spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Cadrele militare in rezervă se întrunesc pentru a-si analiza activitatea

Facebook Twitter Google+
Cadrele militare in rezervă se întrunesc pentru a-si analiza activitatea

Vineri, 20 martie 2015, orele 10.oo, în sala de festivități de la Cercul Militar din garnizoana Curtea de Argeș, se va desfășura Adunarea Generală a membrilor Filialei Județene Argeș „POSADA” a Cadrelor Militare în Rezervă și în Retragere, cu sediul în Curtea de Argeș.

            Se va analiza activitatea desfășurată în perioada 15 martie 2014 – 20 martie 2015 a Biroului executiv și a Comitetului asociației, se vor prezenta și supune la vot: Planul cu principalele activități pentru perioada 2015 – 2016, Proiectul de Hotărâre pentru aceeași perioadă și situațiile financiar – contabile ale C.A.R. – P.M. „POSADA” și Asociației de întrajutorare în caz de deces „POSADA”.

            La această activitate sunt invitați: primarul și viceprimarul municipiului, președinții subfilialelor „Vlad Țepeș” Pitești și „Dragoslavele” Câmpulung Muscel, comandantul garnizoanei Curtea de Argeș, personalități din Biroul Permanent Central Al A.N.C.M.R.R. „Alexandru Ioan Cuza”.

Facebook Twitter Google+

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

Facebook Comments

Mai poti citi si....