Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Business: Daca esti dezvoltator IMOBILIAR, iata ce trebuie sa stii despre CERINTELE clientilor!

Publicat

in

In marile orase, populatia este din ce in ce mai densa. In mod evident, o consecinta a acestui lucru este pretul crescut al chiriilor. De accea, tot mai multi oameni cauta sa-si achizitioneze propria locuinta.

Fiind un angajament pe care acestia si-l iau pe termen lung, apartamentul achizitionat trebuie sa indeplineasca cat mai multe cerinte pe care ei si le doresc. Ca dezvoltator, trebuie sa ai in vedere care sunt cele mai comune si importante dintre acestea si sa le incluzi in planurile cladirilor construite de tine.

Iata care sunt caracteristicile decisive ale unui apartament in vederea achizitionarii lui:

  • Siguranta

Aceasta este una dintre cele mai importante caracteristici ale oricarei locuinte. Oricine isi doreste sa se simta in siguranta in propria casa si sa stie ca bunurile sunt protejate in orice moment, chiar si atunci cand nu este nimeni prezent. Ca dezvoltator, exista mai multe masuri pe care le poti lua in acest sens: montarea unor usi de calitate atat la intrarea in bloc, cat si la fiecare apartament in parte; angajarea unui om de paza sau montarea unor sisteme de alarma in locuinte. Daca te-ai decis, in oferta A2t gasesti sisteme de alarma diverse, la preturi avantajoase. Aceste masuri vor fi, cu siguranta, apreciate de toti potentialii clienti si vor reprezenta factori importanti in decizia de a achizitiona apartamentul.

  • Calitatea sistemului electric si a instalatiei sanitare

O atentie deosebita va fi acordata, de asemenea, sistemului electric si instalatiei sanitare. Nimeni nu vrea sa aiba parte de incidente neplacute sau potential periculoase din pricina acestora, precum scurtcircuite sau inundatii. Tu trebuie sa te asiguri ca vei folosi in constructia si amenajarea cladirii produse de calitate, pe care le poti gasi cu un click aici, simplu si rapid. Daca poti garanta ca riscul ca aceste accidente sa se intample este aproape inexistent, vei dobandi incredere din partea persoanelor interesate de ceea ce ofera afacerea ta. In acest fel, nu vei avea probleme in a vinde apartamentele pe care le detii.

  • Compartimentarea inteligenta a spatiului

Indiferent ca este vorba despre garsoniere ori apartamente cu doua sau mai multe camere, va conta foarte mult cum este impartit spatiul. Camerele trebuie sa fie generoase, aerisite, nu sa dea impresia unor incaperi sufocante, aglomerate. Nimeni nu va accepta sa stea intr-o casa in care nu poate amenaja incaperile pentru a fi cat mai utile si spatiul cat mai bine folosit. De asemenea, foarte importante sunt si spatiile de depozitare. In momentul proiectarii cladirii, gandeste-te la cele mai bune optiuni pe care le ai si alege-o pe cea mai potrivita. Un mod bun prin care poti lua decizia este sa te gandesti daca tu, personal, ai locui in acel apartament. In functie de acest raspuns, ofera aprobarea pentru planurile cladirii.

Cele mentionate sunt unele dintre cele mai des intalnite cerinte ale persoanelor cand vine vorba despre achizitionarea unui apartament. Pe langa aceste lucruri, locatia, numarul de etaje, materialele folosite in constructia cladirii, dar si in interiorul incaperilor, reprezinta alti factori de decizie. Daca tu, in calitate de dezvoltator imobiliar, oferi apartamente de calitate, la preturi accesibile si castigi increderea clientilor, nu va trebui sa iti faci niciodata griji pentru afacerea ta!

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Peste 1000 de porci, sacrificați la DanBred în două zile

Publicat

in

Pe 19 februarie, a fost confirmat virusul pestei porcine africane la porcii domestici din o altă exploatație comercială DanBred. Este vorba despre o fermă de reproducție-creștere, cu un efectiv de 42.090 de capete, din localitatea Slobozia. Toți porcii urmează să fie sacrificați și îngropați.

Conform reprezentanţilor DSVSA Argeş, la societatea afectată s-a declanşat deja procedura de sacrificare a animalelor.

„Am ucis toate animalele din hala care a fost infectată. Este vorba despre 1003 capete. Acum, am stopat un pic treaba asta pentru că  dacă am făcut groapa la o distanță mai mare de 2 km și a plouat. pământul este ud și se  împotmolesc camioanele. Deocamdată nu sunt semne de boală în celelalte hale și ne permite timpul să amânăm un pic aplicarea planului de măsuri mai departe”, ne-a precizat Sorin Sorescu, directorul DSVSA Argeș.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Pachet cu surpriză! Bunurile vor fi returnate la expeditor

Publicat

in

De

Potrivit unui comunicat al Gărzii de Coastă, în urma unor activităţi informative desfăşurate de către poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă – Serviciul Prevenirea şi Combaterea Migraţiei Ilegale şi Infracţionalităţii Transfrontaliere, a fost identificată o societate comercială din Bucureşti care efectua activităţi de import ilegal. Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări pentru comiterea infracţiunilor de exportul sau importul de deşeuri cu încălcarea dispoziţiilor legale în domeniu şi folosirea de acte nereale la autoritatea vamală, iar bunurile vor fi returnate la expeditor.

Astfel, pe data de 20 februarie, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanţa, poliţiştii de frontieră în cooperare cu lucrători din cadrul Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Constanţa, Garda de Mediu, Biroul Vamal de Frontieră Constanţa Sud Agigea şi Direcţia de Sănătate Publică Constanţa au efectuat controlul fizic la 16 containere descărcate de pe o navă, pavilion Olanda, sosită din direcţia Marea Britanie, în Portul Constanţa Sud Agigea.

“Astfel, s-a constatat că, deşi în documentele prezentate la autoritatea vamală figurează ca fiind obiecte de uz casnic second hand, acestea erau deşeuri inutilizabile. Totodată, au fost desfăşurate activităţi specifice de către poliţiştii de frontieră din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră în colaborare cu lucrători din cadrul Comisariatului pentru Protecţia Consumatorilor al Municipiului Bucureşti la sediul şi trei puncte de lucru ale societăţii comerciale aflate pe raza municipiului Bucureşti şi judeţului Ilfov”, se arată în comunicat.

În cauză, sunt cercetaţi doi cetăţeni români, în vârstă de 36, respectiv 33 de ani şi un cetăţean britanic, în vârstă de 34 de ani, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanta învestit în cauză, pentru comiterea infracţiunilor de exportul sau importul de deşeuri cu încălcarea dispoziţiilor legale în domeniu şi folosirea de acte nereale la autoritatea vamală, iar bunurile vor fi returnate la expeditor, anunță news.ro.

Vezi și:EXCLUSIV Se încinge cazanul cu smoală în MAI! ‘Băieții Veseli’ ai lui Vela ar pregăti execuția unui șef din Poliție

Cine taie și spânzură în justiție? Miza pentru noii procurori șefi

EXCLUSIV Structurile informative din subordinea lui Vela pregătesc noi execuții publice! Val de polițiști, audiați la DNA!

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend