spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Carmen Avram vine cu explicații! De ce candidează la pentru PSD la europarlamentare: ‘Am prins drag de el și am început să îl respect

Facebook Twitter Google+
Carmen Avram vine cu explicații! De ce candidează la pentru PSD la europarlamentare: ‘Am prins drag de el și am început să îl respect

Carmen Avram, jurnalista de la Antena 3, a fost desemnată să ocupe poziția a doua pe lista PSD pentru alegerile europarlamentare. Luni seara, Avram a dezvăluit cum a ajuns să țină cu PSD, deși era votantă PNL și cum i-a făcut Liviu Dragnea oferta de a candida pe lista social-democraților.

Avram a relatat că discursul Vioricăi Dăncilă din Parlamentul European a fost factorul decisiv, iar majorarea salariilor medicilor a cântărit enorm.

”Eu nu am fost votant PSD. Până în 2009 am votat PNL. După 2009 am tot găsit scuze că PNL o să își revină. După 2016 am văzut un partid care a fost votat și care a fost asaltat să fie scos de la putere. Am văzut că PSD nu cedează, ci are timp să rezolve și lucruri. În sfârșit avem doctori plătiți cum trebuie, iar asta a rezolvat-o PSD.

Am prins drag de el și am început să îl respect. Am început să simt lucruri pe care nu credeam că pot să le simt. S-au întâmplat lucrurile în ultimii 2 ani, care pentru mine au fost șocanți. Am decis să fiu total de partea lor când am auzit discursul rostit de Viorica Dăncilă în Parlamentul European. E ceva ce eu nu am mai auzit.

M-am întâlnit cu președintele Liviu Dragnea care mi-a spus că ar vrea să mă gândesc la această propunere.

A fost foarte greu să iau această decizie. A fost greu și pentru echipa cu care am lucrat. Eu sunt un fan al democrației. Am ajuns să fie proteste, după ce un partid a câștigat alegerile la un scor mare. Cum adică dictatura majorității? Dar, în Germania, cine guvernează, ăla care e minoritar?

Aș vrea o lege care să rezolve problema defrișărilor masive din România.”, a declarat Carmen Avram.

Vezi și:

EXCLUSIV Ecaterina Andronescu face lumină! Cine va fi candidatul PSD la alegerile prezidențiale

Vești pentru șoferi! Cei care au permisul suspendat ar putea avea parte de acest beneficiu

Dezastru pentru șoferi! Puteți primi amenzi colosale pentru această faptă

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments