Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Ce audiență a înregistrat Realitatea TV fără Rareș Bogdan. Cifre surpriză

Publicat

in

Cel mai mare scandal de la Realitatea TV din ultimii ani îi are în prim plan pe Rareş Bogdan, vedeta postului, şi Cosmin Guşă proprietarul televiziunii. Rareş Bogdan a anunţat în timpul emisiunii sale din prime time că va demisiona. Motivul este legat de interzicerea apariţiei pe post de către Cosmin Guşă a lui Oreste Teodorescu şi a Oanei Stănciulescu.

“Fac un anunţ extrem de important pentru că s-au întâmplat lucruri importante în ultimele trei zile: în cazul în care Oreste Teodorescu şi Oana Stănciulescu nu vor fi primiţi în platoul «Jocuri de Putere», iar directorul postului Realitatea TV, Edward Pastia, nu va fi concediat, activitatea mea la Realitatea TV se încheie” a spus Rareş Bogdan.

Aseară Rareş Bogdan nu a mai apărut pe sticlă, însă acest lucru nu a afectat audienţa postului TV. Realitatea TV s-a clasat pe locul trei, ca de obicei în spatele Antena 3 şi România TV. Realitatea a avut o cotă în prime time pe segmentul  naţional de 1,1%. RTV a fost pe doi cu 2%, iar Antena 3 lider cu 2,5%. Pe segmentul comercial, Realitatea este tot pe trei cu 0,5% după Digi 24 care a înregistrat o cotă de 0,6, iar Antena 3 a fost lider cu 0,7%.

Comenteaza cu profilul de FB

NATIONAL

Călin Popescu Tăriceanu nu vrea Congres la ALDE: E foarte greoaie şi ne-ar fi obligat la o serie de paşi şi decizii pe care să le adoptăm

Publicat

in

De

Delegaţia Permanentă a ALDE a aprobat, miercuri, organizarea unei Conferinţe Naţionale în cadrul căreia vor fi luate în discuţie principalele teme şi proiecte cu care partidul se va prezenta în alegerile locale şi parlamentare de anul acesta, a anunţat preşedintele ALDE, senatorul Călin Popescu Tăriceanu.

„Delegaţia Permanentă a luat în discuţie necesitatea organizării unei conferinţe naţionale şi a aprobat acest lucru. Organizarea unei conferinţe naţionale care să permită dezbaterea şi aprobarea principalelor teme politice de campanie şi principalelor proiecte cu care ALDE se va prezenta în alegerile locale şi parlamentare anul acesta. Sigur că aveam şi opţiunea unui congres, însă organizarea unui congres, conform normelor statutare, este foarte greoaie şi ne-ar fi obligat la o serie de paşi şi decizii pe care să le adoptăm şi care să ţină cont de realităţile politice”, a precizat Tăriceanu.

Conferinţa Naţională va fi organizată, potrivit liderului ALDE, la o dată „care să presupună o agendă politică ceva mai liberă”, pentru a creşte vizibilitatea temelor principale pe care partidul vrea să le transmită electoratului.

„După cum vedeţi, ne pregătim cu repeziciune pentru depunerea unei moţiuni de cenzură, o posibilă cădere a Guvernului, o nouă nominalizare, toate aceste lucruri vor presupune o agendă politică care va atrage atenţia publicului pe aceste subiecte şi de aceea vrem să avem flexibilitatea de a organiza Conferinţa naţională şi nu un congres, la o dată care să ne convină, care să presupună o agendă politică ceva mai liberă, în aşa fel încât să avem vizibilitate pentru a transmite cetăţenilor temele noastre principale, preocupările noastre şi proiectele cu care candidaţii noştri vor veni în faţa alegătorilor”, a subliniat Tăriceanu.

Preşedintele ALDE a mai precizat că la această conferinţă vor fi prezentaţi şi o parte din candidaţii la alegerile locale.

„La această conferinţă naţională vom prezenta şi o serie de candidaţi la alegerile locale. Dacă vor fi şi parlamentare, sigur că acest lucru ne va permite să prezentăm şi lista pentru alegerile parlamentare”, a încheiat Tăriceanu.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Actorul Bradley Cooper va regiza biografia lui Leonard Bernstein, pentru Netflix

Publicat

in

De

Actorul Bradley Cooper, care a debutat ca regizor cu filmul „A Star is Born”, cu Lady Gaga, va regiza pentru Netflix un film despre viața compozitorului și dirijorului american Leonard Bernstein, în care va și juca, potrivit contactmusic.net, anunță MEDIAFAX.

Filmul nu are încă un titlu și va fi difuzat și într-un număr limitat de cinematografe, înainte de a apărea pe platforma Netflix.

Proiectul actorului și regizorului în vârstă de 45 de ani are un număr impresionant de producători, printre care se numără Martin Scorsese, Steven Spielberg, Emma Tillinger Koskoff și Todd Phillips.

Citește și: Ministrul Finanțelor, chemat la audieri! Pentru ce trebuie să dea explicații

Scenariul a fost scris de Bradley Cooper și Josh Singer, care a fost scenarist și la pelicula „Spotlight”, de Tom McCarthy, recompensat cu două premii Oscar.

Filmul va acoperi aproximativ 30 de ani din viața compozitorului american, prezentând povestea mariajului acestuia cu Felicia Montealegre.

Cei doi au avut trei copii împreună, dar Felicia a știut de relațiile lui Leonard cu alți bărbați încă de dinainte de a se căsători cu el.

Leonard Bernstein (1918 – 1990) a fost unul dintre cei mai mari compozitori americani și unul dintre primii dirijori școliți în SUA care au devenit celebri la nivel mondial. A fost, printre altele, director artistic la Filarmonica din New York, dar a dirijat multe alte orchestre celebre ale lumii. Printre creațiile sale se numără „West Side Story”, „Peter Pan”, „Candide”, „Wonderful Town”, „On the Town”, „On the Waterfront” etc.

Bradley Cooper a câștigat drepturile asupra poveștii de la moștenitorii compozitorului și a colaborat cu copiii acestuia, Jamie, Alexander și Nina, pentru a dezvolta filmul.

Citește și: Lovitură sub centură! Ludovic Orban l-a atacat pe Meleșcanu

Cooper a scris și regizat filmul „A Star is Born”, în care a și jucat rolul principal și care i-a adus cântăreței Lady Gaga un Oscar pentru cel mai bun cântec. Bradley Cooper a devenit celebru graţie rolului Will Tippin din serialul de succes „Alias”, dar şi al celui din surprinzătoarea serie „Marea mahmureală/ The Hangover”, lansată în 2009. Actorul a mai putut fi văzut pe marile ecrane și în „Scenariu pentru happy-end”, „Ţeapă în stil american” şi „Loveşte şi fugi”. Cooper a fost nominalizat de șapte ori la premiile Oscar, cel mai recent pentru „A Star Is Born”, în calitate de scenarist, producător și actor.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend