spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Ce-ar fi sa spui Danut Dinu si sa tragi apa !?!

Facebook Twitter Google+
Ce-ar fi sa spui Danut Dinu si sa tragi apa !?!

Danut Dinu 2Marturisesc ca  am urmarit cu atentie cazul Danut Dinu inca de la postarea buclucasa a acestuia pe facebook, in perioada sarbatorilor de iarna.  La fel marturisesc ca am apreciat decizia sa de a intra o perioada in silenzio stampa dar mai ales cea prin care isi anunta sustinatorii sa nu dea dracu sa faca miting de sustinere pentru el. Aflu acum ca Danut Dinu o coteste la 180 de grade si face gura mare pe facebook dupa o adunare in centrul Pitestiului. Comisarul o da chiar si in filosofie si face niste aprecieri de dai parturi fara voia ta. E Danut Dinu tipul de om cameleon care isi muleaza interesele dupa cum bate vantul, in cazul de fata prin IPJ Arges ?

Reluand toata tarasenia ma intreb la ce bun ca tu sa stai ascuns ca magarul intre oile negre ale Politiei, fie si temporar, sa bagi la inaintare familia, sa dai de inteles ca suferi pana la lacrimi dar haina de politist nu te lasa sa vociferezi iar acum, hop, cu ditamai gura ca ceva ar fi in neregula in decizia luata de sefii tai ?

In fond domnule Dinu chiar ai gresit postand ceea ce ai postat pe facebook. Precedente au mai fost iar cei care au calcat stramb au platit. De ce sa nu platesti si dumneata, ca doar n-oi avea in afara de BMW-ul ala de fite si o familie dispusa sa te scoata din rahat doua perechi de… trese ! Daca in loc de acea postare prin care dadeai cu tifla in onoarea si profesionalismul colegilor dumitale apareai in sula goala comentand ca hotii ti-au furat pretioasele haine de comisar ? Nu era acelasi lucru ?

Parerea mea este ca ai fortat nota domnule comisar si e pacat ca la inceput chiar ai luat de buna haina pe care o porti dar si statutul dumitale mai special, la o institutie unde, din cate stiu eu, ordinele bune sau proaste se executa nu se comenteaza, mai ales in public, pe facebook. Nu de alta dar multi vor ajunge sa creada spusele deputatului Radulescu, mai ales vorbele care faceau trimiterile la originile dumitale militianesti si care acum, zau, epateaza. Ca de-aia zic si iti zic domnule comisar: Ce-ar fi sa spui Danut Dinu si sa tragi apa !?!

Facebook Twitter Google+

Editorialist, directorul si fondatorul publicatiilor PROFIT. Cu o experienta de 20 ani in presa scrisa a colaborat de-a lungul timpului cu ziare nationale si agentii de presa pentru care a publicat nenumarate reportaje si anchete jurnalistice, multe dintre acestea devenind subiecte pe plan national. Contact e-mail iulian.uta@ziarulprofit.ro

Facebook Comments

Mai poti citi si....