Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Când va fi lansat „episodul 3” al Programului de subvenții Start-Up Nation

Publicat

in

Cea de-a treia ediție a programului guvernamental Start-Up Nation ar putea fi lansată până la sfârșitul anului, cu prilejul rectificării bugetare, a declarat sâmbătă, la Brașov, ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, Radu Oprea. „Suntem în perioada de dezbatere, am fost la București, cu Consiliul IMM-urilor, la Timișoara și luna viitoare – așa cum prognozăm noi, la sfârșitul lunii – trebuie să știm cum va arăta grila de finanțare, procedurile – foarte rapide și, cu ocazia primei rectificări bugetare, să putem lansa programul anul acesta”, a afirmat Oprea. El a estimat că în această următoare ediție a programului ar urma să fie depuse în jur de 50.000 de aplicații. În ceea ce privește decontările pe programul pe 2018, ministrul le-a transmis tinerilor antreprenori care așteaptă să primească banii că sumele necesare vor fi alocate din bugetul central, de asemenea, la rectificare, însă a subliniat că plățile se vor putea face inclusiv în 2020.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Polițiștii argeșeni, controale în Piața Ceair din Pitești – Au confiscat produse agroalimentare

Publicat

in

De

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au acționat în municipiul Pitești, în Piața Ceair, pentru prevenirea și combaterea faptelor ilicite de natură economică. Astfel, au fost efectuate 27 de controale inopinate societăți comerciale care au ca obiect de activitate comercializarea produselor agroalimentare. În urma abaterilor constatate au fost aplicate 7 sancțiuni contravenționale (3 sancțiuni conform OUG 28/1999 și 4 sancțiuni conform Legii 12/1990), în valoare totală de 16.500 lei. Totodată, a fost ridicată, în vederea confiscării, suma totală de 1605 de lei.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

La 18 ani, internat 2 ani într-un centru educativ ! Băiatul e din Curtea de Argeș

Publicat

in

De

În ziua de 11 decembrie a.c., poliţiştii Biroului de Investigații Criminale Curtea de Argeș au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Judecătoria Curtea de Argeș, privind un tânăr de 18 ani, din Curtea de Argeș, pentru care s-a dispus măsura internării pentru o perioadă de 2 ani într-un centru educativ, pentru săvârşirea infracțiunii de tâlhărie.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend