Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

BOMBA! Nicolae Diaconu revine la conducerea primăriei Curtea de Argeş !?!

Publicat

in

Surse demne de toata încrederea ne-au informat zilele trecute că Nicolae Diaconu, fostul primar al Curţii de Argeş, este pregătit să revină la cîrma adminstraţiei locale. Potrivit informaţiilor, fostul edil care a reuşit performanţa de a asfalta şi moderniza zeci de kilometri de străzi de pământ şi de piatră din urbea basarabilor, va candida din nou. Doua partide şi-l doresc candidat. Unul este PSD care, nemultumit de prestatia actualului primar, a negociat cu Ninel Diaconu. Al doilea este partidul lui Victor Ponta care , potrivit surselor, i-a avansat propunerea lui Diaconu. De ce se bat partidele pentru a-l avea in garnitură pe fostul primar? În primul rand ultimele sondaje îl arată ca fiind primarul potrivit pentru Curtea de Argeş şi, în al doilea rând, multi dintre argesenii care nici acum nu stiu numele actualului edil si nici ce hram poarta Panturescu, isi dau seama – cam tarziu ce-i drept – ca in 2016 au votat PSD stiind ca voteaza pe Diaconu. Este de notorietate vorba … de”duh” aparută în Curtea de Arges potrivit căreia actuala administratie nu este in stare sa vopseasca macar bordurile la strazile edificate de Diaconu. Va candida sau nu Diaconu ? Chestionat astazi pe aceasta tema, fostul primar, aflat intr-o deplasare de afaceri in Germania, ne-a declarat: ” Nu pot confirma dar nici infirma ! La acest moment va spun ca nu ma mai intereseaza politica. Sunt multumit de ce am lasat in urma la Curtea de Arges pe perioada mandatelor mele, mai aveam proiecte pe care mi-as fi dorit sa le duc la bun sfarsit dar… cetatenii au ales in 2016. M-am retras in mediul privat si, repet, la acest moment nu ma intereseaza politica. Dar, cum ma intereseaza orasul, nu stiu exact ce va fi pe viitor. Deocamdata am spus NU politicii !”, ne-a spus Nicolae Diaconu, cel care, in ultimele sondaje este vazut ca fiind cel mai potrivit pentru a conduce orasul Curtea de Arges.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Traian Băsescu reacționează: „ar fi o mare greşeală”!

Publicat

in

De

Traian Băsescu, fostul Președinte, contestă decizia luată de Klaus Iohannis. Conform acestuia ceea ce face este o mare greșeală. 

„Nu mai poate merge pe varianta Ludovic Orban (preşedintele Klaus Iohannis – n.r.). Mai mult decât atât, ar fi o mare greşeală să meargă pe varianta tehnocrată pentru că ar fi o variantă care nu ar avea putere în mod real. Trebuie să recunoaştem şi să observăm că în jurul PSD-ului s-a format o nouă majoritate în Parlament. PSD-ul cu aliaţii săi au din nou majoritate în Parlament, ceea ce înseamnă că cea mai convenabilă soluţie pentru preşedinte ar fi să desemneze un premier dintr-un partid pe care să-l agreeze, inclusiv din PNL, dar să stimuleze un guvern politic de largă majoritate parlamentară, adică va trebui să fie PNL-ul şi PSD-ul în acest guvern. Şi să nu-mi spuneţi că o să aibă prea multe complexe să o facă, deocamdată pică din nevoi electorale, dar până mai acum câţiva ani au fost cu USL-ul, s-au înţeles foarte bine”, a declarat fostul Președinte într-o intervenţie telefonică la Digi 24.

Vezi și:

EXCLUSIV O mare mascaradă?! S-a confirmat dezvăluirea lui Coarnă. ‘Vela încearcă să-și facă imagine publică și pe coronavirus’

E lege! Câti bani primești dacă intri în carantină sau ești izolat la domiciliu

Ăsta da oficial! Un ministru spune adevărul: ‘Nu e loc de panică. Mai mulți oameni mor de gripă, decât de coronavirus’

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Se instaurează criza? Victor Ponta dă cărțile pe față

Publicat

in

De

Victor Ponta, fostul premier, a dat bomba serii: ”Eu cred că în condițiile actuale, în care avem un caz confirmat (n.r Se referă la infecția cu coronavirus)…”.

Victor Ponta a declarat la România TV:

”Eu cred că în condițiile actuale, în care avem un caz confirmat (n.r Se referă la infecția cu coronavirus), cred că vom avea mai multe cazuri confirmate, și în situația actuală politică, eu cred că avem nevoie de un Guvern. Voturile le au.

Asta înseamnă că se votează. Noi nu o să votăm pentru că nu am fost de acord, probabil că nici PSD-ul nu o să-i voteze, dar ei au voturile. Să se apuce de treabă.

Singura variantă în care Guvernul Cîțu nu va trece este aceea în care PNL nu își votează propriul Guvern”.

Vezi și:

EXCLUSIV O mare mascaradă?! S-a confirmat dezvăluirea lui Coarnă. ‘Vela încearcă să-și facă imagine publică și pe coronavirus’

E lege! Câti bani primești dacă intri în carantină sau ești izolat la domiciliu

Ăsta da oficial! Un ministru spune adevărul: ‘Nu e loc de panică. Mai mulți oameni mor de gripă, decât de coronavirus’

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend