Conecteaza-te cu noi

BUSSINES

Branza olandeza FRICO alterata la vanzare in Kaufland, producatorii locali in faliment

Publicat

in

UPDATE: 24.06.2016  DREPT LA REPLICA AL KAUFLAND

Către: Redacţia www.ziarulprofit.ro

Vă scriem în legătură cu articolul intitulat „Branza olandeza FRICO alterata la vanzare in Kaufland, producatorii locali in faliment” publicat pe website-ul dumneavoastră miercuri, 22.06.2016.

În urma situaţiei expuse de către dumneavoastră, vă informăm că am demarat o analiză internă. Pe această cale dorim să vă solicităm un drept la replică privitor la cele prezentate în articolul publicat pe site-ul dumneavoastră. În acest sens, considerăm necesare următoarele clarificări:

– in urma verificărilor amănunţite efectuate la raft, dorim să vă asigurăm că produsul reclamat, Branza Edam felii, Frico 150g, este conform din punct de vedere al calităţii şi nu s-au constatat nereguli. În astfel de cazuri, rămânem deschişi posibilităţii de a oferi clienţilor contravaloarea produsului. Vă asigurăm că ţinem la calitatea produselor comercializate în magazinele noastre şi ne dorim să oferim clienţilor noştri o experienţă cât mai plăcută la cumpărături. În plus, clienţii sunt rugaţi să se adreseze imediat Biroului de Informaţii pentru clarificarea situaţiei sau să apeleze gratuit numărul de telefon 0800.080.888 de luni până vineri, în intervalul orar 08.00 – 18.00. Pe această cale dorim sa vă informăm că strategia companiei Kaufland este de a susţine producătorii locali.

Încă din anul 2005, de când suntem prezenţi pe piaţa din România, produsele autohtone au fost prima noastră opţiune în politica de achiziţii. Suntem printre puţinii retaileri din România care în acest moment au peste 50% din sortimente produse autohtone. În acest sens relevante sunt următoarele date: 100% din produsele de panificaţie din magazinele noastre sunt produse din România. La un număr de 108 magazine avem peste 130 de furnizori locali. În ultimii 3 ani am crescut numărul de articole din sortimentul de lactate cu peste 50%. La sortimentul de ouă peste 90% provin din România. Peste 60% din numărul de articole din sortimentul de miere sunt din România.

Numărul articolelor româneşti din magazinele Kaufland a crescut în medie, în ultimii ani, cu peste 15%/an. În Kaufland amabilitatea faţă de client reprezintă obiectivul principal al angajaţilor. Prin urmare, Kaufland România rămâne în continuare deschisă pentru clarificarea nelămuririlor şi sesizărilor clienţilor săi, având convingerea că încrederea nu se poate clădi decât printr-o atitudine corectă termen lung. În acest sens, clienţii pot apela gratuit numărul de telefon 0800.080.888 de luni până vineri, în intervalul orar 08.00 – 18.00 sau pot accesa site-ul www.kaufland.ro.

 

In timp ce producatorii de lactate din zona Arges sunt bagati in faliment de politicile guvernamentale sau de politicile marilor retaileri, straini vand in magazine branzeturi de o calitate indoielnica. Dovada am avut-o zilele trecute cand, cativa cititori ai ziarului PROFIT au semnalat faptul ca la magazinul Kaufland din Curtea de Arges se vinde un cascaval olandez intr-o stare deplorabila. Ba mai mult, respectivul sortiment de cascaval olandez, se vinde in acest hal cu ajutorul unor promoteri in magazin care fac reclama si te indeamna sa cumperi un produs serios alterat.

Click pe foto pentru a mari...O echipa a ziarului nostru a mers in magazinul Kaufland  si a gasit in galantarul aflat la doar un metru de fata care promova insistent cascavalul FRICO, produsele cu probleme. Un sortiment de cascaval feliat, ambalat in vid dar alterat la maxim desi , conform indicatiilor de pe anbalaj, expira abia in luna octombrie a acestui an. ” Uitati si dumneavoastra in ce hal arata. Am vrut sa iau pentru copii sa le dau la scoala in sandwich”, ne-a spus clienta care ne-a sesizat halul in care se vand produsele in multinationale.

Redactorii nostri au cumparat un pachet cu cascaval feliat. La casa de marcat, desi era evident in ce hal de alterare se prezenta produsul, angajata supermarketului nu a observat si a incasat banii. Am solicitat un punct de vedere al magazinului Kaufland insa ni s-a spus ca seful de magazin nu este la serviciu.

