Conecteaza-te cu noi

Dezvaluiri

Ce criterii trebuie sa indeplinesti pentru a te angaja ca model de videochat?

Publicat

in

Blamata de unii, admirata si invidiata de altii, meseria de model de videochat reprezinta o alegere pentru multe urmase ale Evei, care isi doresc independenta financiara, alaturi de multe alte avantaje certe. Astfel, cele care isi doresc sa urmeze o cariera in acest domeniu in continuare controversat, dar in totalitate legal, cu siguranta au calculat inainte de a lua o decizie in acest sens atat minusurile, cat si plusurile, iar balanta a inclinat in final mai mult catre beneficiile unei angajari videochat, in detrimentul eventualelor neajunsuri, care pot caracteriza, in mod subiectiv, aproape orice domeniu de activitate.

Dar, asa cum se intampla in cazul oricarui job, angajatorii vor tine cont daca aspirantele indeplinesc o serie de criterii esentiale, in functie de care acestea sunt sau nu potrivite sa activeze in acest domeniu. Prima conditie care trebuie obligatoriu indeplinita este ca fiecare candidata sa aiba implinita varsta de 18 ani, avand dreptul de a lucra ca model de videochat doar persoanele majore.

Un alt criteriu de care se va tine cont este aspectul fizic placut al candidatei, care evident trebuie sa emane farmec si sa aiba acele atuuri care o fac speciala si sa starneasca admiratie. Bineinteles, calitatile fizice precum un corp armonios si un chip atragator nu sunt suficiente pentru a lucra in aceasta bransa. Sunt cautate la candidate calitati precum seriozitate, punctualitate, responsabilitate, creativitate si talent pentru a putea sa obtina aprecierea si fidelizarea utilizatorilor.

De asemenea, un rol important il au si abilitatile de comunicare ale viitorului model de videochat, posibilitatea de a sustine cu usurinta conversatii captivante, capacitatea si dorinta de a se instrui si de a se perfectiona in acest domeniu.

Un alt avantaj care va cantari mult in vederea angajarii este si detinerea chiar si la nivel redus a unor cunostinte de limba engleza, care pot fi dezvoltate apoi pe parcurs. Iar daca aceste criterii sunt indeplinite, candidatele au sanse sporite sa convinga angajatorii, iar la randul lor trebuie sa se informeze temeinic in legatura cu conditiile de munca oferite de acestia, precum un contract de munca legal si avantajos, posibilitatea de a lucra pe conturi securizate, detalii despre cazare videochat, confidentialitate garantata, valoarea comisioanelor si ale bonusurilor pe care le vor putea primi, alaturi de alte drepturi si obligatii specifice pentru orice angajat.

Citeste mai mult
Publicitate
Click si comenteaza

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUAL

Mega-bombă în cazul Caracal! Tonel Pop face dezvăluiri uluitoare

Publicat

in

De

Avocatul familiei Luizei Melencu susține că a găsit informații noi în cazul de la Caracal. Acesta susține că a ascultat cu anchetatorii discuțiile Alexandrei de la 112 și a găsit elemente care răstoarnă ancheta.

„Am studiat din nou o parte din dosar. S-a revenit la o colaborare profesională și principială cu procurorii de caz. Am studiat cu procurorii transcriptul discuției Alexandrei de la 112 și se vor retranscrie elemente din partea audio, am evidențiat lucruri importante care pot avea impact în acest caz. Aceste elemente pot schimba traiectoria anchetei.

Mâine se va relua audierea domnului Dincă, iar domnii procurori vor acționa pentru a verifica pe camere de câte ori a părăsit sala avocatul lui Dincă.

Se va acționa procedural și eventual se vor relua acele acte care nu întrunesc condițiile procedurale să ne asigurăm că mai apoi nu este contestată ancheta”, a declarat Tonel Pop.

Citește și

Lovitură pentru polițiști! Ordinul ministrului de Interne a fost publicat în Monitorul Ofical

Vești pentru mii de șoferi! Unde vă puteți contesta amenzile primite – Măsură adoptată de Senat

Adio ‘execuțiilor’ din Poliție? Propunerea care desființează jocurile din MAI

Citeste mai mult

ACTUAL

Rovana Plumb în corzi! Cum a ajuns aceasta, de fapt, comisar european

Publicat

in

De

Eugen Tomac face acuzații grave cu privire la metoda prin care Rovana Plumb a ajuns comisar european. Președintele PMP susține că aceasta are profilul unui om politic slab.

Preşedintele PMP, Eugen Tomac, a declarat că, în cazul în care se confirmă că portofoliul de comisar european destinat României va fi gestionat de Rovana Plumb, „este clar că a fost doar o negociere politică” şi a susţinut că Rovana Plumb are „profilul unui om politic slab”.

„E o comisie politică, dacă se confirmă că portofoliul destinat României va fi gestionat de Rovana Plumb este clar că a fost doar o negociere politică şi nu s-a ţinut cont de exigenţe ce ţin de profilul ei. Un om şters care nu a atras nicio resursă către ţară cât a fost ministru al Fondurilor Europene. (…) Nu a făcut nimic semnificativ pentru a fructifica resursa pe care o avem de la Bruxelles”, a declarat luni Eugen Tomac.

El a adăugat că, dacă se păstrează portofoliul de comisar european pentru Transporturi, aşa cum se vehiculează în spaţiul public, atunci Rovana Plumb este „un comisar nepotrivit” pentru un portofoliu extrem de important.

„Este o negociere politică pentru un posibil viitor comisar fără prea mari performanţe în ceea ce priveşte dimensiunea europeană. (…) Profilul omului politic Rovana Plumb este profilul unui om politic slab, care nu a confirmat cu nimic”, a mai afirmat Tomac.

Rovana Plumb este comisarul european desemnat din partea României, conform listei aprobate luni de preşedintele ales al Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, potrivit unui comunicat de la Bruxelles, scrie capital.ro

Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

SUNTEM SI AICI

În Trend