Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Cățeluș cu cerebelul creț… Liberalul Coteț a dat cu oiștea-n gard !

Publicat

in

Agitația și foamea după ciolan a încrețit la maxim mințile liberalilor argeșeni ! Astfel, dacă unii îl iubesc la maxim pe Rareș Bogdan și îl vor șef în Argeș, alții îl văd pe Klaus Iohannis salvatorul Piteștiului. Unul dintre aceștia este afaceristul Mihai Coteț, liberalul care se luptă ce presupus masonul Tiberiu Irimia și cu fosta portocalie Ana Stan pentru o candidatura la primăria Pitești. Conștientizând, probabil, că nu e de nasul lui Primăria, Coteț a publicat  pe facebook o postare care arată cam cum intelege el politica, adiministrația, inclusiv cea prezidențială.  „A făcut din Sibiu un oraș de referință al României, în timp ce Piteștiul nostru rămânea încremenit în timp! A ținut o țară cu direcția către Europa, în timp ce guvernarea PSD o compromitea inadmisibil în fața partenerilor externi. Normalitatea este un lucru pe care mi-l doresc și pentru orașul meu!”, este mesajul lui Mihai Coteț postat lângă poza lui Iohannis și care a stârnit valuri de rîsete dar și dezamăgiri.

Omul nu a înțeles că pe 10 noiembrie nu alegem primarul Piteștiului. ci președintele unei țări. Sau, dacă a priceput asta, nu a aflat ca Iohannis a fost presedinte in ultimii 5 ani iar Pitestiul e tot la fel, nicidecum ca Sibiul.  Nu mai vorbim ca poti numara pe degetele de la o mana aparițiile lui Iohannis prin Pitesti. Mihai Coteț nu a înțeles ca un oraș nu evolueaza funcție de performanțele unui președinte de țară ci, exclusiv, grație abilităților primarului și a legislativului local. Piteștiul a rămas încremenit în timp pentru că nu ați venit cu candidați capabili. Sibienii alegeau ca primar pe Iohannis, piteștenii, în lipsa de altceva, tot cu Pendiuc, tot cu Pendiuc. Dacă vrei un Pitești ca Sibiul, trebuie sa fii atent, să ai capaciatatea de a discerne, la vot. Ca sa faci primul pas, trebuie sa ai candidati buni la primărie, nu la președinție. Prin postarea asta, cam demonstrezi ca nu te califici pentru o candidatura la primărie. Ce să voteze piteștenii? Pe unul care e convins că scoți Piteștiul din izână nu prin forțe proprii, nu prin proiecte dedicate comunității, nu cu propriul spirit vizionar, ci folosind, simplu, un nume de președinte de țară? Să voteze pe unul care viseaza la Iohannis pentru binele piteștenilor?

Comenteaza cu profilul de FB

Editorialist, directorul si fondatorul publicatiilor PROFIT. Cu o experienta de 20 ani in presa scrisa a colaborat de-a lungul timpului cu ziare nationale si agentii de presa pentru care a publicat nenumarate reportaje si anchete jurnalistice, multe dintre acestea devenind subiecte pe plan national. Contact e-mail iulian.uta@ziarulprofit.ro

ACTUAL

Olguța Vasilescu o atacă pe Violeta Alexandru: Defazată rău, doamna!

Publicat

in

De

Lia Olguța Vasilescu a reacționat după ce Violeta Alexandru a spus că cea care a semnat contractul cu firma de lifturi este fostul ministru al Muncii.

,,Asa zice Baubau? Ca am semnat eu contractul cu firma de lifturi? 😂 Ieri, in comisie spunea ca din cauza PSD nu s-au scanat cartile de munca in perioada 2006-2010. Intrebare de baraj: cati ministri la Ministerul Muncii a avut PSD in acea perioada? Raspuns final: niciunul! Defazata rau, doamna! Ca sa nu mai zic ca tot ce se intampla rau in viata ei trista are impresia ca i se trage de la PSD si Olguta Vasilescu…😜”, a scris Olguța Vasilescu pe pagina sa de Facebook

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Veste bună! O nouă categorie de angajați va beneficia de salarii majorate

Publicat

in

De

Salarii majorate pentru o nouă categorie de angajați! Ministrul Lucian Bode a făcut marele anunț, astăzi,20 februarie 2020, în prezența ministrului Muncii și Protecției Sociale, Violeta Alexandru,la sediul Ministerului,acolo unde a avut loc  întâlnirea cu Dumitru Costin, președintele Blocului Național Sindical, reprezentanții Federației Sindicatelor Poștașilor și ai managementului Companiei Naționale Poșta Română.

”Angajații Poștei Române de foarte multe ori au fost uitați când a venit vorba de îmbunătățirea condițiilor de muncă. Am văzut cum diverși manageri ce s-au perindat la conducerea companiei au fost acolo doar pentru a-și face imagine și pentru a bifa în CV o funcție. Astăzi suntem în situația în care trebuie să luăm urgent măsurile care să determine îmbunătățirea condițiilor de muncă pentru salariații Poștei. Să le ceri angajaților Poștei să își facă treaba, dar tu ca și management al companiei să nu le asiguri condiții normale de muncă nu este în regulă. Mi-ar fi plăcut să îi văd pe acești foști șefi ai Poștei, măcar o dată să vadă ce înseamnă să mergi prin ploaie, noroaie sau arșița verii cu geanta de poștaș. De aceea, am cerut noului management al Poștei, să găsească soluții pentru ca munca acestor oameni să fie cu adevărat prețuită. Ei merită tot respectul nostru și sunt sigur că dacă se va face tot ceea ce și-a propus noul management al companiei, în curând vom vedea o redresare atât sub aspectul situației financiare cât și al calității serviciilor„ a declarat ministrul Lucian Bode.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend