Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

CÂT PENTRU 5 PRIMĂRII ! CJ Argeș dă 100 mii euro pentru 3 biserici din Arges ! CUM VI SE PARE ?

Publicat

in

Consiliul Judeţean Argeş se întrunește în şedinţă ordinară joi, 31.10.2019, ora 15,00 iar pe ordinea de zi se află nu mai puțin de 29 punte/proiecte de hotărâri.  Unul dintre acestea vizeaza aprobarea acordării de sprijin financiar, de la bugetul Consiliului Județean Argeș, pentru unitățile de cult aparținând cultelor religioase din Județul Argeș, recunoscute în România. Trei lăcaşuri de cult primesc bani de la CJ Argeş, suma totală este de 454.000 lei. Studiind un alt proiect de hotarare  se constata ca suma de bani dată celor trei biserici este aproape egală cu suma data catre 6 primării pentru reparatii de drumuri.

Iata ce biserici vor primi 100.000 Euro in total total:

1 Schitul Dragoslavele – Solicită sprijin financiar pentru realizare lucrări de reparalii – 200.000 lei

2. Mănăstirea Aninoasa – Solicită sprijin financiar pentru realizare lucrări de restaurare –  186.000 lei

3, Aşezământul Sfintii impărati Constantin şi Elena Piteşti – Solicită sprijin financiar pentru realizare lucrări de amenajare cantină socială şi bibliotecă – 68.000 lei

 

Total 454.000

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Marcel Vela dă cărțile pe față: E un fake news

Publicat

in

De

Ministrul de Interne, Marcel Vela a fost invitat, marți seara, la România TV, în emisiunea lui Victor Ciutacu. Acesta a răspuns întrebării: S-au ascuns morți?

”Victor Ciutacu: S-au ascuns morți?

Marcel Vela: Este un fake news. Nu, răspunsul este nu. Mi-l asum și eu.”, a spus Marcel Vela.

Vezi și:Lidl, mutare în plină epidemie de coronavirus! Se întâmplă din 30 martie, în magazinele din România

Război în PNL pentru contractele privind achiziția de măști medicinale

EXCLUSIV În lupta cu coroanvirusul, Guvernul Orban 2 cumpără combinezoane de protecție de la un magazin on-line! Firma are doar 3 angajați. Contract de peste 3 milioane de lei

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Dr. Streinu Cercel vine cu noi informații!

Publicat

in

De

Managerul Spitalului de Boli Infecțioase ”Matei Balș” din București, Adrian Streinu- Cercel, face precizări importante despre testarea împotriva COVID-19 care va avea loc în Capitală.

‘Este o evaluare epidemiologică. Noi practic facem un eşantion care să fie reprezenativ. Este o stratificare pe categorii de grupă de vârstă şi pe problemă de comorbidităţi. De aici vom obţine două imagini. Prima ne va spune cât a circulat acest virus până acum în populaţie şi asta se tradce prin apariţia anticorpilor în sângele pacienţilor.”, a precizat Adrian Streinu Cercel.

”Acest test se face din deget, el nu are loc de diagnostic, atenţie. El are rol de a ne spune dacă acea persoană a trecut sau nu prin infecţia cu SARS-COV-2…) A doua imagine se face din secreţiile nazale şi faringe, ca să ne spună prezenţa virusului. Vom şti cât a circulat şi pe unde circulă în momentul de faţă. E logic că dacă ai aceste două informaţii nu faci altceva decât să te duci acolo unde ai focare şi încerci să limitezi.”, a mai adăugat managerul de la Matei Balș.

Vezi și

Lidl, mutare în plină epidemie de coronavirus! Se întâmplă din 30 martie, în magazinele din România

Război în PNL pentru contractele privind achiziția de măști medicinale

EXCLUSIV În lupta cu coroanvirusul, Guvernul Orban 2 cumpără combinezoane de protecție de la un magazin on-line! Firma are doar 3 angajați. Contract de peste 3 milioane de lei

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

PROFIT 24 TV LIVE

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend