Conecteaza-te cu noi

Mioveni

Campanie de sterilizare gratuita a cainilor si pisicilor la Mioveni

Publicat

in

Organizaţia de Protecţie a Animalelor, “HELFT HANDELN” din Germania, în colaborare cu Federaţia Naţională pentru Protecţia Animalelor (FNPA), Primăria Oraşului Mioveni şi S.Ed.C Mioveni derulează: CAMPANIE DE STERILIZARE GRATUITĂ a CÂINILOR ŞI PISICILOR, într-o acțiune menită să ducă la scăderea numărului anumalelor fără stăpân de pe stradă.
Perioada: 03 – 08 Septembrie 2018, între orele 9:00 – 17:00.
Locaţie: Adăpostul de câini al primăriei – Mioveni, cartier Racoviţa, (la cca 500 m de la baza pantei care urcă spre Institutul de Cercetări Nucleare, stânga pe drumul cu porţi metalice – v. indicator)
Programare şi alte informaţii la tel. 0752.667.119

Atenţie!!! Conform legii, este OBLIGATORIE sterilizarea câinilor cu stăpân! Nerespectarea se sancţionează cu amendă de până la 10000 Lei (RON)! Noi îţi oferim acest serviciu GRATUIT!
Echipele de medici veterinari vin aici special pentru tine!
Pentru persoanele care nu au mijloc de transport, pentru mai multe animale putem asigura transportul acestora (gratuit)!
NU hrăniţi animalul în ziua castrării!
Vă rugăm aduceţi pentru castrare şi femelele gestante.
Dacă animalul adus pentru sterilizare are şi vreo tumoare sau alte probleme operabile, medicii veterinari vor rezolva de asemenea GRATUIT!
Sterilizările sunt efectuate de echipa de medici veterinari a Cabinetului Dr. Lăbuş & Miaunel, Mioveni.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Vântul a zburat acoperișuri și a smuls copaci la Mioveni si Curtea de Argeș

Publicat

in

Codul portocaliu de vant puternic a produs deja primele probleme in judetul Arges. Astfel, la aceasta ora, pompierii intervin la Mioveni si Curtea de Arges acolo unde cateva acoperisuri au avut de suferit. La Mioveni , un acoperiș a fost afectat de vânt pe strada Grădinarilor, aceleasi probleme fiind semnalate si la Centrul Cultural Mioveni. La fata locului intervin echipaje cu autospeciale de intervenție . La Curtea de Arges, vantul a smuls instalatiile luminoase de pe arbustii inalti iar in parcul fantana lui Manole un brad a fost doborat de vijelie. Probleme au fost si la cateva acoperisuri din zona Posada la care vantul a exfoliat tabla.

In comuna Dobrești, în fața primăriei, 2 brazi căzuți pe firele de curent electric. Intervine SVSU și a fost anunțat distribuitorul de energie electrică.

Revenim cu detalii….

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Panțurescu, Țâroiu, Ionică, luați exemplu! La Mioveni, șir de dezbateri a bugetului prin cartiere

Publicat

in

De

În timp ce la la Curtea de Argeș, Pitești sau Câmpulung, nici măcar consilierii locali nu cunosc cam cum arată, fie și în mare, proiectul de buget pe 2020, la Mioveni, Ion Georgescu și consilierii locali participă la dezbateri în cartierele orașului. Deja la Mioveni a fost organizată a treia dezbatere publică pe tema bugetului orașului pentru anul în curs, unde s-au discutat și proiectele de investiții și despre planurile de dezvoltare ale comunității în acest exercițiu bugetar. La ultima dezbatere au participat conducerile și o parte dintre angajații societăților subordonate Consiliului Local. Până la noi decizii și echilibrări financiare din partea Statului, bugetul pentru 2020, creionat la nivelul veniturilor și cheltuielilor anului 2019, include o serie de investiții importante pentru comunitate precum – finalizarea rețelei de gaze pentru cartierul Clucereasa, finalizarea Sălii Sporturilor Mioveni, finalizarea noului corp al grădiniței Campionii, reabilitare corp C al căminului de la Grupul Școlar, realizarea acoperișului tribunei stadionului, demararea proiectului și obținerea avizelor pentru șoseaua de centură a orașului, noi investiții la spital, în dezvoltarea și modernizarea rețelelor de alimentare cu apă potabilă și canalizare, etc. Ca și anul trecut, prioritatea va consta în finanțarea sănătății și serviciilor medicale, educației și culturii, funcționarea serviciilor publice din subordinea Consiliului Local.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend