spalatorie haine Bucuresti | realizare site web

Ca la PNL Argeş: Platul Gelu întreabă, carbogazosul Tofan răspunde !

Facebook Twitter Google+
Ca la PNL Argeş: Platul Gelu întreabă, carbogazosul Tofan răspunde !

Moldoveanul liberal Gelu Tofan pare să-şi fi luat lumea-n …PET după ce Miuţescu l-a cocoţat într-o funcţie mai acătări la partid şi i-a promis o funcţie babană. Desigur, asta după ce liberalii vor câştiga cu un procent de 117,23 % alegerile in Argeş.  Omul se crede şi mai şef dar şi mai filosof iar asta o arată, aproape zilnic, prin diverse manifestari gen Dinu Păturică sau Tănase Scatiu. Dacă mai zilele trecute moldoveanul dorea ca un ziarist să plece doar pentru că a adresat o întrebare pertinentă la o conferinţă de presă, ieri a epatat filosoful din el. Mai exact, omului i s-a aprins beculeţul după decenii şi a rămas înmărmurit că Argeşul nu are un Spital de Urgenţă !!!! Aşa că a butonat repede telefonul şi a croit o postare pe facebook  care a stărnit râsul dar şi îngrijorarea multora, inclusiv a unor liberali.  „Are nevoie Argesul de un Spital de Urgentă?”, a întrebat plat(on)ul Gelu, iar Garbogazosul Tofan a răspuns, profund, enigmatic, ce mai… filozofic: „Mai mult ca sigur!”

Nu e de rîs ! Omul nu a aflat că, oleacă mai sus, pe dealul Găvenii, există un Spital de Urgenţă. De râs este ca, abia după 30 ani,  Tofan a reuşit să-şi răspundă singur la o întrebare…. Aşa că să nu vă pufnească râsul dacă Tofan va reveni maine cu o altă întrebare epocală şi un raspuns pe măsură….

Facebook Twitter Google+

Editorialist, directorul si fondatorul publicatiilor PROFIT. Cu o experienta de 20 ani in presa scrisa a colaborat de-a lungul timpului cu ziare nationale si agentii de presa pentru care a publicat nenumarate reportaje si anchete jurnalistice, multe dintre acestea devenind subiecte pe plan national. Contact e-mail iulian.uta@ziarulprofit.ro

Facebook Comments

Mai poti citi si....