spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Ce audiență a înregistrat Realitatea TV fără Rareș Bogdan. Cifre surpriză

Facebook Twitter Google+
Ce audiență a înregistrat Realitatea TV fără Rareș Bogdan. Cifre surpriză
Cel mai mare scandal de la Realitatea TV din ultimii ani îi are în prim plan pe Rareş Bogdan, vedeta postului, şi Cosmin Guşă proprietarul televiziunii. Rareş Bogdan a anunţat în timpul emisiunii sale din prime time că va demisiona. Motivul este legat de interzicerea apariţiei pe post de către Cosmin Guşă a lui Oreste Teodorescu şi a Oanei Stănciulescu.

“Fac un anunţ extrem de important pentru că s-au întâmplat lucruri importante în ultimele trei zile: în cazul în care Oreste Teodorescu şi Oana Stănciulescu nu vor fi primiţi în platoul «Jocuri de Putere», iar directorul postului Realitatea TV, Edward Pastia, nu va fi concediat, activitatea mea la Realitatea TV se încheie” a spus Rareş Bogdan.

Aseară Rareş Bogdan nu a mai apărut pe sticlă, însă acest lucru nu a afectat audienţa postului TV. Realitatea TV s-a clasat pe locul trei, ca de obicei în spatele Antena 3 şi România TV. Realitatea a avut o cotă în prime time pe segmentul  naţional de 1,1%. RTV a fost pe doi cu 2%, iar Antena 3 lider cu 2,5%. Pe segmentul comercial, Realitatea este tot pe trei cu 0,5% după Digi 24 care a înregistrat o cotă de 0,6, iar Antena 3 a fost lider cu 0,7%.

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....