Branza FRICO, descoperita cu probleme in magazinele romanesti,  este produsa de o companie olandeza. Asta in timp ce producatorii autohtoni falimenteaza neavand acces sa isi vanda produsele din cauza taxelor.

Solicitam OPC un control amplu cu privire la sortimentul de branza FRICO descoperit de redactorii nostri cu mari probleme in magazinele Kaufland.

cascaval 1

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

OFICIAL – Angajatorii vor primi banii pentru șomaj tehnic în 15 zile de la AJOFM-uri

Publicat

in

De

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anunțat vineri, la Palatul Victoria, într-o conferință de presă, că Guvernul a schimbat legea prin ordonanță de urgență astfel încât firmele care vor depune la AJOFM documentele pentru angajații intrați în șomajul tehnic vor primii banii de la stat, pentru plata șomajului tehnic către angajați, în termen de cel mult 15 zile de la depunerea listei cu angajați, față de 30 de zile cum spune acum legea. „Fiecre angajator sa-si pregateasca documentele si sa le prezinte la AJOFM”, a zis ministrul Muncii.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

BUSSINES

Soluții moderne de imprimante multifuncționale pentru mai multă productivitate în afaceri

Publicat

in

Lumea de business va avea un an 2020 mai dificil decât anii anteriori, dar comunitatea de afaceri caută să abordeze totul cu optimism. Cert este că va urma o perioadă în care productivitatea va fi mai importantă decât oricând, eficiența ridicată și ținerea sub control a costurilor fiind absolut necesare în anii viitori, pentru o reconstrucție corectă și cât mai solidă. Orice companie va trebui să aplice rapid soluții prin care să câștige timp și implicit forță financiară pe piață. În mediul office, un detaliu va fi cel puțin la fel de important ca până acum: managementul documentelor, soluțiile de imprimare și copiere.

Pentru un nivel cât mai ridicat de productivitate în afaceri se pot folosi soluții moderne de imprimante multifuncționale de la branduri de top precum Konica Minolta. Atenție, ne referim la multifuncționale profesionale, care folosesc tehnologie de ultimă generație, special concepute pentru mediul de business. Utilizarea intensivă înseamnă viteză de rezolvare a oricăror operațiuni, dar și rezistență sporită și economie la nivel de consumabile.

Nu orice firmă are aceleași nevoi ca o alta. Fiecare are modul său de operare și poate avea nevoi specifice inclusiv în materie de management al documentelor. Cum să alegi soluțiile optime pentru afacerea ta în acest context? Apelează la specialiști, la furnizori care sunt alături de tine nu doar pentru vânzarea propriu-zisă, ci și pentru tot ceea ce înseamnă consultanță și service, inclusiv alegere și livrare consumabile.

„Soluțiile oferite de către Ecopy îmbină consultanța profesională la vânzarea echipamentelor cu servicii post-vânzare de cea mai bună calitate. În cei peste 20 ani de existență, seriozitatea și profesionalismul echipei NS Copiers au adus în portofoliul de clienți al companiei nume importante de firme cu profile diverse de activitate”, se precizează pe website-ul www.ecopy.ro, unde se pot găsi nu doar propuneri de echipamente, ci și datele de contact pentru solicitarea unei întâlniri sau / și a unor oferte dedicate.

Sisteme de producție și multifuncționale de la branduri recunoscute la nivel mondial pentru performanță sunt disponibile sub forma unui catalog online de echipamente pe Ecopy ce pot fi comandate la pachet cu suport și soluții complete. Este modul ideal de acțiune în business! Interesant este că pe lângă achiziție, există și opțiunea de închiriere echipamente. Spre exemplu, se poate alege de închiriat o multifuncțională color HP Color LaserJet Managed MFP E77422dn, de prezintă caracteristici precum memorie Ram 4.25GB, 16 GB encrypted eMMCs HDD, unitate duplex (print fata/verso), alimentator automat pentru originale reversibil 100 coli, tăvi de alimentare 2 x 520 pagini (A4/A3).

Multifuncțională laser alb negru sau color, format echipament A4 sau A3, iată doar câteva opțiuni. Alegerea implică însă multe alte elemente, iar un expert alături este cea mai bună variantă de selecție.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

PROFIT 24 TV LIVE

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend