Conecteaza-te cu noi

Curtea de Arges

Cartierul regal Noapteş, bătaia de joc a PSD – Reparaţia drumului, la anul ! 

Publicat

in

E incredibil cum reprezentanţii PSD Argeş, pornind de la şeful CJ – Dan Manu, şefa Regiei de Drumuri- Alina Nicolau dar mai ales primarul Panţurescu, îşi bat efectiv joc de sutele de familii din cartierul Noapteş. Iar asta o putem dovedi cu nenumăratele articole publicate în ziarul nostru pe parcursul ultimilor doi ani.După cum bine se ştie, PSD a păcălit nopteşenii în campaniile din 2016 să îi dea voturile, promiţînd, mai ales actualul primar Pic, că va repara celebra strada Lunicilor care arăta încă din 2016 într-un hal fără de hal. La aproape doi ani şi jumătate de la promisiunile marca PSD, nici astăzi drumul nu a fost reparat ba, mai mult, el a devenit aproape impracticabil. Măgăria PSD pe spinarea, nervii şi banii nopteşenilor este cu atît mai evidentă cu cât acelaşi PSD, prin vocea lui Dan Manu şi a primarului Panţurescu, anunţau cu surle şi trîmbiţe la începutul acestui an că până în vară Noapteşul va fi reabilitat in privinţa căii principale de acces, anunţînd că au alocat şi banii necesari. Vara a trecut, anul e pe ducă şi … surpriză ! In ciuda faptului că şefa de la drumuri Argeş, administratorul drumului de la Noapteş, anunţa lunar în ziarul nostru începerea lucrărilor şi existenţa banilor în conturi, zilele trecute, măgăria PSD a ieşit la iveală. Mai exact, în şedinţa CJ Argeş de săptămâna trecută, onsilierii județeni au aprobat ca porțiuni din DJ704H și DJ703H, care trec prin Curtea de Argeș, să fie cedate pentru administrare Primăriei lui Panţurescu. Este vorba despre celebra stradă Luncilor, din cartierul Noapteș, care este practic distrusă și, pe multe porțiuni, aproape impracticabilă și de un segment al drumului dintre Curtea de Argeș și comuna Valea Danului. Consiliul Județean a cedat, aşadar, strada Luncilor către Primăria Curtea de Argeș, care vrea să le asfalteze.

Au minţit tot anul că au bani şi că incep lucrările în vară

Da, aţi citit bine, cel mai vechi ales local din Curtea de Argeş, primarul PIC, acelaşi care se scuza mereu că nu poate face nimic in privinţa drumului pentru că aparţine CJ Argeş, şi-a adus aminte, după 16 ani, că legea îi permite să treacă drumul in administrarea primăriei şi să îl repare. Pnţurescu, în spiritul PSD, a eludat legea pentru ca, numai cu o zi înainte, aprobase modernizarea străzilor, dşi Consiliul Judeşean Argeş incă nu renunţase la el…. Adică, aţi dedus că vorbim de obişnuita cîrdăşie marca PSD. Consilierul județean Adrian Miuțescu, care este şi președintele PNL Argeș, locatar al aceluiaş cartier Noapteş, a atras însă atenția asupra unui viciu de procedură, care ar putea întârzia reabilitarea drumurilor. Acesta a a avertizat CJ Argeş că înainte cu o zi Consiliul Local din Curtea de Argeș, a aprobat modernizarea străzii , deși nu le fusese dată în administrare, prin HCJ! „Ieri, cei din CL Curtea de Argeș au aprobat modernizarea acestui drum, deși nu o aveau încă în administrare. Este o eroare de procedură, sper să nu rămână în continuare numai gropi”, a declarat Adrian Miuțescu în ședința CJ Argeș.

Primarul PIC şi-a adus aminte, după vreo 16 ani, că poate repara primăria Curtea de Argeş drumul şi nu Consiliul Judeţean

Aşadar asistăm la o bătaie de joc tipică PSD, aceiaşi oameni care spuneau ca au bani de raparaţii, acelaşi primar care se văita că legea nu îi permite să asfalteze drumul, aceeaşi şefă PSD de la drumuri care anunşa triumfător că ăn iunie va fi şantier la Nopateş au dat-o cotită iar primarul PIC se face că a aflatabia acum că putea încă de acum doi ani să preia strada Luncilor în administrare, ca să o poata repara. Ruşinos ce se întîmplă, ruşinos că sutele de familii sunt iar manipulate grosolan, mai exact au aranjat ca reparaţia să fie gata la anul, exact în acelasi an in care sunt două campanii electorale iar partidul are nevoie mare de voturi.

Foamea de voturi a PSD, anul electoral şi cetăţeni umiliţi dar manipulabili

Asta pentru că, conform procedurilor legale, in cel mai bun caz, prin noiembrie, decembrie, pot incepe lucrarile de reparaţii dar, clar, ele vor fi finalizate abia la anul. Cel electoral, cu nevoia PSD de voturi. Cel mai probabil, se va apela la varianta de mântuiala pentru că a turna un nou covor asfaltic pe acea strada cu o lungime apreciabila, inseamna o sumă mare de bani pe care primăria Curtea de Argeş nu o are alocată în buget. Deci strada Luncilor , in cel mai fericit caz, ar putea fi doar plombata anul acesta, o reparatie serioasa putand fi finalizata abia la anul când Pic, Manu şi Dragnea au nevoie ca de aer de voturi. Nu mai contează că ţi-ai bătut doi ani joc de sute de familii care platesc taxe şi impozite regale, votul să iasă ! Şi cum altfel decât să tot amâni lucrările până în perioada când ai nevoie de voturi. Caci, deh, altfel te ştampileaza la vot fraierul de cetăţean dacă te vede că astupi nişte gropi în cartierul lui !

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Incendiu la Curtea de Argeș – O femeie a murit arsă

Publicat

in

De

Asa cum relatam intr-o știre anterioară, în urmă cu puțin timp un incendiu a izbucnit la o casă în municipiul Curtea de Argeș, pe strada Daniel Sterescu. Potrivit informatiilor furnizate de ISU Argeș, incendiul se manifesta la 2 camere ale imobilului, iar în interior a fost găsită o femeie de aproximativ 90 de ani, fără funcții vitale și cu arsuri de gradul 3 și 4.
Echipajul SMURD a preluat victima, i se efectuează manevrele de resuscitare, împreună cu un echipaj SAJ, însă fără răspuns până în acest moment


La fața locului intervin 2 echipaje cu 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD. Potrivit primelor informatii, incendiul se manifesta la acoperisul locuintei.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

ACUM ! Incendiu la o casă din Curtea de Argeș

Publicat

in

De

In urmă cu puțin timp, un apel la 112 a anuntat că un incendiu a izbucnit la o casă în municipiul Curtea de Argeș, pe strada Daniel Sterescu.
La fața locului intervin 2 echipaje cu 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD. Potrivit primelor informatii, incendiul se manifesta la acoperisul locuintei.

UPDATE: in casa a fost gasita o femeie in varsta de 90 ani cu arsuri de gradul 3 si 4 care a decedat

foto descriptiv…

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend