spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Camerele video au speriat elevii ! DEZASTRU la obtinerea permisului de conducere la Curtea de Arges

Facebook Twitter Google+
Camerele video au speriat elevii ! DEZASTRU la obtinerea permisului de conducere la Curtea de Arges

Incepand de ieri, politistii care examineaza elevii in vederea obtinerii permisului de conducere au camere de luat vederi si tablete pe care le monteaza pe fiecare masina de examen. Ieri la Pitesti a avut loc primul examen practic conform noii legi iar promovabilitatea a fost undeva sub 6% spun dezamagiti elevii.

Astazi reprezentatii Prefecturii Arges, politistii examinatori, au venit si la Curtea de Arges cu aceleasi camere video care au intimidat se pare elevii tinand cont ca in primele trei ore de examen nici un candidat nu a fost admis.

Elevii povestesc ca traseul este filmat video si audio si fiecare greseala comisa in trafic este notata de politist direct in programul de pe tableta. In momentul in care se aduna cele 21 de puncte de penalizare, examinatorul trece la volan si aduce autoturismul inapoi la locul de plecare.

Atat instructorii cat si candidatii povesteau astazi la Curtea de Arges ca cel putin deocamdata acest sistem ii intimideaza foarte mult pe elevi. De asemenea noua lege prevede si un procent de promovabilitate pentru instructori astfel ca cei ai caror elevi nu reusesc sa obtina permisul de conducere risca sa ramana fara meserie, urmand ca scolile de soferi sa fie inchise.

Facebook Twitter Google+

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

Facebook Comments

Mai poti citi si....