Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

CA LA ARGEȘ! Au spart primăria și au furat toți banii

Publicat

in

Primăria din comuna Rociu, județul Argeș, a fost spartă, noaptea trecută. Hoții au plecat cu 6000 de lei, bani furați din caseria instituției.

Potrivit informațiilor, primăria a fost jefuită în noaptea de miercuri spre joi, din primele constatări, hoţii luând toţi banii care se aflau în seiful instituţiei, a precizat primarul localităţii, Aurel Bălășoiu.

Potrivit acestuia, autorii spargerii au pătruns în casieria Primăriei după ce au urcat pe clădire și au forțat un geam. De asemenea, se pare că hoții erau „profesioniști” reușind să oprească sistemul de alarmă.

Furtul a fost confirmat și de reprezentanții IPJ Argeș. „A fost sustrasă o sumă de bani din casieria Primăriei. Deocamdată se fac verificări”, ne-a precizat Mădălina Epure, purtătorul de cuvânt al IPJ Argeș.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Atenție la Bascov! Nucleara PSD a fost amorsata, Stancu eliminat ?

Publicat

in

De

Se anunță agitație mare la Bascov, taman în ajun de ziua femeii. Pe 7 martie va fi mare adunare pesedista la Bascov pentru stabilirea candidatului PSD la primărie. Sursele noastre spun că se pregătește răsturnarea actualului primar, Gheorghe Stancu, din barca de mare viteza care l-ar duce spre un nou mandat de primar. Informatorii noștri spun ca, pentru a nu părea că Mânzână si Bucura Oprescu îi dau vânt lui Stancu cu propriile mîini… deloc curate, a fost aruncată la inaintare familia Bomborezu. Prin invaluire, s-a dat de înțeles că juniorul Bomborez ar fi optiunea PSD dar, umbla vorba-n targ, seniorul Bomborez a tras deja sforile pentru și a intrat in gratiile lui Manzana. Acesta a batut strazile Bascovului in ultimele zile, a facut liste de semnaturi si se va prezenta la marea adunare pesedista cu o ceata de simpatizanti pentru a arunca nucleara in PSD Bascov. Așa de bine s-ar fi descurcat Bomborezul, că până și Simona Bucur Oprescu a ramas uimită. Motiv pentru care , spun sursele noastre, bruneta deputată PSD, va fi prezenta astazi la Bascov, in jurul orei 15:00, pentru a avea o discuție cu primarul Gheorghe Stancu. Acesta a cam mirosit ceva si se pare ca o va da pe spate pe doamna deputat (speram ca va purta pantaloni) cu 3 poezii, un citat din Schopenhauer si nelipsitul buchet de trandafiri rosii. Vor fi suficiente insa, pentru a dezamorsa nucleara pregatita de PSD la Bascov ? Sa mai spunem că va fi show garantat, în dupa amiaza zilei de 7 martie. Asta pentru ca după furtunoasa ședință a PSD care ar urma sa aiba loc la Casa de Cultura Adriana Trandafir, va urma imediat un spectacol artistic dedicat zilei de 8 Martie. Oare Lorena Toma a aflat ca PSD și-a pus ședința chiar in ziua in care ea va munci pe branci pentru reusita spectacolului si ca exista risc mare ca circul PSD sa afecteze o acțiune culturală dedicata femeilor din Bascov, de ziua lor ?

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Se mută centrele de carantina de la Nucșoara ? Dan Manu și primarul Cojocaru au alternative

Publicat

in

De

Prezent, astazi, la sediul Prefecturii, Ion Cojocaru, primarul comunei Nucșoara a anunțat că locuitorii sunt panicați in continuare, după ce CJSU a decis o locație de carantină la Tabăra din Nucșoara. Acesta și-a menținut convingerea ca a fost o decizie pripita a Prefecturii si a solicitat relocarea centrului de carantina din comuna sa. “Raman la ideea ca a fost o decizie luată în grabă. La Nucșoara oamenii sunt panicați. I-am sugerat domnului prefect sa sugereze guvernului unitățile militare care sunt in conservare. De ce sa nu fim pregătiți cu o mie de locuri pe fiecare județ?” a spus Cojocaru. Si presedintele CJ Arges, Dan Manu a avut o pozitie apropiată. Manu a spus ca aceste centre de carantina nu isi au locul in mediul rural si ca ar fi trebuit cautate locatii in zona urbana. Manu a dat chiar de inteles ca avea solutii mult mai bune pentru infiintarea acestor centre de carantina. La cum au decurs discutiile, sunt sanse ca Centrul de carantina sa fie relocat in zilele următoare.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend