spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Ce inseamna cand visezi caini

Facebook Twitter Google+
Ce inseamna cand visezi caini

Ce inseamna cand visezi caini. Nu e chiar floare la ureche sa interpretezi un vis, iar simbolurile care iti apar in vise pot avea intelesuri multiple.

De regula, cand visezi animale, acestea dezvaluie sentimentele primare, comportamente si reactii. Sunt vise despre instincte pe care de cele mai multe ori le reprimi sau le subestimezi, iar sinele superior iti da semne ca vrea sa fie bagat in seama.

Atunci cand visezi caini, ei ilustreaza instinctul primar in ceea ce priveste prietenia, loialitatea si protectia. Cainele te poate reprezenta chiar pe tine, cel care viseaza, dar poate reprezenta si oamenii din viata ta. Dupa cum, daca iti apare in vis un caine, poate fi semn ca te simti singur si ai nevoie de mai multi prieteni.

Ce inseamna cand visezi caini: Cainii agresivi

Daca in vis cainele este agresiv, acest lucru poate insemna ca cineva nu iti este loial sau tu insuti nu esti loial sinelui interior. Sau poate este un mesaj ca cineva din viata ta nu este demn de increderea ta.

Daca patrupedul latra furios, poate fi semn ca esti prea pretentios si ceri prea multe de la cei din jurul tau.

Ce inseamna cand visezi caini: Cainii veseli

Daca in vis cainele este vesel, este un simbol al acceptarii sociale, al integrarii intr-un grup. Sau poate insemna ca iti cauti radacinile, simti nevoia sa te reconectezi cu membrii familiei.

Ce inseamna cand visezi caini: Mangai cainele

Daca visezi ca mangai un caine poate insemna faptul ca ai incredere deplina intr-o anumita persoana.

Ce inseamna cand visezi catelusi

Catelusii reprezinta abilitatea ta de a avea grija de ceilalti.

Ce inseamna cand visezi caini, in functie de rasa

Si rasa cainelui pe care il visezi poate avea o insemnatate aparte.

Tekel

Daca visezi Tekel inseamna ca esti o persoana rationala, cu picioarele bine infipte in pamant. Esti o persoana loiala si devotata atat unor cauze, cat si celor din jurul tau.

Ciobanesc german

Atunci cand visezi un ciobanesc german, inseamna ca sistemele tale de protectie sunt in alerta. Daca visezi ca antrenezi cainele, inseamna ca esti deschis la idei noi, insa poti fi foarte usor influentat de catre ceilalti.

Golden Retriever

Atunci cand visezi un Golden Retriever, inseamna ca esti considerat o persoana prietenoasa si loiala. Pentru tine este foarte importanta prietenia.

Tu ai avut vise cu caini?

Facebook Twitter Google+

Redactor colaborator

Facebook Comments

Mai poti citi si....