spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Canalizarea de la Poienarii de Argeș a ajuns la București

Facebook Twitter Google+
Canalizarea de la Poienarii de Argeș a ajuns la București

Pentru că prin programul PNDL 2 lucrarea de canalizare menajeră în comuna Poienarii de Argeș nu afost prinsă la finanțare, liberalul Dănuț Bica, coleg de partid cu primarul Dragoș Boncea, a cerut explicații în acest sens vice prim ministrului Stănescu. Răspunsul a fost unul la care de altfel se aștepta toată lumea și anume că ”lucrările finanțate au fost alse pe criterii subiective”.

Așa se face că una dintre cele mai dezvoltate comune din județul Argeș poate pierde o parte din investitori din cauza culorii politice a primarului.

Menționăm totuși că la Poienarii de Argeș nu există nici șomeri și nici beneficiari de ajutoare sociale iar mai multe societăți comerciale și-au deschis secții în localitatea care se află în continuă dezvoltare.

Facebook Twitter Google+

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

Facebook Comments

Mai poti citi si....