spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

CADOU DE MOŞ CRĂCIUN de la slugile PSD: Scumpirea apei cu 30% la Curtea de Argeş – VEZI TARIFELE IN TOATĂ ŢARA

Facebook Twitter Google+
CADOU DE MOŞ CRĂCIUN de la slugile PSD: Scumpirea apei cu 30% la Curtea de Argeş – VEZI TARIFELE IN TOATĂ ŢARA

Cadou de sărbători pentru locuitorii din Curtea de Argeș de la familia slugarnică Nastea şi PSD . Societatea Aquaterm SA, la cârma careia, într-un prelungit interimat,  se află fostul incompatibil Nastea, a iniţiat la ANRSC procedura de majorare a preţului apei cu 30%.
În primele luni ale anului 2018 , societatea care aparţine Consiliului Local a avut pierderi de aproape jumătate de milion de lei. In tot acest rastimp s-a incercat ba instrainarea ei catre RAJA Constanta, ba o noua echipă manageriala care să fie pe placul PSD. Neştiind haosul din Curtea PSD de Argeş şi a slugarnicului Nastea, cel mai probabil ANRSC va aviza majorarea tarifului la apă urmand ca, imediat, Consiliul Local sa decidă prin vot creşterea „de facto” tarifelelor. Aşa zisa opoziţie din Curtea de Argeş anunţă pompieristic că nu va vota majorarea de tarife dar… rămâne de văzut dacă se vor ţine de cuvânt.

Reamintim ca ultima majorare de preţ a apei la Curtea de Argeş a avut loc acum mai bine de 4 ani. Faptul că Aquaterm a functionat in ilegalitate a oprit alte majorari. Cum stiti deja pretul pe care fiecare dntre voi il plăteate pentru fiecare metru cub de apă, credem ca merită să faceti o comparatie cu pretul in alte orase din ţară. Precizăm că lista de preţuri de mai jos ne-a parvenit de la ANRSC si este actualizata la data de 1 noiembrie 2018. Preturile afisate sunt fara TVA.

 

 

 

Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Mai poti citi si....