierei să aducă liftul la etajul 2 (la cabinetul Ministrului) și să deschidă larg ușa că să nu facă demnitarul vreun efort, se oprește la 2019. Urc și cobor pe scări. Dacă am nevoie de lift, apăs singură pe buton”, a scris ministrul Violetă Alexandru pe Facebook.

Vezi și

Dumitru Coarnă, ‘ultimatum’ pentru Traian Berbeceanu și Marcel Vela: ‘În timp util’

Hellvig ambasador în locul lui Maior? ‘ceva este putred’ în sistem

Vești pentru toți românii! Începând cu luna februarie se acordă un nou tip de pensie

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Victor Ponta și-a pierdut speranța!`Nu o să avem!`

Publicat

in

De

„Bâlbe + minciuni + date false + incompetenţă + ticăloşie. Nu o să avem Comarnic – Braşov în următorii 6 ani ( în varianta cea mai optimistă)”, a scris Ponta pe Facebook.

El a amintit că în anul 2014 au fost terminate toate procedurile tehnice şi financiare, inclusiv acordul BEI şi BERD, şi trebuia să fie semnat contractul de execuţie cu trei companii europene, termenul de execuţie fiind iunie 2018.

„Traian Băsescu ne-a făcut sesizare la DNA, doamna Kovesi a deschis un dosar pe vorbele lui Băsescu, evident că nu au găsit absolut nimic ilegal, dar au închis dosarul după 2015 când am demisionat. Klaus Iohannis a spus şi el (luând de bune ce se văicărea madam Gorghiu la televizor) că nu se poate face proiectul până nu se pronunţă DNA dacă a fost ceva ilegal. Toate studiile tehnice internaţionale şi auditate au arătat un cost total (proiectare, exproprieri, execuţie , finanţare) de 1,8 miliarde euro, cine spune că o face cu 1 miliard minte”, afirmă preşedintele Pro România.

Potrivit acestuia, Autostrada Comarnic – Braşov „nu este eligibilă” la fonduri europene.

„Prin ordonanţa stupidă adoptată de Guvernul Orban s-au anulat absolut toate procedurile făcute până acum. Acum toate procedurile trebuie reluate de la zero. 18 luni pregătire documente + 18 luni licitaţie şi proiectare + 36 luni execuţie ( dacă totul merge perfect şi dacă se alocă banii ) = 72 de luni. Din cauza prostiei şi ticăloşiei lui Băsescu, Gorghiu, Dragnea, Dăncilă şi acum Orban în cazul cel mai fericit se va circula pe Autostrada Comarnic – Braşov peste 6 ani din această zi, iar oamenii care stau în trafic îi votează tot pe cei de mai sus”, a mai scris fostul premier.

Premierul, Ludovic Orban, a declarat în urmă cu o săptămână, că până la sfârşitul lunii ianuarie – începutul lunii februarie, Guvernul va lua o decizie în privinţa realizării autostrăzii Comarnic – Braşov şi a adăugat că, în opinia sa, proiectul ar trebui continuat cu finanţare de la buget.

„Am anunţat că vom lua o decizie. Vom face, fie prin PPP (parteneriat public-privat – n.r.), dar nu PPP-ul ăsta care l-au inventat (fostul Guvern – n.r.) (…). Până la sfârşitul lunii ianuarie vom lua o decizie pe Comarnic – Braşov. Dacă mă întrebaţi pe mine care este punctul meu de vedere eu cred că nu are rost să ne complicăm într-un PPP, acolo trebuie să-l facem pe buget. Trebuie revizuit de urgenţă studiul de fezabilitate, că studiul de fezabilitate e un pic mai vechi, revizuirea nu înseamnă, după părerea mea, schimbarea soluţiei tehnice, ceea ce înseamnă o durată mai scurtă de revizuire a studiului de fezabilitate şi să dăm drumul la licitaţie şi să finanţăm din buget. Asta este decizia mea, care e cea mai simplă, controlezi cel mai bine toţi paşii procedurali”, a afirmat Orban, duminică, la Hotnews.

Guvernul a dezbătut, pe 16 ianuarie, în primă lectură, proiectul de ordonanţă care vizează anularea procedurilor de contractare a investiţiilor în parteneriat public-privat aflate în derulare la nivelul Comisiei Naţionale de Strategie şi Prognoză, a precizat şeful Cancelariei premierului, Ionel Dancă.

„A fost dezbătută în primă lectură o ordonanţă simplă a Guvernului, în baza Legii de abilitare a Guvernului pentru emiterea de ordonanţe în timpul vacanţei parlamentare, pentru modificarea ordonanţei de urgenţă privind parteneriatul public-privat. În acest sens, vor fi, practic, modificate atribuţiile şi funcţiile Comisiei Naţionale de Strategie şi Prognoză în ceea ce priveşte procedurile de contractare a investiţiilor în parteneriat public-privat, în sensul în care procedurile aflate în derulare la nivelul Comisiei Naţionale de Strategie şi Prognoză se anulează”, a declarat Ionel Dancă, la finalul şedinţei de guvern.

Şeful Cancelariei prim-ministrului a explicat că este vorba despre două proceduri aflate în acest moment în desfăşurare: procedura pentru autostrada Comarnic-Braşov şi cea pentru autostrada Târgu-Neamţ – Iaşi – Ungheni.

„Ambele propuse în mod absolut fantasmagoric de către fostul guvern a fi realizate în parteneriat public-privat de către o instituţie fără competenţe, fără expertiză în domeniu, respectiv Comisia Naţională de Strategie şi Prognoză. Proiectele vor fi preluate la nivelul ministerelor de resort şi vor fi în acest sens analizate pentru identificarea de soluţii realizabile, realiste, de finanţare în perioada următoare”, a mai declarat Dancă, informeaza antena3.

Vezi și

Dumitru Coarnă, ‘ultimatum’ pentru Traian Berbeceanu și Marcel Vela: ‘În timp util’

Hellvig ambasador în locul lui Maior? ‘ceva este putred’ în sistem

Vești pentru toți românii! Începând cu luna februarie se acordă un nou tip de pensie

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend