Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

BRAVO LOR ! În Argeș, şapte elevi au obţinut medii de 10 la Bacalaureat ! VEZI LISTA ELEVILOR DE 10

Publicat

in

În urmă cu puţinn timp, au fost afișate rezultate la Bacalaureat 2019, înainte de contestații. Potrivit ISJ Argeș, în Argeș, rata de promovare este de 69,9% față de 67,12% cât a fost anul trecut, tot înainte de contestații.

În Argeș au fost 7 elevi cu medii de 10, 6 din Pitești și unul din Topoloveni. Cinci elevi de la Colegiul Național „Ion C. Brătianu” au obținut media maximă. De asemenea, au mai fost 15 medii cuprinse între 9.96 și 9.90. Niciun elev din Curtea de Argeş şi Campulung nu au reusit sa obtina media 10.

Potrivit datelor oficiale, 3062 de elevi argeșeni  dintre cei 4601 înscriși la Bacalaureat au fost admiși. De asemenea, 1539 au luat note sub media limită – 6 – sau nu s-au prezentat la cel puțin o probă a examenului de maturitate. Dintre aceștia, 52 de elevi au obținut  note între 5.90 și 5.98.

Elevii care nu au promovat examenul sau sunt nemulțumiți de notele obținute la probele de la Bacalaureat au posibilitatea de a depune contestații astăzi, între orele 12.00 și 16.00. În perioada 9-12 iulie – rezolvarea Contestațiilor, iar pe 13 Iulie 2019 se vor afișa rezultatele finale.

Iată elevii argeșeni cu medii de 10 la BAC:

Antonescu Ioana Adina – Colegiul Național  „Ion C. Brătianu” Pitești – media 10: limba română, matematică și anatomie;

Atanasescu Andreea Valeria – Colegiul Național  „Ion C. Brătianu” Pitești – media 10: – limba română, matematică, anatomie;

Botea Maria Irina – Colegiul Național  „Ion C. Brătianu” Pitești –media 10: limba română, matematică și anatomie;

Floarea Cosmina Georgiana – Colegiul Național  „Ion C. Brătianu” Pitești – media 10: limba română, matematică și fizică;

Gănescu Bianca Mihaela – Colegiul Național  „Ion C. Brătianu” Pitești – media 10: limba română, matematică și informatică;

Ene Izabela Mihaela – Liceul Teoretic Ion Mihalache Topoloveni – media 10: limba română, istorie, logică;

Rotaru Radu Nicolae – Colegiul Național „Alexandru Odobescu” Pitești – media 10: limba română, matematică și informatică.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Ministrul Mediului atrage atenția asupra poluării

Publicat

in

De

Ministrul Mediului, Costel Alexe, cere autorităților locale din țară să intensifice viteza de implementare a măsurilor pe care și le-au asumat privind planurile integrate de calitate a aerului.

Costel Alexe a spus duminică, într-o conferinţă de presă la Iaşi, că procedura de infringement pe Bucureşti, Braşov şi Iaşi privind calitatea aerului ne afectează ca ţară, precizând că dincolo de faptul că România trebuie să-şi rezolve problema în raport cu Comisia Europeană, trebuie să asigurăm cetăţenilor României condiţii sănătoase de viaţă.

“Autorităţile publice locale din ţară, inclusiv cele din Iaşi, ar trebui să-şi intensifice viteza de implementare a măsurilor pe care şi le-au asumat prin hotărâri de consiliu local în aceste planuri integrate de calitate a aerului. Solicit Primăriei Iaşi să realizeze raportul privind starea de sănătate a populaţiei pentru a vedea exact cum sunt afectaţi ieşenii de poluarea aerului din municipiu“, a spus ministrul Mediului, Costel Alexe.

El a amintit faptul că există un raport făcut de Institutul Naţional de Sănătate Bucureşti, care arată că “avem probleme şi asocieri certe în ceea ce priveşte incidenţa bolilor cardiovasculare în zonele în care aerul este foarte poluat“.

“La Iaşi vreau să cred că în perioada următoare administraţia publică locală va implementa cu paşi repezi toate acele măsuri pe care şi le-a asumat în 2018. Este inadmisibil ca abia în 2019, autorităţile centrale şi locale să se pună la masă pentru a hotărî că trebuie să facă nişte paşi în ceea ce priveşte deblocarea proiectului şoselei de centură“, a afirmat Costel Alexe.

Totodată, ministrul Mediului a anunţat că în acest an, municipiile Iaşi şi Braşov vor beneficia de două laboratoare mobile, astel încât Agenţia pentru Protecţia Mediului să poată interveni ori de câte ori va fi necesar, conform news.ro

Vezi și:

Șoc total! General SRI, ‘uns’ de Eduard Hellvig, are dosar la DIICOT

Proiectul a fost adoptat! Mii de angajați au parte de beneficii uriașe

Veste mare! Scade vârsta de pensionare pentru anumiți români

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Lovitură surpriză! Florin Cîțu anunță o ‘bombă’ la audierea sa din Parlament

Publicat

in

De

Florin Cîțu propus pentru același portofoliu în Guvernul Orban II, anunță o ‘bombă’ la audierea sa de luni. ‘Aflăm de ce PSD a amânat creșterea pensiilor de la 1 ianuarie pentru 1 septembrie, atât în 2019, cât și în 2020’.

”Bomba din audierea mea de mâine. Aflăm de ce PSD a amânat creşterea pensiilor de la 1 ianuarie pentru 1 septembrie, atât în 2019, cât şi în 2020”, a scris, duminică, pe Facebook, Florin Cîţu.

Cîţu, propus pentru funcţia de ministru al Finanţelor în Guvernul Orban II, va fi audiat, luni, de la ora 12.00, de comisiile reunite ale Camerei Deputaţilor şi Senatului, informează news.ro

Vezi și:

Șoc total! General SRI, ‘uns’ de Eduard Hellvig, are dosar la DIICOT

Proiectul a fost adoptat! Mii de angajați au parte de beneficii uriașe

Veste mare! Scade vârsta de pensionare pentru anumiți români

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend