spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

CARACATIŢĂ, pe post de armă. Atacatorul: o focă! Victimă: un bărbat aflat în caiac

Facebook Twitter Google+
CARACATIŢĂ, pe post de armă. Atacatorul: o focă! Victimă: un bărbat aflat în caiac

În timp ce se relaxa în apele din jurul insulei Sudului din Noua Zeelandă, caiacistul Kyle Mulinder, a fost lovit peste faţă cu o caracatiţă de către o focă. Kyle Mulinder şi prietenii săi urmăreau un grub de foci, moment în care aceştia au observat o formaţie de masculi intrând într-un conflict cu o caracatiţă.

Una dintre foci a prins caracatiţa între dinţi, iar apoi a aruncat-o peste faţa caiacistului: „Nu înţelegeam ce s-a întâmplat. A fost ciudat pentru că am putut să simt părţile caracatiţei pe faţa mea. Încă nu ştiu cine a fost surprins mai mult: eu, caracatiţa sau foca”. Caracatiţa a reuşit să supravieţuiască acestei întâlniri, iar ştirea a devenit virală imediat după postarea videoclipului pe Instagram.
Rochelle Constantine, profesor asociat la Universitatea din Auckland a decalarat că foca nu a încercat neapărat să-l lovească pe Kyle Mulinder, încercarea de as scăpa de tentacule fiind una dintre explicaţiile posibile. Focile mănâncă în principal peşte, dar ocazional consumă calamar sau caratiţă.

 

Facebook Twitter Google+

Redactor colaborator

Facebook Comments

Mai poti citi si....