spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Ce inseamna cand visezi paianjeni? E de bine sau de rau?

Facebook Twitter Google+
Ce inseamna cand visezi paianjeni? E de bine sau de rau?

Ai visat vreodata paianjeni? Te-ai intrebat ce inseamna cand visezi paianjeni? Iata mai jos raspunsul. Afla daca este de bine sau de rau? Sa te bucuri sau sa fii precaut?

De bine sau de rau?

Trebuie sa recunoastem ca paianjenii pot fi inspaimantatori. Au 8 picioare, 4 perechi de ochi, isi lichefiaza prada, sunt infricosatori si comportamentul lor de pradator iti da fiori reci. Si, ca  tot ce este neinteles, provoaca frica. In acest caz, de ce “capcana de vise” imita panza de paianjen?

Creativitate

Cand visezi un paianjeni poate insemna faptul ca trebuie sa-ti pui in valoare talentul artistic, creativitatea.

Complot

Paianjenii sunt vanatori iscusiti. Ei tes o plasa lipicioasa si sensibila in care se prind victimele. Daca ii visezi, ei pot fi mesajul unui complot sau al unei scheme de manipulare la care trebuie sa fii atent. Vrea cineva sa te prinda in plasa lui?

Captivitate

Cum spuneam, plasa unui paianjen este foarte lipicioasa, iar daca te-ai prins in ea nu prea mai poti scapa. Apoi, paianjenul isi incapsuleaza prada, apoi ii introduce un venin paralizant. In viata reala, te simti captiv, te zbati ca sa iesi intr-o anume situatie? Vrei sa scapi de ceva sau cineva?

Figura feminina

Paianjenii reprezinta o energie feminina. Au case de matase si sunt foarte grijulii si rabdatori. Cand visezi un paianjen, gandeste-te la o figura feminina din jurul tau. De asemenea, poate fi mesajul laturii tale feminine.

Instrainare

Este stiut faptul ca deseori nu vezi o panza de paianjen, chiar daca esti foarte aproape de ea. Daca visezi paianjen poate fi vorba despre un sentiment de alienare, instrainare pe care il ai. Te simti respins, neapreciat?

Teama

Daca iti este teama de paianjeni, atunci visul poate veni ca urmare a fricii tale. Insa daca iti plac paianjenii, in vis acesta poate reprezinta un prieten.

Pozitiv sau negativ?

Paianjenul aparut in vis poate reprezenta atat simboluri negative, cat si simboluri pozitive.

Simboluri negative:

 • Cruzime
 • Vanitate
 • Rautate
 • Captivitate
 • Manipulare
 • Umbra

Simboluri pozitive:

 • Rabdare
 • Tenacitate
 • Indemanare
 • Creativitate
 • Sinele

Ce inseamna cand visezi paianjeni: Omori paianjenul!

Mesajul depinde foarte mult de ce sentiment ti-a lasat faptul ca l-ai omorat. Daca simti eliberare, cel mai probabil te afli intr-o situatie in care ai nevoie de o decizie radicala pentru a scapa de “captivitate”. Daca te simti trist, poate ca poti avea o relatie cu o persoana care este destul de incalcita si nu stii cum s-o rezolvi.

Paianjenul se catara pe tine

Cand visezi ca paianjenul se urca pe tine, analizeaza ce anume din viata ta te deranjeaza, te sacaie, te enerveaza, te irita. Dar si ce sau cine, incearca sa-ti atraga atentia discret?

Mai multi paianjeni in vis

Daca visezi mai multi paianjeni la un loc, mesajul poate fi ca trebuie sa analizezi si sa aduci lumina intr-un anumit aspect (sau mai multe) din viata ta!

Paianjen gigant

Daca visezi un paianjen gigant, monstruos, terifiant, analizeaza ce anume din viata ta te face sa te simti coplesit si neputincios.

Panza de paianjen

Panza de paianjen reprezinta creatia, soarta, responsabilitatea, capcana, barierele, obstacolele din viata ta.

Paianjen in pat

Cand visezi ca este un paianjen in patul tau, poate insemna ca o figura feminina iti tulbura viata. Cel mai probabil este vorba de o relatie amoroasa tumultoasa.

Culoarea paianjenilor

Culoarea paianjenilor are si ea propriile semnificatii.

Un paianjen alb inseamna vindecare, speranta, energie. Un paianjen negru sau Vaduva Neagra inseamna minciuna, teroare, dezamagire.

Un paianjen rosu inseamna fericire, pasiune, protectie. In timp ce un paianjen verde inseamna calm, tristete, nevoia de vindecare.

Un paianjen albastru semnifica angajament, actiune, in timp ce un paianjen galben semnifica instrainarea.

Un paianjen portocaliu semnifica generozitate, sociabilitate, in timp ce un paianjen roz inseamna dragoste, fericire.

Un paianjen mov inseamna bunastare, demnitate, iar unul argintiu sau auriu – noroc. Un paianjen maro inseamna confort fizic.

Modelul paianjenilor

Un paianjen cu dungi inseamna ca lucrurile din viata reala nu sunt chiar asa cum par. In timp ce un paianjen cu pete poate semnifica o perioada stresanta.

Un paianjen paros (tarantula) te incurajeaza sa treci dincolo de “suprafata”.

Facebook Twitter Google+

Redactor colaborator

Facebook Comments

Mai poti citi si....