Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Candidatul PMP la prezidențiale,Theodor Paleologu, vine în Argeş alături de liderii PMP

Publicat

in

După ce duminica Theodor Paleologu a fost desemnat candidatul PMP la alegerile prezidențiale iar Mihail Neamțu a fost validat pentru funcția de purtător de cuvânt al partidului și al campaniei prezidențiale, prezidenţiabilul PMP ajunge joi în judeţul Argeş. Candidatul la prezidenţiale va veni la Piteşti alături de lideri importanţi ai PMP, in cadrul unui turneu preelectoral. Theodor Paleologu, candidatul PMP la alegerile prezidențiale, va sustine, alături de echipa sa de campanie, o conferinţă de presă apoi va avea o intalnire cu membrii si simpatizantii PMP.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Orban îl apără pe Mihai Chirica: ‘Nu mai are legătură cu PSD de trei ani’

Publicat

in

De

Președintele Partidului Național Liberal, Ludovic Orban, spune primarul municipiului Iași, Mihai Chirica, a devenit opozantul lui Liviu Dragnea și al PSD după adoptarea ordonanței 13 și că nu mai are nicio legătură cu social-democrații de trei ani.

Orban a fost întrebat joi, cum vede candidatura lui Mihai Chirica din partea PNL la Primăria Iaşi, având în vedere că a fost vicepreşedinte PSD?

“Domnul Chirica în momentul în care Guvernul PSD a adoptat Ordonanţa 13 a devenit opozantul lui Dragnea şi al PSD. Guvernul PSD, când a făcut şedinţa de Guvern comună cu Guvernul Republicii Moldova, nu a făcut-o la Iaşi, a făcut-o la Piatra Neamţ numai ca să-l pedepsească pe Mihai Chirica pentru faptul că a protestat public împotriva aberaţiei numită Ordonanţa 13. Domnul Chirica nu are nicio legătură cu PSD de trei ani, dacă nu şi mai mult”, a afirmat Orban.

El a explicat apoi că în prezent are loc o procedură în interiorul partidului pentru evaluarea celor care vor candida pentru municipiile reşedinţă de judeţ şi pentru preşedinţia Consiliului Judeţean, urmând ca aceştia să fie stabiliţi de organizaţiile judeţene până pe data de 1 martie, informeaz[ news.ro

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Orban îi face praf pe cei de la USR: ‘Această atitudine îi plasează umăr la umăr lângă PSD’

Publicat

in

De

Ludovic Orban spune că este mâhnit de atitudinea pe care o au reprezentanții USR în ultima perioadă şi crede că aceasta îl plasează lângă PSD. El consideră că multe critici ale USR nu au legătură cu realitatea și sunt critici nedrepte.

Întrebat joi, dacă îi mai consideră pe cei de la USR parteneri, având în vedere atacurile din ultima vreme şi atitudinea lor din comisii, Ludovic Orban a spus: “Mă mâhneşte atitudinea pe care o au în ultima perioadă. Nu am răspuns, nu voi răspunde în niciun fel acestor atitudiuni pe care nu le consider normale, cu atât mai mult cu cât partenerii de la USR ştiu foarte bine că gândirea pe care o avem este aceea de a avea un proiect comun de guvernare şi nu cred că face bine pentru coeziunea forţelor democratice pro democraţie, pro orientare euro-atlantică clară a României, nu cred că face bine această atitudine care practic îi plasează umăr la umăr lângă PSD”.

El spune că multe critici lansate de USR la adresa PNL nu au legătură cu realitatea.

“Le-am solicitat colegilor mei să nu răspundă la nicun fel de atac, să furnizeze informaţiile obiective, din păcate multe critici nu au nicio legătură cu realitatea, sunt critici nedrepte în raport cu raport cu ceea ce am făcut pentru că în mod evident din punctul nostru de vedere sunt parteneri dezirabili dacă nu se menţin pe această linie, care după părerea mea nici nu le face bine”, a mai precizat Orban., conform news.ro

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend