spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Carnea de miel e în acest an bio și foarte scumpă – La Curtea de Argeș sacrificarea animalelor va fi interzisă în piețe

Facebook Twitter Google+
Carnea de miel e în acest an bio și foarte scumpă – La Curtea de Argeș sacrificarea animalelor va fi interzisă în piețe

#Directorul SPPTO e reticent privind numărul cumpărătorilor de miei de aceste sărbători

Pregătirile pentru sărbătorile Pascale au început, ținând cont de faptul că anul acesta sărbătoare este destul de devreme.  Şi cum preparatele din carnea de miel sunt nelipsite de pe masa de Paşte, comercianţii, dar şi ţăranii au început să-şi scoată la vânzare animalele pe Internet. Pe site-urile de profil din Argeș găsiți diverse oferte, iar prețurile pornesc de la 15 lei pe kilogramul de miel în viu și 20 de lei tăiat.

Pe internet cele mai bune oferte la carnea de miel

”Primesc comenzi pentru cei care sunt interesați să cumpere un miel sănătos, crescut natural, pentru Sfânta masă de Paște. Se poate livra și la domiciliul clientului sau tăiat la fața locului. Preț: 20 de lei pe kilogram”, precizează un domn din Costești.

Găsim la vânzare și miei sârbești, de la un cioban din Recea, cu prețul de 15 lei pe kilogram, negociabil.

Pastramă de oaie 100% bio, fără adaosuri, fără conservanți se vinde la 25 de lei kilogramul, la Curtea de Argeș. Găsim și pastramă de calitate superioară, afumată natural și pulpă de oaie la 32 de lei kilogramul.

In piețe, interzisă sacrificarea mieilor

Nici în acest an la Curtea de Argeș sacrificarea mieilor în piețe nu va fi acceptată. Directorul Serviciului Public Piețe Târguri ți Oboare, Marin Florea, a declarat pentru PROFIT că cei interesați să vândă carne de miel o pot face în standul special amenajat. ”Nu va mai fi niciodată ca acum câțiva ani când mieii erau tăiați în piață. Era o imagine groaznică. In plus nu se pot respecta normele. Ca și anul trecut avem in hala de carne un stand special amenajat pentru cei care vor să vândă carne de miel. Deocamdată nu a venit nimeni și asta pentru că și vânzările sunt mici. Argeșenii s-au învățat să cumpere din supermarket. In plus, anul acesta mieii sunt mici, va fi destul de greu…” spune Marin Florea.

 

Facebook Twitter Google+

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

Facebook Comments

Mai poti citi si....